Baba saolasin dediklereini harfi harfiyyen yerine getirerek.Telefonum n70 fransa silverblack.0533654 du dil kodu sadece 0533655 olarak deistirdim ve oldu.Uzun uzadiya anlatamiyacam ama dediklerini resimdekileri harfi harfiyyen yaptim.Bilgin için emeklerin için ve bana verdigin cesaret için
[ki ozellikle msn deki arkadaslarim
yapma!! usb ile olmaz bu is!! cihazi yakarsin!! gibi demoralize etmelerine ragmen
] sayende yapabildigim için.Fransizca olarak kullanabiliyorum ama bazi spesifik kelimeleri yada special bir takim seyleri yapamadigim oluyordu.
Tekrar tesekkur ettim . SAGOL BABA BUYUKSUN

slm arkadaşlar ya bu siteye yteni kayıt oldumda bana bi konuda yardımcı olurmusunuz bilgisayarda n73 e tema yüklemek için ne yapmam gerekiyo
arkadaslar merabalar ben bir haftadir n 70 kullaniyorum arkadasim cok guzel bir calisma yapmissin yalniz telefona daha tam alisamadigim icin cok hakim deilim konmuya bu yuzden bikac sorum olacak bu yazilimi deistirmenin bir zariri olabilirmi telefona yada kalici cozulemeyecek bir zarari olabilirmi birde demissin ki bu yukleme islemi sirasinda telin bilg den baglantisi kesilmemeli benm tel bilg a bagli iken bazen kesilio baglanti kendiliginden ama hemn tekrar baglanio uzun sure islem yapmadigimdanda olabilir boyle bir sey bu yukleme sirasinda olursa nasıl bır sorunla karsılasırım tel e zarar verırmı??? birde ben bu yazılım deısme olayını baska bır yerde okumustum muzık sesınde falan artıs oluyormus n70 me ile n70 donanımları aynıymıs tek fark yazılım larmıs bu dogrumudur bilgi verirsen sevinirim simdiden tesekkur ederım ...