N73 çok az suyla temas etti,şimdi ne yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
    Konu Sahibi
N73 çok az suyla temas etti,şimdi ne yapabilirim?
Merhabalar,
Kullanmakta olduğum N73 fotoğraf çekme tuşunun olduğu yerde bir çay kaşığı kdr belki dahada az suyla temas etti. Ekranda veri kablosuyla ilgili iletiler çıktı.Bu arada telefonun fotoğraf çekme tuşu yanıp sönüyordu :(
Hemen batarya,sim kart,hafıza kartını çıkardım. Bilinçsizce soğuk modda saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalıştım sonra telefonculara gittim ama bu qün açık bi yer yok :(
İlk başlarda içinden çızırtılar duyuluyordu,şuan yok. Az öncede elektirikli süpürheyle baya bi kurutmaya çalıştım.
Yarın telefoncuya götüreceğim ama sizden bilgi almak istiyorum.
Sizce hasar çok büyükmüdür?
Benim yapabileceğim birşey varmı?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hemen 1 kaba prinç koyup İçine telefonu koy..Prinç suyunu çeksin ..Ama çabuk ol :)

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu saatten sonra bi faydası olur mu?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ne kadar erken o kadar iyi ama sen yinede dene princin içine ..

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilginiz için teşekkür ederim.
Bugün telefoncuya gittim 1 saat kdr özel bi çözeltide beklettiler şuan tüm fonksiyonlar gayet düzgün bir şekilde çalışıyor.
Benim gibi sıvı ile temas ettiren arkadaşlara birkaç bilgi vermek istiyorum.
En önemlisi heyecan yapmayın. Ne kadar kısa bir süre içinde bataryayı çıkartısanız o kadar telefonunuzun yaşama sansı artıyormuş ki öylede oldu.
Kesinlikle saç kurutma makinesini kullanmayınız,Eğer illada kurutcam diyorsanız iççindeki suyu çekecek şekilde pirinç yada elektrikli süpürge ile çekmeye çalışabilirsiniz. Ama elektirikli süpürgeyide telefoncu abi pek tavsiye etmedi :)
Son olarak kuruttuğunuzu varsayıp kesinlikle bataryayı takıp çalıştırmayın.! Bu çok önemli. Kesinlikle denemyin.
Benim telefonun içinden sesler geliyodu çızırtı şeklinde ama şimdi sapasağlam çalışır durumda.
Tek kayıp garanti kapsamından çıkmış bulunuyorum :/ ( Daha 7-8 aylık telefondu )

Ve arkadaşlar telefon tamir ücreti = 10 tl :)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İyiymiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt