N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol kardes ama ben deneyemicem

firstclass28

Üye
selam N70 süper bir telefon.çok memnunum bilgisayar gibi benim için program filan yüklenme özelliğide varya harika........

axulu

Üye
:oke::oke:Baba saolasin dediklereini harfi harfiyyen yerine getirerek.Telefonum n70 fransa silverblack.0533654 du dil kodu sadece 0533655 olarak deistirdim ve oldu.Uzun uzadiya anlatamiyacam ama dediklerini resimdekileri harfi harfiyyen yaptim.Bilgin için emeklerin için ve bana verdigin cesaret için:bigstar::bigstar: [ki ozellikle msn deki arkadaslarim:@ yapma!! usb ile olmaz bu is!! cihazi yakarsin!! gibi demoralize etmelerine ragmen:@] sayende yapabildigim için.Fransizca olarak kullanabiliyorum ama bazi spesifik kelimeleri yada special bir takim seyleri yapamadigim oluyordu.:P: Tekrar tesekkur ettim . SAGOL BABA BUYUKSUN:oke::oke:

BuRacK

BuRacK

Üye
Paylaşımın için saol... Güzel Paylaşım...:naughty:

levent_one

Üye
çok teşekkürler arkadaşım uzun zamandır yapmak isteyipde yapamadım birşeydi bu çok,normal n70 hafız biraz dolduğu zaman aşırı yavaşlama yapıyor ,acaba n70 me de öylebir sorun vamı?

007fare

Üye
ben tel n70 geriçevirmek istiyorum fakat tel { 052 } kodunu unuttum silin miş nasıl geri n70 yapabilirim

UuR_39

UuR_39

Üye
saolun ii biseye benzıo ama n70 ım yoq

musty_034

Üye
slm arkadaşlar ya bu siteye yteni kayıt oldumda bana bi konuda yardımcı olurmusunuz bilgisayarda n73 e tema yüklemek için ne yapmam gerekiyo

firegenius

Üye
slm arkadaşlar ya bu siteye yteni kayıt oldumda bana bi konuda yardımcı olurmusunuz bilgisayarda n73 e tema yüklemek için ne yapmam gerekiyo

Destek bölümüne konu açarsan yardımcı olurlar.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar merabalar ben bir haftadir n 70 kullaniyorum arkadasim cok guzel bir calisma yapmissin yalniz telefona daha tam alisamadigim icin cok hakim deilim konmuya bu yuzden bikac sorum olacak bu yazilimi deistirmenin bir zariri olabilirmi telefona yada kalici cozulemeyecek bir zarari olabilirmi birde demissin ki bu yukleme islemi sirasinda telin bilg den baglantisi kesilmemeli benm tel bilg a bagli iken bazen kesilio baglanti kendiliginden ama hemn tekrar baglanio uzun sure islem yapmadigimdanda olabilir boyle bir sey bu yukleme sirasinda olursa nasıl bır sorunla karsılasırım tel e zarar verırmı??? birde ben bu yazılım deısme olayını baska bır yerde okumustum muzık sesınde falan artıs oluyormus n70 me ile n70 donanımları aynıymıs tek fark yazılım larmıs bu dogrumudur bilgi verirsen sevinirim simdiden tesekkur ederım ...

N70 ve N70 Me donanımsal olrak aynı sadece yazılımları farklı bu doğru,

güncelleme sırasında telefonu bir yere sabitle örn: masanın ya da bilgisayar kasasını üstü hiç bir şekilde kabloya da dokunma ayrıca bilgisayarda işlem de yapma, bölye olursa esinti olmayacağını ımuyorum.Asıl Yazılım güncelleştirme 5-10 dk sürüyor. Bu sırada işlem yarıda kesilirse telefonu servise götürerek açtırman gerekir. Internetten son güncelleme dosyasını indirirken filan kesilirse bir sorun olmaz.

N70 Me işletim sistemi N70 ile %95 aynı bu yüzden herhangi bir sorun yaratmaz. Zaten gözle görülür çok da büyük değişiklik yok. Temalar fialn değişiyor.

burak_sdfl

Üye
Abı Herseyın Sılenecenı Basta Yazsaydı I Olurdu Saol

çitgöl

Üye
sağol:oke:

Marasov46

Marasov46

Üye
mükemmel
gitti benim 15 ytl olsun bundan sonra başkalarına yardımcı oluruz:)

ceo

Üye
ME edition telefonlar ayni gibi gorunsede ME olmayan versiyonlariyla, Donanimsal farkliliklar mevcuttur. Music Editionlarda telefonun muzik donanimi gelistirilmis ses kalitesi artirilmistir. Buna karsilik ME yazilimi standart olan telefona yuklenilebilir ancak ME deki ses kalitesine sahip olunamaz. ( nokia turkiyede calisan perosnelden alinan bilgi)

kasurka

Üye
arkadaşım emeğine sağlık N70 telefonuma yaptım harika oldu

baykum

Üye
arkadaşlar ilave etmek istediğim bi şey var verilen nokia software programını arkadaştan değilde nokianın kendi sitesinden yükleyin hem güncel hemde türkçe daha açıklayıcı olur sizin için ben düşünemedim bunu eski versiyonu indirdim baya uğraştırdı update falan siz en iyisi günce olanıindirin

consent34

Üye
arkadaşlar ben birinci basamağı naynen tarifteki gibi yaptım fakat ikinci basamaktaki software update programı güncellemeyi indiriyor fakat yazılım güncellemesi başarısız diye uyarı veriyor. bu sorun neden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan arkadaşlardan çok rica ediyorum.

ve tel çöktü yani güüüüm.

onur_piton

Üye
abi sen müzik değişiyo derken telefonun ses kalitesi değişiyomu dedin yoksa sadece telefon müziklerimi değişiyo dedin

FerreT

FerreT

Üye
Ben yaptım fakt N80 i N80IE yaptım :kop:ingilizceykende Türkçeye çevirdim Destek için Saol tabi ben yaptım demekle olmaz vesile oldum diyelim :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
teşekkürler n70 olsaydı elimde mutlaka denerdim hocam

cbf150

cbf150

Üye
Nokia software Updater setup'ını çalıştırarak PC ye KURDUKTAN SONRA ÇALIŞTIRACAKMIYIZ

arkadaşlar ben birinci basamağı naynen tarifteki gibi yaptım fakat ikinci basamaktaki software update programı güncellemeyi indiriyor fakat yazılım güncellemesi başarısız diye uyarı veriyor. bu sorun neden kaynaklanıyor AYNISI BENDEDE OLDU

Üst Alt