n70 Kamera Sorunu (Kayıt yaparken donuk çekiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolu07

Dolu07

Üye
    Konu Sahibi
n70 Kamera Sorunu (Kayıt yaparken donuk çekiyor)
iyi günler maxicep ailesi;
benim sorunum yaklaşık 3 ay önce 2.el aldığım n70 telefonumdaki kamera sorunu
fotoraf çekerken hiç bir sorun yok ama video kayıt yaptığımda çok kötü bi şekilde kasıyor telefon videoları durarak çekiyor (donuk dounk)

birde hiç bir şarkıyı ileriye saramıyorum ileri sarmya çalıssam aynı şarkı basa sarıyor

not:virüs temizleyicisi,hard format,soft formad,hafıza kartı değiştirdim ve hala aynı sorunu yasıyorum

vereceğiniz bütün cevaplar benim için çok önemlidir şimdiden çok teşekkürler

forumber

Üye
video nun kasarak çekmesi normal bir durum.ama izlerken donma olmuyor:oke:.müzik olayına gelince:sağ tuşa uzun basman lazım.eğer olmassa başka bir müzik çalar yükle,dene.tavsiyem TTpod un son versiyonudur.

rapman

rapman

Üye
video çekerken kayıt yerini hafıza kartı değilde telefon hafızası yap.bak bakalım o zaman donacak mı.eğer donmassa sorun hafıza kartındadır.biçimlendir tekrar :oke:

aryscat

aryscat

Üye
kesin çözümü söylüyorum. . . Daha düşük kapasiteli bir hafıza kartı al veya kaliteli ve yazma hızı yüksek bir hafıza kartı al...

pruva

Üye
arkadaslar her telefonun bir gücü var bunu kabul edelim artık

Dolu07

Dolu07

Üye
    Konu Sahibi
kesin çözümü söylüyorum. . . Daha düşük kapasiteli bir hafıza kartı al veya kaliteli ve yazma hızı yüksek bir hafıza kartı al...

tşkrler kardeşim 1gb dı hafıza kartım 512 likle kayıt yaptım ve hiçbi donma gerçekleşmedi
ayrıyetten mp3 player sorununa ttpod u yükledim
tekrardan hepinize teşekürler.

N72_Black

N72_Black

Üye
ESKİ BİR KONU AMA YAZAYIM, ÇÜNKÜ BENCE CEVAPSIZ KALMIŞ,

Hafıza kartı falan çözüm değil. Firmware güncellemesi yap Nokia kendi sitesinden, son sürümü yükle sorun kalmaz. N72 vardı bendede aynı sorun vardı ama güncellemeden sonra kalmadı.

punqermojo

Üye
arkadasım güncelemeyi dene bnmkide hiç anlamadıgım şekilde msj gelince atıyordu güncelle telefonu üzeldi şimdi.

sedat_17

sedat_17

Üye
Tesekkurler

Dolu07

Dolu07

Üye
    Konu Sahibi
pcm de güncelleme sorunu var yeni pc alcam en yakın zamanda güncellicem önerileriniz için tşkrler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...