N73 Hızlandırmak İçin Tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

olivetti

olivetti

Üye
    Konu Sahibi
N73 Hızlandırmak İçin Tavsiyeler
1.uygulamalardan lifeblog'a girin.sonra seçenekler-ayarlar-öğe türleri buradaki çarpı ile işaretlenmiş tüm seçenekleri kaldırın(sizler için ayrıca screenshotlar aldım ekranımdan)

2.işlem kaydına gidin seçenek-ayarlar işlem kaydı süresini 1 yada 10 güne alın

3.şimdi sistem klasörüne girip c:/private/102072c4/reserved.bin adlı 4.5 mb yer kaplayan dosyayı siliyoruz.

4.memory up pro programını kuruyoruz.bu programı açıp seeneklerden hide(gizle) ye tıklayıp arka plana alabilirsiniz.isteyen quick boost yaparak programı kapatır.programın kayıt kodu 20 tane 0'dır
http://www.maxicep.com/attachments/36265d1261502348/

5.menü-araçlar-ayarlar-telefon-bekleme modu'ndan etkin beklemeyi kapatın.

6.eğer temanız yada ekren koruyucunuz varsa kaldırın.
7.klasörlerde hızlı dolanmak için.
örneğin hafıza kartında bir müzik klasörünüz var müzikler arasında hızlı dolanmak istiyorsunuz müzikleri sanatçı adına göre veye pop,rock,arabesk gibi ayırın.aynısı resimlerdede geçerlidir

8galeriyi hızlandırmak içinse orginalde telefon fotoğraf ve videoların isimlerini tarih olarak veriyor.bunu bir metin yada isim olarak değiştirin
kamerayı açın seçenek-ayarlar-varsayılan video-fotoğraf ismi ni değiştirin

ben böyle yaptım örneğin :)
9. en büyük tavsiye işe yaramazsa yüzüme tükürün
telefon hafızasını ne kadar boş tutarsanız o kadar iyidir.çünkü telefon hafızasında ne kadar yer varsa telefon onu RAM(random access memory) olarak kullanır ve telefon dahada hızlı olur!zaten bu yüzden size 5mb hafıza açan programı önerdim.size tavsiyem telefon hafızasında çok mesaj tutmayın.her programı telefon hafızasına
kurmayın.
10.isteyen bluetooth,real player,uygulama geçmişlerini silebilir.ancak telefonunuzun sistem kalasörlerine erişmesi lazım.
bluetooth gecmişi c:\private\100012a5\DBS_100069CC_btregistry)

uygulama gecmişi c:\private\100012a5 DBS_10207216_SWinsLog.db)

-realplayer gecmişi (usually C:\Private\10005A3E\mediaplayer.dat)

screenshot lar ve program linkleri kesinlikle alıntı değildir.zaten son screenshot ta nickim ve maxicep yazıyor.yorum ve teşekkürlerinizi esirgemeyin saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz_17, vefk22, BRK DDN ve 35 diğerleri

olivetti

olivetti

Üye
    Konu Sahibi
güncel:oke:

html_cod

html_cod

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İşlem kaydına 30 güne alın demişin yanlışlık olmasın

CK1991

CK1991

Üye
evet hata yapmışım kardeşim 1 yada 10 gün olmalı:oke:

çoğu hızlandırmaya yönelik değil senin kişisel ayarlarını belirtmişsin yani lifeblogu kapatmak dışında diğer hiçbiri performans sağlamayıp kullanımı kısıtlayacaktır

GrabellA

GrabellA

Üye
güzel bilgiler var

thecentilmen

thecentilmen

Üye
eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkürler

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
kardeş deneyorum inşallah hızlanırr öldürdü bu n73 yaa :(

olivetti

olivetti

Üye
    Konu Sahibi
çoğu hızlandırmaya yönelik değil senin kişisel ayarlarını belirtmişsin yani lifeblogu kapatmak dışında diğer hiçbiri performans sağlamayıp kullanımı kısıtlayacaktır
ben burda illede benim kişisel ayarlarımı yapın demiyorum sadece screenshotlar alıp örnekler verdim.şimdi söyle hangi maddeler performans düşürürmüş?bu konu alıntı değil ve her maddeyi n73 kullandığım 1.5 yıl içinde denedim ve performans kazancı gördüm.isteyende dener görür:oke:

Larock

Larock

Üye
lifeblogu kapatma işlemi işime yarıdı. çünkü kullanmadığım bişeydi..

osman özer

Üye
Teşekkür ederim. Gerçekten çok faydalı ilgiler.

mehmetveysel

Üye
thanks...

ADSIZzKRAL

ADSIZzKRAL

Üye
Arkadasım n73 e care yok yawas layınca atıyorum hem hafıza karta hem tele ana formatı hızlnıyoo ayda 1 format at en güzeli program falan fasa fisoo hıozlanmıyo

tgygnç

tgygnç

Üye
gerçekten işe yarıyor yaa. ben denedim ve farkı gördüm özellikle lifeblog daha çok hızlandırıyor ;)

necomm

Üye
linki yenilermisin :D

ekoemre

Üye
hata veriyo bn kullanamadım yardım et

Üst Alt