selamun aleykum abiler acil cvp bekliyorum
n70 i express yapcam ama mutlaka internet olması gerekiyo mu onu sorcam
ltfn acil cvp

telefonun pilinin altında product kodu var onu nemesis ile flashına yazdır tekrar update yap eski haline dönertelefonumu eski haline getirmek istiyorum ne yapacağım acele cevap istiyorum radyo çalışmıyor
--------------- Ekleme ---------------
[email protected] adresine cevap yollarsanız sevinirim radyomu geri istiyorum telefonumu tekrar orjinal N70 moduna çevirmeliyim acele cevap lütfen..............
dediğini senden yardım istemeden önce yaptım ama telefonu n70me yaptıktan sonra nemesis görmüyor artık telefonu yani product kodu değişmiyor eski haline dönmesi yalan oldu yani nerden gördüm bu konuyu da balıklama atladım güzel güzel çalışıyordu telefon şimdi nerde eski telefonum..............telefonun pilinin altında product kodu var onu nemesis ile flashına yazdır tekrar update yap eski haline döner

kardeş konuyu ben açmadım ben de senin gibi eski haline döndürürken sorun yaşadım ama zor da olsa başardımkardeş nemesisi çalıştırdım flashı düzelttim bu sefer telefonun yazılımını değiştiremiyorum telefonunuza en son güncelleme yüklenmiş yazılım yenilemeye gerek yok diyo kapatıyo gözünü sevim şu telefonu eski haline getir nerden açtın bu konuyu telefon eski haline gelmiyor........... acele cevap yaz