N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

ariftsml

Üye
ben şuan n 70 imi n 70 me yapıorum internetim 8 megabit hıznda ve 50 dkdır telefon kapalı hala açılmadı şarjı ve usbside takılı. kapalı bir şekilde telefonun ekranında nokıa local mode yazıo napıyım ? karasız kaldım telefonu açsammı

ofp58

Üye
Ya herşey tamam 6300 gıbı yenı model telefonlara gırıp ıstedığım gıbı bır takım değişiklikler yapıyorum.Anca bu eski model telefonlar için geçerli değilmi bu proğram acaba mesela 3200,6100 vs telefonları görmüyo nss proğramı.Bilgisi olan varsa lütfen acil lazım

zz3442

Üye
ya ben flash kısmında scan yaptım n70 me versiyon serisinin numarası gözüküyordu ama hiç bi değişiklik olmamştı.. bende deneyim diye scan tuşunun yanındaki flash tuşuna bastım local mode'a geçti? herangi bi zararı olurmu arkadaşlar?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben n70me yapamadım bi türlü ya :S herşeyi yapıyorum scan yapıyorum n70me kodunu giriyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor... niye böylee?

htmy

htmy

Üye
hocam hepsini yaptım da güncellemeye geçtiğim zaman zaten son sürüm diyor sadece çıkış seçeneği var. ne yapmalıyım?:islik

tonurerhan

tonurerhan

Üye
arkadaşlar ben önce update i yaptm nolcak nss açılmıyor ve hiçbrşey yapamıyorum ltfen acl yardm !!! :S

djsalih91

djsalih91

Üye
boşa uğraşmaya gerek yok zaten n70 ve n70 me arasında tema ve müzik tuşundan başka fark yokki temayı da sonradan yükleyin iki versiyonu da kullandım

tonurerhan

tonurerhan

Üye
yaw kimyager kadeş benm nss programı açlmıyo önce software ı yaptm tfen bi cewap

--------------- Ekleme ---------------

iyide djsalih91 sen nası temayı kopyaladn ?

djsalih91

djsalih91

Üye
al bu music edition teması red ve green olmak üzere

korkusuz_ceset2

Üye
n70e ses açma şifresi olan varsa versin benimki çok kısık çıkıyor telefoncuya götürdüm olmadı tamirat yaptı olmadı vinap attı olmadı bana bu steyi önerdi bende üye oldum bileniz varsa yardımcı olsun

ffatihh23

ffatihh23

Üye
n70e ses açma kodu olan varsa versin benimki çok kısık çıkıyor telefoncuya götürdüm olmadı tamirat yaptı olmadı vinap attı olmadı bana bu steyi önerdi bende üye oldum bileniz varsa yardımcı olsun
arkdaşım telefonun sesi en iyi ve kaliteli çıkacak şekilde optimize edilmiş sen kulaklıktan mı yoksa hoparlörden mi şikayetisin ona göre öneri sunayım sana

karakule100

karakule100

Üye
sagolasın kardeşş eline saglık

cellat2

Üye
valla ne yalan söyleyeyim ben bilee anladım :)

merdemyar

merdemyar

Üye
nemesis benim telefonu görmüyor pc suite görüyor ama garip :S bir yardım ederseniz sevinirim....

musadedebas

musadedebas

Üye
n72 ye de olur mu ona göre deniyeceğim

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
n70 im olsa denerdim :)

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
5. adımdaki nokia software update linki bozuk :)

Baser_50

Baser_50

Üye
eyvallah saolasiniz

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
eline sağlık :D

Üst Alt