N70 Veri Tabanı Bozuk Hatası(SORUN DEVAM EDİYOR DELİRCEM :()

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
N70 Veri Tabanı Bozuk Hatası(SORUN DEVAM EDİYOR DELİRCEM :()
:bann:Galeriye girdiğimde bazen "veri tabanı bozuk bazı bilgiler kaybolmuş olabilir" diyor.Resimler videolar hepsi kayboluyor.Teli açıp kapattıgımda bazen düzeliyor.Bazen de hafıza kartını görmüyor.O kadar araştırdım ama bi çözümünü bulamadım şu hatanın.Bu hatanın çözümünü bilen varmı arkadaşlar ?

--------------- Ekleme ---------------

Upppp! Arkadaşlar yokmu bu sorunun çözümünü bilen ? Ya da bu sorunla karşılaşan :(

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu bir bilen ya :( :( :( :(

ttgg

ttgg

Üye
kardeş formatlamayı denedinmi versiyon yükseltmeyi filan yanlışlıkla sistem dosyalarınımnı sildin acaba ???

neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Beyler dedğiniz format olayını yaptım o da sorunu gidermedi.En son olarak yazılımını güncelleştircem inş ozaman düzelir.
@ttgg
Yok kardeş sistem dosyası falan silmedim.:/

Da®kness

Da®kness

Üye
Dosya yönetici programlar ile Z (rom) girip defalarca telefonumu çökertmeye çalıştım. :D Adı üzerinde Read Only Memory silinmiyor ve böyle bir şey olması imkansız. Telefonun başka bir sorunu olması gerek. Birde doğru product kodu ile Nemesis ve N.S.U. kullan.

neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yönetici programlar ile Z (rom) girip defalarca telefonumu çökertmeye çalıştım. :D Adı üzerinde Read Only Memory silinmiyor ve böyle bir şey olması imkansız. Telefonun başka bir sorunu olması gerek. Birde doğru product kodu ile Nemesis ve N.S.U. kullan.
Kardeş o dediklerin hakkında fazla bir bilgim yok ben sadece nokia software de telf'un yazılımını güncellicem düzelirmi acaba ?

Da®kness

Da®kness

Üye
NSU; Nokia Software Updater ile versiyon güncelle . 'Versiyonunuz güncel yinede güncellensin mi ?' Sorusu çıkarsa devam et. Nemesis Service Suite programı ise versiyon güncellendikten sonra türkçe dil kaybolursa doğru product kodunu bulup telefona bu kodu girmeye yarıyor. Ve sonrasında tekrar versiyon güncelleme yapıyorsun. Daha geniş bilgiyi forumda bulabilirsin. Dil sorunu yaşarsan nemesis'e ihtiyacın olacak.

neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Tmm üstad ben güncellemeyi yapayım da.İnş telf un dili kaybolmaz bir de onla urasmayayım.

Da®kness

Da®kness

Üye
Estağfurullah üstadlık benden uzak :D 6300 versiyon güncelleme yapmıştım. Dil seçeneği 2 tane kalmıştı. Biri ingilizce diğeri israillilerin kullandığı ibranice . 1 gün öyle kalmıştı. Çok şükür ki Nemesis ve forumda paylaşım yapan arkadaşların sayesinde çözmüştüm. Sonucu paylaşırsan sevinirim.

neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Tmm kardeş bu aralar benim net de sorun var uygun zamanı bekliyorum güncelleme için.Ne olur ne olmaz net birden kesilir falan.Bi ara başlatayım dedim net hızınız yavaş falan dedi.Yaptığımda sonucu yazarım ben buraya ;)

neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Sorun devam ediyor ya :'(

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Sorunun HaLLediLmesine Sevndim :)

Da®kness

Da®kness

Üye
ilk mesajı tekrar okudum. Sorun hafıza kartının bozuk olması olabilirmi? Telefonla beraber gelen 64 Mb'lık kartı takarak test etme şansın varmı? Veya başka bir kart.

Birde hafıza kartına format atalım karttaki tüm dosyalarını bilgisayara aktar. Klasörleri kopyalayarak yapmayalım. Dosyaları çoklu olarak seç ve bilgisayara taşı. Sonra telefon menüsünden hafıza kartına gelerek karta format atalım.

ada965

Üye
6630 da oluyor bazen ama galiba karttan eski kartta olmuyor:nono:

xxxisyankarXXX

Üye
Kardeş bu sorun hafıza kartından kaynaklanıyor. Hafıza kartını değiştirmen gerek. Aynı sorun bende de var. Hafıza kartına Şarkı attığımda hepsi birbirine giriyor. Format falan işe yaramaz yapman gereken hafıza kartı almak. Hatta varsa başka bir hafıza kartı taktığında sorun olmayacağını görebilirsin. Sonuçları yaz. Kolay gelsin

alixkandemir

Üye
hafıza kartın yüksek kapasiteli ise yüksek ihtimal o yüzdendir çünkü aynı sorun bende de yaşanıyor çekiyorum bir format tekrar şarkı yüklüyorum hafıza kartına ama yinede şarkıların bazıları birbirine girmiş oluyor en temizi şarkı atarken bluetooth vasıtasını kullanmak o zaman sorun kalmıyor

asigenc3321

Üye
kardes ayni sorun bende de var sorun ise su ............ hafiza kartin zarar gormus bozulmuş o yuzden , benim hafiza karti elbiselerle birlikte yikanmisti boyle oldu :D sorun düzelmedı hic yeni kart al derm ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt