N73 Hafıza kartı takılıyken telefon donuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bursalper

Üye
    Konu Sahibi
N73 Hafıza kartı takılıyken telefon donuyor!
bende n73 var ve hafıza kartı sorun yapıyo hafıza kartı takılıyken telefon donuyo kartı cıkarıyorum hala donuk halde oluyo telefon anca bataryayı cıkar tak yapmam gerekiyo yani telimde hafıza kartı olunca donuyo teli servise götürdüm hafıza kartı programı silinmiş dediler :bilmem: öyle bi program var mı bilmiyorum 1 haftadır arastırıyorum ama bulamadım yardım edin lütfenn

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende duymadım ama şunu deneyebilirsin,telefonuna HARD FORMAT at.eğer sorun hallolmazsa hafıza kartını biçimlendir.

bursalper

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım kardeş hemde kaç kere ama olmuyo yinede biçimlendirmek içinde hafıza kartına ulaşmam gerekir telden o da olmuyo kart okuyucudan da olur ama o da bende yok napcam bilmiyorum ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
başka telefonda biçimlendirmeyi denedinmi belki olur.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yada başka bi hafıza kartını dene

bursalper

Üye
    Konu Sahibi
başka hafıza kartı da olmuyo telefona onda da donuyo biçimlendirme mantıklı ama içindekileri yedeklemem lazım ilk önce o da olmuyo o program hakkında bi bilginiz var mı? hafıza kartı programı hakkında

--------------- Ekleme ---------------

yada flash atma nasıl oluyo belki öyle düzelir

bursalper

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım edin yaa

sabri04x

sabri04x

Üye
ben sana kessin nedenini söyliyim çünkü benimde başıma geldi hafıza kartının girdiyi yerde problem var servise vermen lazım

color2

Üye
bence kartı birine ver yedeklesin (bilgisayarda) sonra format atsın karta , kartı da değiştirmeyi düşün çünkü voltajı uyumsuzsa sorun devam edecektir.

bursalper

Üye
    Konu Sahibi
sabri kardeş servise versem ne kadar zamanda geri gelir tel?

sabri04x

sabri04x

Üye
valla ben servise vermemiştim teknik servis arkadaş vardı

osman ucay

Üye
ya arkadaşlar okudum ama hiçmi kafanız basmıyo bende iki cegabayt hafıza kartı var bir dünya proğram var ama bazı proğramlar telefonu donduruyor hafıza kartındaki proğramları fazla yüklemeyin isterseniz tek tek kaldırın deneyi yüzde yüz bir proğramı telefon kaldırmıyordur benim ikinci n 73üm güzel telefon fakat kullanmayı bileceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt