Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73-- 5700 me hangisini almalıyım!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer_loopus
Üye
Konu Sahibi
N73-- 5700 me hangisini almalıyım!!
ARKADAŞLAR N73 280TL 5700 150TL HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM.ARADIGIM SEYLER OYUN MUZIK TEMA.
oguziverson
Üye
n73 ü her açıdan öneririm kamera müzik tema tek eksiği yavaş olması kafama takmam dersen n73 al.bnim için yavaşlık o kadar önemli değil mesela.insanı delirtcek bir yavaşlığıda yok ztn. hem ngage oyunları var hepsini çalıştırıo 5700 da varmı bilmiorum ama o oyunlar gerçekten güzel karar senin.
arslansem
Üye
n73
99041834
Üye
biraz bekle yada üzerine mıngır koy N96 al tavsiye ederim ısrarla
oguziverson
Üye
biraz bekle yada üzerine mıngır koy N96 al tavsiye ederim ısrarla
arkadaşım n96 ıyı ısrar etmeni anlıorum ama konuyu açan arkadaş 150-280 tl den bahsediyor sn n96 diosun.mantık ne onu anlamadım paramız olsa herkes n96 veya öle teller alır.
mami24
Üye
n73
eray_06
Üye
kesinlikle 5700. mükemmel bir cihaz! araştırın göreceksiniz!!!
maki20
Üye
n73 music edition
Hakan Koc
Üye
%100 N73 AL telefonu güncelle hızında sorun kalmaz
AsXEcLiPsE
Üye
Şimdi senin kullanma şekline bağlı. Müzik ses bakımından Kesinlikle 5700. Ben geçen sene aldım şuan eşime verdim hala kullanıyor telefonda muhteşem. Yok illa N73 dersen yine sen bilirsin. N73 tek artısı kamera başka bir fark yok. Ve ayrıca n73 çok yavaş güncelleme falan hikaye. Valla arkadaş ister sen bilirsin benim fikrim 5700.Selamlar.
omer_loopus
Üye
Konu Sahibi
tesekürler arkadaslar zaten gonlum n73 deydi bugun alıyim bari.
serkaN70
Üye
güzel bi tel istiyosan n73
Neverex
Üye
N73 al derim
atakan kır
Üye
n73 me
Mehmet
Emekli Yönetici
N73 kesinlikle
elcitak
Üye
5700 öneririm
darülmendep
Üye
N73 iyi gider
Mehmet
Emekli Yönetici
Kesinlikle n73
samekary
Üye
N73 te 5700'da kullandım.Kesinlikle 5700'ı tavsiye etmiyorum...Ses,kamera ve N-Gage oyun istiyorsan alayına N73 Music Edition =)