N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

selam99

Üye
paylaşımınız için teşekkür ederim.Ayrıca rica etsem bana N70 te lit uzantılı e book ları okuyabilmem için bir program tavsiye edebilirseniz sevinirim.Saygılarımla...

defres

Üye
arkadaslar telefenonuzda destekleyen en yeni yazılım mevcut güncelleştirme gerekmiyor diye uyarı veriyor ne yapmam lazım 1. adımı yaptım

GMM

Üye
sagol

defres

Üye
arkadaslar telefenonuzda destekleyen en yeni yazılım mevcut güncelleştirme gerekmiyor diye uyarı veriyor ne yapmam lazım

firegenius

Üye
arkadaslar telefenonuzda destekleyen en yeni yazılım mevcut güncelleştirme gerekmiyor diye uyarı veriyor ne yapmam lazım

Aynı yazılımı tekrar yüklemeyi seç. Bu sefer yüklerken ME'yi yükliycek.

defres

Üye
olmuyo yapamadım yazılımınız on veriyon diyor

--------------- Ekleme ---------------

olmuyo yapamadım yazılımınız son versiyon güncellemeye gerek yok diyor

worldearth

Üye
eet bnm telde de aynı seyi yapptı yeni guncellemeyle ilgisi var heralde

new_spy

Üye
emeğine sağlıok

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
saulasın

-dj_ tolg@-

-dj_ tolg@-

Üye
abi müthiş oldu süper oldu yaw

prince of hell

prince of hell

Üye
ya ben 6680 e n70 yazılımı yüklesem çalışırmı çalışmazsa geri döndürebilirmiyim yani n70 80 oluyosa ki çok fazla donanımsal fark var 6680 n 70 olur mu ki :D

keremerson

keremerson

Üye
ya ben 6680 e n70 yazılımı yüklesem çalışırmı çalışmazsa geri döndürebilirmiyim yani n70 80 oluyosa ki çok fazla donanımsal fark var 6680 n 70 olur mu ki :D
Bence hiç bulaşma Alican, nolur nolmaz :oke:

prince of hell

prince of hell

Üye
doğru tabi ama ben dengesiz insanım oda var yani yedek telim olsa yaparım :ehe

HolyDemon

Üye
Beyler yaptım yalnız enteresan bişey oldu avea nın gprs ayarları otomatik geldi ve msn e hiç kontorüm olmadıgı halde bağlanabiliyorum ayrıca operadan öyle bayaa bi web sitelerine felan girdim hiç bitmedi nası oluyo o iş :D

furkano

furkano

Üye
Sen kutsanmışsın galiba:D:D:D

d@lby

Üye
Arkadaşlar N70 kullanıcısıyım N70'e ME=Music Edition atacağım eski NSS 1.0.38.5 veriyonu var yoksa NSS son versiyon indiripte mi ME=Music Edition atıyım. hangisini önerirsiniz, yardımlarınızı bekliyorum.

d@lby

Üye
şuanda rapide upload ediyorum system klasorunun içindeki skins klasörünü ister c nin systemine yapıştırın isterseniz e nin systeminin içine yapıştırın aynı dosyalardan var derse evet diyin hadi kolay gelsin

linkide burada

indirme yapmıyor linki yenilersen sevinirim.

haldun27

haldun27

Üye
Slm bn n73 varda onu nasıl n73 me yapabilirim orjinal güncellemeden
yapsam olurmu ?

mico66

mico66

Üye
n70 şi me yapayım dedim herşeyi harfi harfi ne uyguladım en son da diyoki en son günleştirme yukulü güncellemeye gerek yok diyo kardeş bi yardımcı olsan tel me olmdı aynen dewam ediyor....

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
Bende N70 mi ME yaparken update sırasında hata verdi baglantı koptu diye acaip korktum telefon hiç calısmıyodu bataryayı söküp geri taktım teli açtım karsımda ME nin yesil temasını görünce telin ME oldugunami yoksa cökmediginemi seviniyim sasırdım ama söyleyim fazla fark yok farklar su

real playerda video izlerken artık tam ekran oluyo bende önceden olmuyodu
2 tane hos tema gelmiş
ses daha düsük ama kaliteli geliyo
hızında belirgin bi artıs var
medya tusuna müzik calar atanmıs degistirilmiyor

Üst Alt