N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

sezgin_54_2

Üye
selamun aleykum abiler acil cvp bekliyorum
n70 i express yapcam ama mutlaka internet olması gerekiyo mu onu sorcam
ltfn acil cvp

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
güzel paylaşım emegine saglık kardeş

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Saol

firegenius

Üye
selamun aleykum abiler acil cvp bekliyorum
n70 i express yapcam ama mutlaka internet olması gerekiyo mu onu sorcam
ltfn acil cvp

N70'i ME yapmak için internet bağlantısı gerekli geniş bant önerilir (ADSL). Express ne oluyo onu bilmiyorum.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
n70 te denedik çalışıyor:P

atlantis_kerim

atlantis_kerim

Üye
Teşekkürler ellerinize sağlık

ugurum_12

Üye
baba cok kral bi iş yapmışın tebrikler

Marasov46

Marasov46

Üye
teşekkürler zaten ben sana güveniyorum bilgilendirmen için teşekkürler.şanlı

--------------- Ekleme ---------------

sorun çıkarsa eski fersiyonu n70 yükleyebilirmiyiz

Dev1L

Üye
ben yapamadım ya bi türlü :S

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

never

Üye
arkadaşalr bende n80 ie var bunu n80 me yapmak isityorum mümkün mü acaba mümkünse nasıl yapacam. hangi kodu kullanmam gerkiyor bilgi verirseniz sevinirm

cepkin_67

cepkin_67

Üye
abi anlatım superrr olmuss :oke: saol bilgiler için....

cepkin_67

cepkin_67

Üye
ya arkadaslar bişi sorcam bu versiyon yukselttikten sonra yani son versiyona yukseltince tel 3rd proları yukluyomu ? n70 music me varda

usoe

Üye
kardeş n70 i music edition yaptıktan sonra geri nasıl normal n70 haline getirebiliriz cevap yazarsan çok ii olurr şimdiden saol

ferhatfirat

ferhatfirat

Üye
telefonumu eski haline getirmek istiyorum ne yapacağım acele cevap istiyorum radyo çalışmıyor :@

[email protected] adresine cevap yollarsanız sevinirim radyomu geri istiyorum telefonumu tekrar orjinal N70 moduna çevirmeliyim acele cevap lütfen..............

junzi

junzi

Üye
telefonumu eski haline getirmek istiyorum ne yapacağım acele cevap istiyorum radyo çalışmıyor :@

[email protected] adresine cevap yollarsanız sevinirim radyomu geri istiyorum telefonumu tekrar orjinal N70 moduna çevirmeliyim acele cevap lütfen..............
telefonun pilinin altında product kodu var onu nemesis ile flashına yazdır tekrar update yap eski haline döner

ferhatfirat

ferhatfirat

Üye
telefonun pilinin altında product kodu var onu nemesis ile flashına yazdır tekrar update yap eski haline döner
dediğini senden yardım istemeden önce yaptım ama telefonu n70me yaptıktan sonra nemesis görmüyor artık telefonu yani product kodu değişmiyor eski haline dönmesi yalan oldu yani nerden gördüm bu konuyu da balıklama atladım güzel güzel çalışıyordu telefon şimdi nerde eski telefonum..............:@

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

ferhatfirat

ferhatfirat

Üye
kardeş nemesisi çalıştırdım flashı düzelttim bu sefer telefonun yazılımını değiştiremiyorum telefonunuza en son güncelleme yüklenmiş yazılım yenilemeye gerek yok diyo kapatıyo gözünü sevim şu telefonu eski haline getir nerden açtın bu konuyu telefon eski haline gelmiyor........... acele cevap yaz

junzi

junzi

Üye
kardeş nemesisi çalıştırdım flashı düzelttim bu sefer telefonun yazılımını değiştiremiyorum telefonunuza en son güncelleme yüklenmiş yazılım yenilemeye gerek yok diyo kapatıyo gözünü sevim şu telefonu eski haline getir nerden açtın bu konuyu telefon eski haline gelmiyor........... acele cevap yaz
kardeş konuyu ben açmadım ben de senin gibi eski haline döndürürken sorun yaşadım ama zor da olsa başardım

Üst Alt