N73 çözülemeyen sorunnn...!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahos

Üye
    Konu Sahibi
N73 çözülemeyen sorunnn...!!!!!!!!!
Herkese selam.
Arkadaşlar n73 telefonumun ekranı kararıyor. Şöyle ki;
Telefonun normal kullandıktan sonra ışığı söndüğünde ekran simsiyah oluyor.Kapalı gibi sanki.Ama tuşlara basıldığında normal çalışıyor.Kararmış durumda çok dikkatli bakınca belli belirsiz gözüküyor ekrandaki simgeler ama çok az.Görmek imkansız. Mesela milletin telefonda belli bir süre sonra saat ve tarih yazan ekran koruyucu çıkıyor ama benim telefonun ekran simsiyah.
Acaba böyle bir problemi olan var mı?
Buda resim:

İşte böyle silik görünüo.Bu ön kapaksız hali ön kapağı tkaınca hiç görünmüo.

Çözüm nedir acaba?

DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER BUNLAR;

-Menu-Araçlar-Ayarlar-Telefon-Ekran-Uyku Modunu Kapalı,Güç tasarrufunu 1 dk,Işık zaman aşımını 5 sn olarak değiştirdim.

-Soft format attım.

-Hard format attım.

-Versiyon güncelledim(ki baya riskli oldu ama başardım.)

-Fabrika ayarlarına dönderdim.

-Farklı LCD takmayı denedim.

Ama ne yazıkki hiç biri olmadı.Telefonu ilk aldığımda böle bi sorun yoktu 2 kere ekranı kırdım değiştirdim daha yeni çıktı bu sorun.:off::ağlarım:

Cevap yazacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım edecek yokmu arkadaşlar.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
kullandığın ekran koruyucu orjinal ekran koruyucu mu (tabi değilse de formattan sonra orjinal ekran koruyucu aktif olmalı) :hmmm

ahos

Üye
    Konu Sahibi
Evet orjinal ekran koruyucu ve başka ekran koruyucuda denedim onlarda olmadı genede teşekkürler.

fbforever

fbforever

Üye
Ayarlar tamamen orjinale dönmüş olmalı (hard ve soft format + fabrika ayarları). Buna rağmen hala olmuyorsa yazılımda birşey vardır diye düşünüyorum :S

ahos

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımda birşey olması mümkün değil arkadaşımın n73 de aynısını yükledik hiçbir sorunu çıkmadı.

fbforever

fbforever

Üye
İşte senin telefonun hatalı olabilir onu diyorum

ahos

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiorum genede teşekkürler. Arkadaşlar böyle sorunu olupta çözen veya çözümü kesin bilen arkadaşlar bekliorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynı sorun bende de var ekranı kırdıktan sonra oldu 3 sefer ekranı değiştirdim ama maalesef aynı sorun devam ediyor kaç telefoncuya götürdüm nafile mecburen böyle kullanıyorum

ahos

Üye
    Konu Sahibi
Hmm ewt ama benim birtek denemediğim şey kaldı orjinal ekran taktırmadım, çinin orjinalini taktırdım ondan kaynaklanıo olabilir.

--------------- Ekleme ---------------

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet orjinal ekran taktırma problemi çôzer ama orjinal diye yan sanayi takıyorlar orjinalide ya bulunmaz yada çok pahalıdır size kolay gelsin iyi forumlar umarım sorunu çözersin aslında benim için pekte önemsiz bir sorun oldu artık

türker_34

Üye
ayarlar>ekran ayarlarında uyku modu var onunla alakalı . . .

033mehmet

033mehmet

Üye
uyku modunu kapatmayi dene

EMİN.ALTUN

EMİN.ALTUN

Üye
....

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Başka ekran koruyucularında da böyle mi?

my_babys

Üye
arkadasım aynı sorun bende de var..senin ekran yan sanayii dir..çünkü benm ekran kırıldı param yetmedi yan sanayiisini taktım aynı sorun var

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
bn de kullandım n73ME bu sorun bn de kapndığında oluyordu sattım kurtuldum yani elinden çıkarmaya bak

mutluonayli

Üye
handy clock programını yükle.temalardan düzenleye gel sonra ordan calender i bul ve seç sorun çözülür:D

ferhatfg

Üye
dostum bende de aynı sorun var sebebi ekranın değişmesi tam uygun ekran takılmıyor yada ekran tüm verileriyle telefona sabitlenemiyor yani tam telefonla bütünleşemiyor anlayacağın....ekranı taktıklarında telefonun içini açıp sabitleyip takmaları lazım aa coğu telefoncu uğraşmamk için sadece üstüne yapışrırıyorlar..

osman ucay

Üye
arkadaşım senin sorun taktığın ekrandan kaynaklanıyor bende ekranı kırmıştımbi ekran tktırdım telefon seninki gibi abuk sabuk şeyler yaptı telefoncu bord bozuk dedi fakat ben inanmadım başka bir telefoncuya gittim o ekranı söktü orjinal ekrasn taktı her şey normala bindi kimseye inanma orjinal ekran taktır sorun düzelir

volkan_kocak97

Üye
ekran flemanların zarar görmüş sorun bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt