N73 e format attım 1 senedir telefonu acınca yukleniyor yazıyor sonra gidiyo

Sponsorlu Bağlantılar

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaslar sorun bu ben bir turlu cozemedim cozumunu aslında biliyorum telefona format attım bole oldu neden ole oldu cunku yuklu olan uygulamaların listesi hafıza kartındaydı teldekiler gidince her acılısta kontrol yaparken olmadıgını goruyo ve yukleniyor diyo 2 dk sonra yuklenemedi diyo ama ilk actıgımda hep bekliyorum sıkıldım artık o liste nin oldugu dosyayı bi bulsam silicemde bulamıyorum

buraya fazla giremiyorum yardım edecek arkadas msndende yardım edebilir

• Beğen
Tepkiler: SALİN 1

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu crackli olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :

willrock

willrock

Üye
Önceden hafıza kartınıza yüklemişolduğunuz programların telefonda olan dosyalarının silinmesiyle oluyo yani telefona format attıgınız için hafıza kartınızdaki programların bazıları çalışmaz ve teli her açıp kapadığınızda yada h.kartını çıkarıp taktığınızda yükleniyor hatası vericektir tek yolu h.kartına format atınız.

boben

Üye
:oke:

cool_eagle

Üye
E:/Private/10202dce bu kalsörü komple sil. bunu görmen için telefonun hacklenmiş olmalı ama;)

oook

Üye
hafıza kartını bidaha formatla belki sorun ordadır :s

Symbiont

Üye
E:/Private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :
Cevap Budur Çözüm Budur :pro:

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi
yapıyorum ama privatenin içiboş yane napabilirim

hakan_2007

Üye
sen yinede haiza kartini bicimlendir pc de yada telfonda olmazsa [email protected] mesaj at

GALLARDO87

GALLARDO87

Üye
hafıza kartındaki kişisel dosyalarını pc kopyala kartı biçimlendir (resim müzik video gibi)

kur

kur

Üye
telefonu hakladiktan sonra, x-plore ile actim fakat C ve E icinde Private gorunmuyor..
sebebi nedir acaba.

Symbiont

Üye
direk biçimlendir +format düzelmedi ise nemesisle me yap kesssin düzelir

--------------- Ekleme ---------------

telefonu hakladiktan sonra, x-plore ile actim fakat C ve E icinde Private gorunmuyor..
sebebi nedir acaba.
hack işi bir kereye mahsusdur modo yu kullanarak açarsın ancak

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
    Konu Sahibi
sorun cozulmustur kokten formatladım herkese tesekkurler

achie

achie

Üye
hafıza kartınızı kart okuyucuya takın basit bi şekilde halledin :) gizli dosyalar görünür olsun

haciorhan

haciorhan

Üye
yapıyorum ama privatenin içiboş yane napabilirim

Linkte verdiğim programı telefonuna yükle. Programı açtıktan sonra
seçenek/ " TurnPlat. Security OFF " seçeneğini seç tamadır.

NOT: programı ilk açtığında telefonun kapanıp açılacaktır panik yapmayın.

Burdan yükle:

scorpion11

scorpion11

Üye
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :

evet n95 te denedim işe yaradı.teşekkür ettim.:oke:

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Hafıza kartını biçimlendir sonra telefona tekrar format at bende işe yaradı

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Arkadaşım önce hafıza kartını biçimlendir sonra tekrar telefona *#7370# le hard format at

Tutasstes

Üye
Sağol hocam sayende 2 yıldır çektiğim sorunu çözdüm. Bende bunun hafıza kartında fazla veri olduğundan sanıyordum. Neyse ki çözdüm Allah razı olsun.

x_files_x

Üye
kardes benim telefonum n73 ve hackli durumda C ye bakıyorum private acık icinde dediginiz klasor yok..E ye bakıyorum Privta yazmıyo orda privatm gibi bi kalsor var onun yerine onun icinde bir suru klasor var ama ordada dediginiz kalsor yardım edermisiniz:bilmem:

Üst Alt