ahos
Üye
N73 çözülemeyen sorunnn...!!!!!!!!!
Herkese selam.
Arkadaşlar n73 telefonumun ekranı kararıyor. Şöyle ki;
Telefonun normal kullandıktan sonra ışığı söndüğünde ekran simsiyah oluyor.Kapalı gibi sanki.Ama tuşlara basıldığında normal çalışıyor.Kararmış durumda çok dikkatli bakınca belli belirsiz gözüküyor ekrandaki simgeler ama çok az.Görmek imkansız. Mesela milletin telefonda belli bir süre sonra saat ve tarih yazan ekran koruyucu çıkıyor ama benim telefonun ekran simsiyah.
Acaba böyle bir problemi olan var mı?
Buda resim:
İşte böyle silik görünüo.Bu ön kapaksız hali ön kapağı tkaınca hiç görünmüo.
Çözüm nedir acaba?
DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER BUNLAR;
-Menu-Araçlar-Ayarlar-Telefon-Ekran-Uyku Modunu Kapalı,Güç tasarrufunu 1 dk,Işık zaman aşımını 5 sn olarak değiştirdim.
-Soft format attım.
-Hard format attım.
-Versiyon güncelledim(ki baya riskli oldu ama başardım.)
-Fabrika ayarlarına dönderdim.
-Farklı LCD takmayı denedim.
Ama ne yazıkki hiç biri olmadı.Telefonu ilk aldığımda böle bi sorun yoktu 2 kere ekranı kırdım değiştirdim daha yeni çıktı bu sorun.

Cevap yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
--------------- Ekleme ---------------
Yardım edecek yokmu arkadaşlar.
Arkadaşlar n73 telefonumun ekranı kararıyor. Şöyle ki;
Telefonun normal kullandıktan sonra ışığı söndüğünde ekran simsiyah oluyor.Kapalı gibi sanki.Ama tuşlara basıldığında normal çalışıyor.Kararmış durumda çok dikkatli bakınca belli belirsiz gözüküyor ekrandaki simgeler ama çok az.Görmek imkansız. Mesela milletin telefonda belli bir süre sonra saat ve tarih yazan ekran koruyucu çıkıyor ama benim telefonun ekran simsiyah.
Acaba böyle bir problemi olan var mı?
Buda resim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte böyle silik görünüo.Bu ön kapaksız hali ön kapağı tkaınca hiç görünmüo.
Çözüm nedir acaba?
DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER BUNLAR;
-Menu-Araçlar-Ayarlar-Telefon-Ekran-Uyku Modunu Kapalı,Güç tasarrufunu 1 dk,Işık zaman aşımını 5 sn olarak değiştirdim.
-Soft format attım.
-Hard format attım.
-Versiyon güncelledim(ki baya riskli oldu ama başardım.)
-Fabrika ayarlarına dönderdim.
-Farklı LCD takmayı denedim.
Ama ne yazıkki hiç biri olmadı.Telefonu ilk aldığımda böle bi sorun yoktu 2 kere ekranı kırdım değiştirdim daha yeni çıktı bu sorun.

Cevap yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.
--------------- Ekleme ---------------
Yardım edecek yokmu arkadaşlar.