N73 e format attım 1 senedir telefonu acınca yukleniyor yazıyor sonra gidiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardes benim telefonum n73 ve hackli durumda C ye bakıyorum private acık icinde dediginiz klasor yok..E ye bakıyorum Privta yazmıyo orda privatm gibi bi kalsor var onun yerine onun icinde bir suru klasor var ama ordada dediginiz kalsor yardım edermisiniz:bilmem:
olmalı kardeşim o olmadan telefon çalışmaz..hafıza kartını bir şekilde pc ye bağla görürsün..

x_files_x

Üye

blackson23

Üye
tşk kardeş çok sağol

okg53

okg53

Üye
Benimde formattan sonra, tele progları kurduktan sonra , teli açarken YÜKLENİYOR ... yazısı çıkıyordu.
Ama arkadaşların dediği gibi E:/Private/10202dce klasörünü sildim.DÜZELDİ :d:...hemde diğer programlara zarar vermedi, tel açılırken bayağı hızlandı ... :)
klasörü görmek için , signed(sertifikalı) x-plore programı kurun. programı açıp 0 tuşuna basın seçenekleri işaretleyin.sistem dosyalarını göreceksiniz ve klasörü silin.
teşekkürler maxicep...

Lacoste

Lacoste

Üye
N95 imin sorunu çözüldü teşekkür ederim

bosnakselo

bosnakselo

Üye
dostum çok sağol işe yaradı çok tşk

jejOe

jejOe

Üye
Kısacasi hafıza kartındaki resimler müzikleri pc ye kopyala ve kartı biçimlendir.eğer uğraşmak istemiyorsan bununla format atmadan önce kurulu programları tekrar kur ve ve kaldır programları.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :

Bu aynı zamanda nokia 5800 da geçerlimi ??

millitan

millitan

Üye
arkadaslar bendede oldu ama ben yaptım hafiza kartindeki muzık foto vb seylerı bılgisyara kopyalayıp kartı bicimlendir olur (kartı telde bicımlendir daha güvenlidir):ehe

serseri_bjk_li

serseri_bjk_li

Üye
Allah razı olsun yaa gerçekten sinirimi bozmuştu...

maximgorki

Üye
kardeş teli hackledim private klasörü görünüyo ama içinde bişey yok girilmiyo içine yani acil bi yardım???

--------------- Ekleme ---------------

kardeş private dosyası görünüyo telefonda hackli ama içine girilmiyo içinde bişey yok gösteriyo acil bi yardım???

xry123456

Üye
ya arkadaşlar bendede o problem var şimdi yazdıklarınıza göre halletmeye çalışcam bide bende mesela yeni bi tema yükledim o tema teli açıp kapayınca kayboluyo ama bu arasıra oluyo her tema yüklediğimde olmuyo.. bu arada telefonum N73

Üst Alt