Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş bi çözüm bulabildin mi? bazen yükleme yaparken de takılıp kalıyo telefon. Herhalkde çözüm bi önceki versiyonu yüklemek olacak. Sinir oldum ya. Kilitleniyo ara sra telefon. Bi öneri duyarsan bilgilendir kardeş beni olur mu?:
Bir daha restart özelliğini kullanmadım. Sadece smart setting prosundaki restartta takılma yaptı, başka sorun da yaşamadım. Şimdi ME sini kullanıyorum. Birazdan ME nasıl yapacağını anlatacağım. Belki sorunların ME de düzelir.
Bir daha restart özelliğini kullanmadım. Sadece smart setting prosundaki restartta takılma yaptı, başka sorun da yaşamadım. Şimdi ME sini kullanıyorum. Birazdan ME nasıl yapacağını anlatacağım. Belki sorunların ME de düzelir.
ben uptade etmek istedim detecting your phone dedi bekledim ve de n70-rm84 yazdı buldu ama sonra uptade edilecek dosya yok sonra deneyin yazısı çıktı şuan versiyon sürümüm 5.016.2.0.3 24-04-06 RM84 yardımcı olur musun neden olmuyo
elusive
Üye
YA BU N70 ME YI KURDUM DA NE GIBI EKSTRASI VAR? ben bi fark goremedim de? ayrica bu yazilimda da reset atilmiyo telefona fexplorerdan reset dediğimde
Müzik tuşunda fark var. Uzun süre bastığında radio çıkıyor ayar yerine. Temalarda farklı. Tema 1 ve tema 2 farklı temalar. Ayrıca restart sorunu ME ile alakası yok. Nokia N70 in son versiyonunda fexplorer un restart ile uyuşmazlığı var.
elusive
Üye
kardes eywallah sorun anlasildi simdi. ayrica me versiyonunda multimedia tusu ayari dgidiyo uzun basinca radyo cikiyo, tek basinca muzik calar. u ayari değiştiremiyorsun. ben oraya feexplorer koymustum. şimdi tekrar esksine donecegim. bilginize
burook
Üye
Abiler Versiyon Nasil Yükleniyor Bana Yardimci Olabilirmisiniz
yaa arkadaşlar bende N70 var kamera açılıyo bir süre sonra tekrar kapanıyo bi türlü yapamadım format attım ama olmadı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler [email protected]
lütfen acil yardımm....
tkzn
Üye
ben yukleyemedım bende n72 i warrr :S
--------------- Ekleme ---------------
n72 ide oluyo mu ßılenınınz warmı ben yenıyımde =)