N70'in 18-09-06 Tarihli Son Versiyonu Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N70'in 18-09-06 Tarihli Son Versiyonu Çıktı
V 5.0638.3.0.1
18-09-06
RM-84

İnternet üzerinden son versiyonu yükledim. Telefonda hız artışı gözlemledim. Sanki pil ömrü kısalmış gibi geldi bana yada pil artık eski gücünde değil.

perfectlover

Üye
V 5.0638.3.0.1
18-09-06
RM-84

İnternet üzerinden son versiyonu yükledim. Telefonda hız artışı gözlemledim. Sanki pil ömrü kısalmış gibi geldi bana yada pil artık eski gücünde değil.
Kimyager, sen de söylemişsin "pil artık eski gücünde değil" diye. Senin N70'i ne kadar süredir kullanıyorsun?
N70 kullanıp yeni versiyon yazılım yükletmiş bir arkadaşım, pek fazla bir fark olmadığını söyledi. Üstelik yazılımın ekstraları da olmadığını söyldi. Yalnız ortak bir nokta var: o da senin gibi hız da ufak da olsa bir artış olduğunu söylüyor. Tabi bana göre en iyi sonucu benchmark programı verir. Hayırlı olsun.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Normalde 2 gün gidiyordu fakat sanki 1,5 güne düşmüş gibi geldi. Daha yazılımı yeni yüklediğim için tam ne olduğunun farkında değilim. benchmark programı ne oluyor ?

perfectlover

Üye
Benchmark: Test. Bu iş için yazılmış programlar var. Bunlardan birini kur telefonuna. İstersen hiç program yüklemeden, istersen de bir önceki yazılım yüklüyken kurmuş olduğun diğer programları yeniden kurarak test programını çalıştır. Sonucunda bir puan oluşacak. Bir de önceki yazılım yüklüyken aynı programla (ama dediğim gibi şartlar eşit olacak) yeniden test et. Bu puanla önce aldığın puanı karşılaştır ve yorumla.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir önceki yazılıma geri dönemem ki. Yeni versiyonu kurdum çünkü artık bu versiyondan sonraki çıkarsa deneme şansımız olur.

perfectlover

Üye
Bir sonrakinde denersin artık.:good:

mevlut

Üye
kimyager kardes bende yüukledimde bu versionu N70 e bunu türkcesi yok seninki türkçemi türkçe ise link verirmisin bende orada indiyipte yeniden tele yükleyeyim....

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Türkçe olup olmamasının linkle alakası yok. Telefonun da sorun var, Türkçe paket bulup yüklemen gerek yada servise götüreceksin.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nerden yükseltme yapılacağını PM den soranlar oldu. İşte adresi; Bu programı indirip kurun. Baştan söyleyeyim programın kurulabilmesi için en az 512 MB Ram e ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca versiyon yükselttikten sonra telefonunuzun dili Türkçe olarak karşınıza çıkmaya biliyor. Sorun telefonunuzdan kaynaklı. Bu riski göze alabiliyorsanız versiyon yükseltme işine girin. Ayrıca programın yeni versiyonu çıkmış. Verdiğim programı kurduktan sonra yeni versiyonu upload edebilirsiniz. kolay gelsin ...

mevlut

Üye
olmaz olasıca bu telefonu bide garantili felan aldık ya nekadar bu dandik işlerden kaçsamda yinede hep beni buluyor..... N95 bi gelseydi hemen alacam arkadaslar bunun için en saglam malı nerden almak lazım genpa mı? K.V.K MI?

mevlut

Üye
olmaz olasıca bu telefonu bide garantili felan aldık ya nekadar bu dandik işlerden kaçsamda yinede hep beni buluyor..... N95 bi gelseydi hemen alacam arkadaslar bunun için en saglam malı nerden almak lazım genpa mı? K.V.K MI? tavsiye edeceginiz biyer varmı ?

Lion Heart

Lion Heart

Üye
V 5.0638.3.0.1
18-09-06
RM-84

Pilin çabuk bitmesi normal çünkü seninde dediğin gibi telefon hızlanmış. Yani telefonun hızlı çalışması ekstra bir güç sarfiyatına neden oluyor.

elusive

elusive

Üye
katiliyorum size. telefonda hizlanma oldu biraz,ama pil az gidiyo eskisinden. bende 2 batarya kullaniyorum :)

ortakatro

Üye
arkadasın verdiği link çalışmıyor,çalışan bi link verebilecek varmı...??????????

elusive

elusive

Üye
Yaw Arakdaslar Bi Onceki Versiyonda Fe Explorerdan Restart Phone Dedigimde Resetliyodu N70 Imi Ama Bu Son Versiyon Yukledikten Soorna Restart Dedigmde Kilitlenip Kaliyo Telefon. Iside De Ayni Sorun Varmi? Ne Yapabilirim?

mevlut

Üye
yav benim lafımı kaale alan yokmu!!!!!! insan gibi birşey soruk şurda

On7_li

On7_li

Üye
Bazı forumlarda normal N70 e N70 M.E. versiyonu yüklendiğini okudum, nedir bu işin aslı astarı..? Ben henüz n70 m.e diyebir versiyon görmedim, varmı bilgisi olan..?

ngyildiz

Üye
ben yükledim galeriden parçalar yerine playeri acıyor.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaw Arakdaslar Bi Onceki Versiyonda Fe Explorerdan Restart Phone Dedigimde Resetliyodu N70 Imi Ama Bu Son Versiyon Yukledikten Soorna Restart Dedigmde Kilitlenip Kaliyo Telefon. Iside De Ayni Sorun Varmi? Ne Yapabilirim?
Aynı sorunu bende yaşadım :vur:

elusive

elusive

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım :vur:

Kardeş bi çözüm bulabildin mi? bazen yükleme yaparken de takılıp kalıyo telefon. Herhalkde çözüm bi önceki versiyonu yüklemek olacak. Sinir oldum ya. Kilitleniyo ara sra telefon. Bi öneri duyarsan bilgilendir kardeş beni olur mu?:vur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt