bende yüklemek istiyorum bu ME yi fakat telefonun garantisini bozar mı merak ettim?
dostum walla bendede o şüphe wardı ama walla bi cesaret yükledim gitti
bilmiorumki bozarmı garantiyi falan.. ama bence bozabilir yani adamlar gelip derse sana böle böle yapmışın garanti dışına çıkdı die hiç bişey diemezsin yani![]()
yapıyorum insallah işe yarar
kardes --ben yaptım da N70 me ama agır calısıyor acaba eskisine döneyimmi
Ama şu an için yeni tel. alamam çünkü N70'i daha bu yaz aldım.
ancak aksesuar farkı var kulaklık filan daha iyi bir de rengi siyah ME'lerin ama o para farkına deymez.dene kardeş bence.. yazılanları harfiyen uygularsan hiç bi zararı yada riski yokBen de denesem mi acaba diye düşünüyorum....
katılıyorum..Arkadaşar ben de yaptım ME oldu ancak pek değişiklik yok her şey aynı bir tek tema değişti tema cidden güzel, müzik kalitesi bakımından fark çok da fazla değil. Menüler filan aynı. başka hiç bir değişiklik yok... Kulaklıkta cızırtı yok. Sanki ses daha az çıkıyor ama daha kaliteli. Çok istiyorsanız yükleyin ama çok da önemli bir şey olmuyor. Müzik çalar filan bile aynı.
Canım sıkılırsa standart'a çeviririm.
Nokia cidden kapağı değiştirip ME diye kakalıyomuşancak aksesuar farkı var kulaklık filan daha iyi bir de rengi siyah ME'lerin ama o para farkına deymez.