N73 bir felaket

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

var1234

Üye
    Konu Sahibi
N73 bir felaket
Merhaba nokia ya duyduğum ilgiyi kullandgm n73 ile kaybetmeye başladım.genelde nokianın tum modelleri 1 kere elimden geçmiştir.ve n73 te dahil.neyse telefona ihtiyacım oldugu için geçen hafta bütçeme en uygun seçenek n73 olduğu icin tekrar temiz bir n73me aldım.ve almışken bunun hakkındaki görüşlerimi sizin de yorumlarınzla birlikte paylaşmak istedim.bunun icin bu konuya uygun olarak n70 ile karşılaştırma yapacagım.niye eski modelle karşılaştırma yapcaklar okusun lütfen.şimdi n73 bildiginiz gbi ses kalitesi ve ekranının performansı ile kullanıcıların tercih sebebi.fakat sistemini biraz inceledikten sonra gördumki n73 un işlemci frekansı n70 ten daha dusuk.n70 çift çekirdek 220 mhz hznda fakat n73 çift çekirdek arm fakat sadece 206 mhz hızında.(bazı yerlerde 214 gosteriyor fakat sistem çalisırken 206 mhz) nokia neden böyle bir gaflete düştü? İşlemci hız farkını yeni nesil symbian yazılımı ile kapatti.işte sorunum ve sergenişlerim burada başlıyor.v3 yeni nesil yazılım kullanan n73 ram i v3 u kaldıracak kapasiteye sahip değil ve icine eklenmiş blog programıyla birlesince kabus başlıyor.ve hafıza azlıği yuzunden msn programını kapatm galeriye girilse dahi sistem otomatik olarak msn i kapatiyor.v2 e hakim olmuş n70 8 9 belkide 10 programın ustesinden geliyor.bu sergenişimi nokia ya geri bildirim amacıyla gonderiyorum sizinde değerli yorumlarına sunuyorum.hee bi de şu şehir efsanelerine çözüm getiriym . N73 te 3 hoperlor değil 2 hoperlor mevcut ust bas alt tiz olarak görevli :) bırde klasik n70 ve n73 ile N70 VE N73 ME ARASINDA SES FARKI YOK HATTA KAPAK VE TEMA HARİCİ HİÇBİ FARK YOK HOPERLORLER AYNIDIR.NOKİA NIN KLASİK KANDIRMACASI:) BU ARADA N80 ile internet editionda da fark yok :) Okudugunuz için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: kaanka0 ve kezban yenge

ygr

Üye
makaramı geçiyon sen ?? n70 normal halinin sesi n70 3 çe çarpıyor bende 2 side war müsic edition daha bi fena..

celibar

celibar

Üye
n73 bence de çok kullanışsız.ergonomik olmayan tuş takımı, uygulayamadığı temalar, program kurunca karşı tarafın ulaşamaması.6680 bile daha kullanışlı.

var1234

Üye
    Konu Sahibi
makaramı geçiyon sen ?? n70 normal halinin sesi n70 3 çe çarpıyor bende 2 side war müsic edition daha bi fena..
Ben ce bi fark yok hala ısrar ediyorum iddiamda:) çünkü iki telefonun da en küçük parçalarına kadar açıp söktük ve hoperlorlerinde bir fark olmadığını gördük olsa olsa yazılımsaldır ki zaten N73 ekolayzırında kendiniz ön ayar yapıp sesi max düzeye çıkarabiliyorsunuz.

OğuzcanAbi

Üye
n73 sıkıcı telefon paraları yakın n78 daha canlı

haltie

haltie

Üye
felaket değilde tuş takımı kamera ve wlan sorunu olmasa alınır:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
4 sene kullandım harika telefon joystick dışında süper telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt