n73 4.0812.4.2.1 veriyon mobil tv yardım

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
n73 4.0812.4.2.1 veriyon mobil tv yardım
bu mobil tv nasıl çalışacak bilen varmı bluetooth dan baglantı yapmak gereki yo da nası bişey lazım neye baglanacak bilen varmı :allalla:

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D ve mollo

EXC*LUSiVE

Üye
evet ya o mobil tv ne işe yarıyor bu yeni lcd lerde bluetooth mu varda onla alakalı bir şey mi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt arkadaslar bir yardım edin bize bu yeni versıonda mobile tv ozellıgı nasl kullanılıyor bluetooth la bir yere baglanmak gerekiyor neye baglanıcaz bir yardım beyler bays kib:oke:

mr_lee

mr_lee

Üye
arkadaslar bende kullanıyorum ama benım yaptıgım bır anycoll tv desteklı cep telefonlara bluetoth aracılıgı baglanmam bu kadar :oke:

erdinç03

Üye
arkadaslar bende kullanıyorum ama benım yaptıgım bır anycoll tv desteklı cep telefonlara bluetoth aracılıgı baglanmam bu kadar :oke:
Kardeşim alakası yok ben bu yaz arkadaşın telefondan bağlandım denedim ama tık yok.Bilgisayara da bağlanmaya çalıştım ama nafile.Çözümü telefona tv aksesuarı almak.Telefoncularda bulunur.

xkadir61

xkadir61

Üye
bence bluetooth destekli bir tv vericisine bağlanman isteniyor. ayrıbir aparata yani

mr_lee

mr_lee

Üye
Kardeşim alakası yok ben bu yaz arkadaşın telefondan bağlandım denedim ama tık yok.Bilgisayara da bağlanmaya çalıştım ama nafile.Çözümü telefona tv aksesuarı almak.Telefoncularda bulunur.
yok abi hic tv aksaesuarına da gerek yok yanı

yanan_seyytan

Üye
yeni wersiyonunu nasıl yüklüyoz ya bi yüklüyemedim usb kablosu uzerınden Nokia Software Updater bu program war ondan arıyorum zaten war dio yazılım lütfen yardım edersenız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

mobil tv warda acıyoda bluetooth destekli bir tv vericisine bağlanman isteniyor o nasıl oluyo onu anlatırmısınız

wolkan060606

Üye
arkadaşlar nokianın bir tane cihazı war tv ye bağlanan tv ye bağladıktan sonra onu b t ile o cihaza bağlanıp tv izleywbiliyosunuz gerenk yok bence ve bt nin ve süreklki telin açık kalcağını söylemeliyim onunda bataryaya nek dar hasar werceni siz düşünün şimdilik sorularınız bekliyorum nokia ile ne sorununuz olursa private msj gönderin bb

canbeyy_25

Üye
n ya arkadaşle ben 2 ci el birtane n73 satın aldı mobil tv prgramını kaldırmışlar aceba ben nası bu mobil tv yükleyembiliim banayardımcı olan arkada larada yardımcı olusa sevinirim

canbeyy_25

Üye
slm arkadaslar

kemal21

kemal21

Üye
Ben konuya tuhaflık getireyim. Telefon garantiden yeni geldiğinde mobil Tv programıni acınca şebeke geniş bantta tv yayini yapmıyor a benzer bi hata verdi, 1kac kez daha verdi... Bugun03g gelince denedm fakat bluetooth acldi. Bi sorun var galıba

akcaf

Üye
güzel

serserieren

Üye
mobil tav açtığınızda blututla bağlan deyicek ona evet deyin ama bi televizyonun yakınındayken o uydu arayacak bulunca sizde izlersiniz artık telefondan

atalay_

Üye
*#7370# yaptelefon soft formatı atar .büyük ihtimal yüklenir

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
kardeş mobil tv silinmez nokıanın orjinal uygulaması o senin telefonun eski sürümdür yeni sürümü yükle mobil tv de gelir. nokıa.com.tr sitesinden bulabilirsin yeni sürümü:oke:

darago

Üye
ya bide n73 e bişey yüklerken zamanı geçmiş falan derse zamanı geri alarak deneyin olmazsa daha fazla geri alın illa olur D:

canbeyy_25

Üye
selam arkadas

delicoban03

Üye
n73 için mobil tv aparatı var nokıa . comdan baka bilirsiniz

xxhacıxx

Üye
lanet olsun bu neya

Üst Alt