Call Of Duty - Black Ops Oyuna girekenki Ship Console hatası!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Call Of Duty - Black Ops Oyuna girekenki Ship Console hatası!!!!
Arkadaşlar COD 7 Black Ops'u bir güzel netten indirdim ve Pc ye kurdum. Fakat şöyle bir sorun var. Oyuna giriyorum Trearch videoları geçiyor tak oyundan atıp Ship console hatası alıyorum. Win XP de veriyor bu hatayı. Birde Win 7 kurup denedim. O zamanda O videoları geçti hata vermedi ve "Press Any " ekranında Makine dondu kaldı. Şuan da XP deyim. Çözümü bulamadım. Ne yapıcaz nasıl çözcez oyunun bu hatasını? Bi yardım edin lütfen.

----------Eklendi @ 17:23:00 ---------- Yazıldı @ 15:57:31 ----------

Çözebilen kimse yokmu? Bi cevap verin bari. Konuya bakıp bakıp gitmeyin.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yabancı siteden aldığım bilgilere göre, sürekli farklı bir oturum açmayı deneyin. Ayrıca gerekli oyun paketlerini ve güncellemelerini de indirin ve kurun. Eğer COD Black Ops için gerekli paketler yüklenmez ise bu gibi hatalar giderilmiyor. Onun için Treyarch'ın geliştirdiği Official paket ve güncellemeleri temin edin. Ayrıca oyunun atmasının nedeni de Ekran kartınızın güncel olmadığından kaynaklanır. Ekran kartınızın Driver'ını indirin ve kurarak güncelleyin. Her zaman olduğu gibi oyuna girerken ki videoların, nesnelerin, objelerin ve seslerin yerine tam oturabilmesi için DirectX 9.0c'yi güncel tutun. Özellikle Windows XP'de bu zorunludur.

Ayrıca oyuna girerken ağ ile tüm bağlantınızı kesin. Ağ bağlantılarımı devre dışı bırakın ve modemi kapatın. Bu hatayı zamanında bende aldığım için, çözüm yolu başta olmak üzere budur.

Ayrıca oyunu derleyip, toplayan ve Upload yapan kişi kim? SKIDROW mu? Razor1911 mi? Bu Uploader'ların mutlaka birinden birinin, onarılmış bir Patch'i veya Crac*k'i mevcuttur. Onun için değişik Crac*k deneyerek sonuca bakabilirsiniz.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Tüm patchleri yükkledim. Farklı crackler denedim. Ekran kartımı 3 gün önce güncelledim. Dx 9 un 2010 versiyonunu kurup oyunu yüklerkende kurduğu Dx9 uda kurdum. Setupla birlikte olan yani. Tüm bunları yaptım ve zaten sonuç bulamadığım için bu konuyu açtım.
Fakat ağ ile ilgili olanı yapmadım yani modemi kapadım, ethernet kablosunu çıkardım. ama ağı devre dışı bırakmada nasıl oluyor bilmiorum onu yapmadım.
Sürüm Skidrow. 10 un üzerinde ***** denedim.
Tek yapmadığım şey ağı devre dışı bırakmak. Onuda araştırıp denerim. Olmassa sonucu yazarım buraya.
Sağol ilgilendiğin için. En kısa zamanda denicem o alternatifi.

India

India

Üye
tek çare sağlam bir pc çünkü blekapsı yapan insanlar oyundaki hatalara hiç dikkat etmemiş

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
tek çare sağlam bir pc çünkü blekapsı yapan insanlar oyundaki hatalara hiç dikkat etmemiş

blekapsı da ne demek.:d::d::ehe:eheAnca çözdüm dur blekaps => BlackOps olacaktı herhalde.:evet::naughty::naughty:

Amaaan neyse ya salla gitsin. Biz anca PES'e devam işte. Bunada şükür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt