N70 Oldu N70 ME (ME=Music Edition) (Yazı Dizisi 4)

Sponsorlu Bağlantılar

bulentvural

Üye
teşekürler ...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bende yüklemek istiyorum bu ME yi fakat telefonun garantisini bozar mı merak ettim?

dostum walla bendede o şüphe wardı ama walla bi cesaret yükledim gitti :)

bilmiorumki bozarmı garantiyi falan.. ama bence bozabilir yani adamlar gelip derse sana böle böle yapmışın garanti dışına çıkdı die hiç bişey diemezsin yani :(

Evet, garanti dışı kalır. Bir sorun oluştuğunda para ödemek zorunda kalırsınız.

dj_falcon

dj_falcon

Üye
yapıyorum insallah işe yarar

musefendi

Üye
nokia 6110 icin turkce kod ariyorum yardim ederseniz sevinirim!!!!

dj_falcon

dj_falcon

Üye
valla arkadas bende bilmiyom

dj_falcon

dj_falcon

Üye
kardes --ben yaptım da N70 me ama agır calısıyor acaba eskisine döneyimmi

dj_falcon

dj_falcon

Üye
bana bi yardımcı olsanız

keremerson

keremerson

Üye
kardes --ben yaptım da N70 me ama agır calısıyor acaba eskisine döneyimmi

kardeş ben biçok n70 i kendi ellerimle me yaptım we hiçbirinde hiçbi sorun çıkmadı.. öylee ağır çalışması gibi falan bi sorun görmedim ben hiçbirinde.. music edition'la ilgisi yoktur o ağırlığın yüklediğin bi program falan warsa onla ilgilidir ;)

firegenius

Üye
Dostlar N70'i ME yapmadan yeni sürüme yükseltirseniz, garanti dışı kalmıyor. Ama ME yaparsanız büyük ihtimal kalıcaktır. Hele N80 ya da başka bir modele yükseltirseniz %100 garanti dışı kalır.

Bu arada N80 ve N73'nin işletim sistemi bildiğiniz gibi Symbian OS 9.1 N70'in ve N70 Me'nin 8.1
bu şekilde büyük bir güncelleme yapmak tehlikeli olucaktır tabii ki çünkü N70 ve N80 arasında donanımsal farklar var işlemci hızı, ekran çözünütlüğü ve boyutu ve ram boyutundan tutun tuşlara kadar. Benimde aklıma N73'ün product codesini yazmak geldi ama gerçekten çok ciddi sonuçlara yol açabilir. Zaten bir çok özellik çalışmayacak N80 kızaklı bir telefon nası N70'e yüklemiş bilemiyorum arkadaş çok ilginç bir durum.

Bu yüzden vazgeçtim ama eğer ilerde yeni bir telefon alırsam ve Nokia bu software update prosunu hala sunarsa ben yapıcam. :D Ama şu an için yeni tel. alamam çünkü N70'i daha bu yaz aldım.

Oysa N70 ve N70 ME arasında donanımsal fark yok. Bu yüzden update daha az riskli namesis ile uğraşmadan direkt Nokia Software Updater ile standart edition'un update edebilir ve son firmware'yi yükleyebilirsiniz.

Şimdi hala içimde bir tereddüt var N70 ME'ye yükseltsem mi diye bazı arkadaşlar yükseltmiş ve uzun zamandar beri kullanıyorlarmış. Ben de denesem mi acaba diye düşünüyorum....

firegenius

Üye
Arkadaşar ben de yaptım ME oldu ancak pek değişiklik yok her şey aynı bir tek tema değişti tema cidden güzel, müzik kalitesi bakımından fark çok da fazla değil. Menüler filan aynı. başka hiç bir değişiklik yok... Kulaklıkta cızırtı yok. Sanki ses daha az çıkıyor ama daha kaliteli. Çok istiyorsanız yükleyin ama çok da önemli bir şey olmuyor. Müzik çalar filan bile aynı.

Canım sıkılırsa standart'a çeviririm.

Nokia cidden kapağı değiştirip ME diye kakalıyomuş :coold: ancak aksesuar farkı var kulaklık filan daha iyi bir de rengi siyah ME'lerin ama o para farkına deymez.

keremerson

keremerson

Üye
Ben de denesem mi acaba diye düşünüyorum....
dene kardeş bence.. yazılanları harfiyen uygularsan hiç bi zararı yada riski yok ;);)

Arkadaşar ben de yaptım ME oldu ancak pek değişiklik yok her şey aynı bir tek tema değişti tema cidden güzel, müzik kalitesi bakımından fark çok da fazla değil. Menüler filan aynı. başka hiç bir değişiklik yok... Kulaklıkta cızırtı yok. Sanki ses daha az çıkıyor ama daha kaliteli. Çok istiyorsanız yükleyin ama çok da önemli bir şey olmuyor. Müzik çalar filan bile aynı.

Canım sıkılırsa standart'a çeviririm.

Nokia cidden kapağı değiştirip ME diye kakalıyomuş :coold: ancak aksesuar farkı var kulaklık filan daha iyi bir de rengi siyah ME'lerin ama o para farkına deymez.
katılıyorum..

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Pour le N80 :

0522206 FRANCE Smooth Stainless
0526959 ALPS Smooth Stainless
0526961 TURKEY Pearl Black
0526963 SOUTH AFRICA Smooth Stainless
0526965 TURKEY Smooth Stainless
0526966 SCANDINAVIA Smooth Stainless
0526967 BALTIAN Smooth Stainless
0526969 RUSSIA Smooth Stainless
0526970 UKRAINE Smooth Stainless
0526971 CIS, BULGARIA Smooth Stainless
0526972 EURO 3 Smooth Stainless
0526973 BALKANS Smooth Stainless
0526974 GREECE, CYPRUS Smooth Stainless
0526975 LEBANON Smooth Stainless
0526976 GULF Smooth Stainless
0526978 ROMANIA Smooth Stainless
0527391 FRANCE Pearl Black
0527392 ALPS Pearl Black
0527396 SOUTH AFRICA Pearl Black
0527397 SCANDINAVIA Pearl Black
0527475 BALTIAN Pearl Black
0527476 RUSSIA Pearl Black
0527477 UKRAINE Pearl Black
0527478 CIS, BULGARIA Pearl Black
0527479 EURO 3 Pearl Black
0527480 BALKANS Pearl Black
0527481 GREECE, CYPRUS Pearl Black
0527482 LEBANON Pearl Black
0527483 GULF Pearl Black
0527485 ROMANIA Pearl Black
0529378 EURO 1 Smooth Stainless
0529379 EURO 2 Smooth Stainless
0529380 EURO 2 Pearl Black
0529381 EURO 1 Pearl Black
0536095 MOLDOVIA, BELARUS Smooth Stainless
0536096 MOLDOVIA, BELARUS Pearl Black

arkadaslar ben bişi farkettım gene eskısıne donucektım n70ın fakat nemesis programında telefonun kodu su cıktı 0526965 TURKEY Smooth Stainless n80nın versıyonu ama telefonda pek degısklık yok ben 5 aydan beri kullandım bi sorun olmadı ama acaba ben mı yanılıyorum yoksa verılen versıyonlarmı yanlıs cvb beklıyorum

AYNA

AYNA

Üye
he he hehadı uzaklastırsana sıteden lutfeeeen

aXeLTR

Üye
tşk paylaşım için

darkmumo

Üye
Kablo Deil Blottot La Baglansak Olurmu

royan_367

royan_367

Üye
ya abi me zaten normalin aynı bence hiç telefonu riske atmayın hem donanım çakışması olabilir örneğin multimedya tuşunda

akcakeseli

bi yardımcı olabilirmisiniz bnde telefonuma musiz edition yüklicem ama link lere ulasamıorum yardımcı olursanız sevinirim

firegenius

Üye
- Bluetoth ile olmuyor. USB kabloyla bağlanman gerek ancak zaten N70'in kutusundan kablo çıkıyor.
- Music Edition yapmanın donanımsal açıdan riski yok. (Normal yazılım güncelleme)

- Gerekli Programlar için Linkler:

Nokia Software Updater Türkçe Son Sürüm:

PC Suite 6.84:

Namesis:

Nasıl yapılacağı zaten anlatılmış.

danger03

danger03

Üye
bilgi için teşekkürler

Üst Alt