e işte konuda onu anlatıyo zaten kardeş oku anlarsın yaparsın.. ayrıca ewet kırmızı tema çok güzel ama onu telefondan gönderemiyosun başka telfona.. ama belki başka sitelerde bulursun aynısını yapmışlardır ama ben daha hiç karşılaşmadımyaw kardeşler bende n70 kullanıcısıyım n70 me ye çevirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada şu n70me deki kırmızı temayı çok meth ediyorlar o tema sadece download edilmiyor mu uygulamadan yüklenmiyor mu yani
??
fazla bi riski yokki dostum yazılanları harfiyen uygularsan hiçbi sorun çıkmazisteseydik en başta alırdık beyler n70me yi bence sonradan ayarlarını deiştirerek kendımızı ve paramızı riske atmak ne bilim bence saçma 100ytl fazla werseydin n70 me nin kralı olurdu![]()
o senin fikrin dostum bence hiç bi sakıncası yok.. ben kaç defa me yaptım sonra geri normal versiyona döndüm.. sonra sıkıldım tekrar me yaptım falan filan yani hiç bi sorun çıkmadı.. bence sende servise göndermek yerine sitedeki açıklamaları oku ve eski wersiyona çevirmeyi dene.. gayet kolay benceevet me yükledikten sonra telefonu eski haline getiremedim. olan oldu artık servise gidecek macbur. tavsiyem bu çevirme işlemini kesinlikle yapmayın!
ewet bi ara bendede wardıda şimdi düzeldi ama nası olduda düzeldi hiçbi fikrim yok..ya arkadaslar ben video cekerken takılmalar oluyor cektıgım vıdeoyu ızlerken takılmalar azalıyor ama sızde de boyle sorun oldu mu

bende yüklemek istiyorum bu ME yi fakat telefonun garantisini bozar mı merak ettim?