N70 Kamera sorunu (kapanıp açılma)

Sponsorlu Bağlantılar

8KoBe8

Üye
    Konu Sahibi
N70 Kamera sorunu (kapanıp açılma)
arkadaşlar 5-6 aydır n70 kullanıyorum bu sorun ilk defa oluyor..Kamerayı açtığımda bi süre sonra(süre değişio) pc nin kendini resetlemesi gibi kamera kendi kendine kapanıyo 4-5saniye sonra yeniden geliyo bi süre sonra yine gidiyo...format attım sorun düzelmedi versionum 5.0609.2.0.1
sorun nedir bileniniz duyanınız yada yardımcı olabilecek var mı?
not:hafıza kartını çıkartıp denedim sonuç yine aynı..
şimdiden teşekkurler..

Exalans

Exalans

Üye
dostu tavsiyem önce anti virüs proğramını kaldır telin aşırı yüklü ve anti virüs varsa sebep olabilir ayrıca olmazsa format at

8KoBe8

Üye
    Konu Sahibi
exalans' Alıntı:
dostu tavsiyem önce anti virüs proğramını kaldır telin aşırı yüklü ve anti virüs varsa sebep olabilir ayrıca olmazsa format at
antivirus yuklu diil , soft format attım hard format için * 3 yes açma tuşuna basıorum telefon normal açılıyo..hard format olmuyo yani..çok denedim..
ayrıca sorunu video kaydetme modun da da yapıyo..genel bi hata yani...:vur::aglaa:

informer

informer

Üye
dostum bu tamamen bi klasik arka kapak sorunu
arka kapakta kamerayı aktif hale getiren bi microswitch var kapağı aşağı çektiğin zaman kapak üzerindeki bi çıkıntı bu microswitche baskı yaparak kamerayı aktif hale getirir bu çıkıntı aşınmış olup swicthe tam baskı uygulayamıyordur

8KoBe8

Üye
    Konu Sahibi
informer' Alıntı:
dostum bu tamamen bi klaik arka kapak sorunu
arka kapakta kamerayı aktif hale getiren bi microswitch var kapağı aşağı çektiğin zaman kapak üzerindeki bi çıkıntı bu microswitche baskı yaparak kamerayı aktif hale getirir bu çıkıntı aşınmış olup swicthe tam baskı uygulayamıyordur
o zaman kapağı çıkartıp ordaki kamera mekanizmasını harekete geçiren tuşa kendim basayım bakalım sorun oluşcakmı yine..
sonucu yazarım editleyip:)

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
8KoBe8' Alıntı:
antivirus yuklu diil , soft format attım hard format için * 3 yes açma tuşuna basıorum telefon normal açılıyo..hard format olmuyo yani..çok denedim..
ayrıca sorunu video kaydetme modun da da yapıyo..genel bi hata yani...:vur::aglaa:
hard format atmak için gereklı tuslara basılı tutup bıraz beklemen lazım sanıyorum formatting yazana kadar

8KoBe8

Üye
    Konu Sahibi
DeRMaNTeS' Alıntı:
hard format atmak için gereklı tuslara basılı tutup bıraz beklemen lazım sanıyorum formatting yazana kadar
çok denedim bekledim her seferinde telefon normal açıldı...

onun dışında şimdi kapağı çıkarıp mekanizmayı kendim çalıştırdım ve o kameradaki resetleme olmadı beklediğim süre içerisinde...sanırım arkadaşın dediği gibi kapakta sorun.. yarın götürücem garanti kapsamında..
bu arada n70 in kapağının da orjinal olsa bile dandik olduğunu anlayabilioruz böylece..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
ben kamerayla ilgili olarak soylemedim zaten, hard formta atarken aklında bulunsun diye :good:yoksa n70i hiç tanımam selamımız yoktur kapaği oldugundan bıle haberım yoktu acıkcası :ehe::ehe:

muus

Üye
N70 in normal modeli dandik n70 alıcak arkadaşlara tavsiyem N70 music edition her şeğiyle normal n70 e 5 basıyor ben editiyon kullanıyorum çok kullanışlı normal n70 kullandım arkadaşınkini dandik bişi ben pc yazılımcısıyım telefon yazlımları hakkındada bilgiye sahibim onun için sizi şiddetle uyarıyorum normal n70 in yazlım güncellemeleri sırasında entegresini çabuk yandığı söylüyorum

problemin yazılım güncelnirken bir hata oluşmasından kaynaklanıyor olabilir tavsiyem yazlımını yükselt olmazsa bende bir program var onu sana ve istiyen arkadaşlara yollarım şimdiden saygılar

kervan_81

Üye
N70 in normal modeli dandik n70 alıcak arkadaşlara tavsiyem N70 music edition her şeğiyle normal n70 e 5 basıyor ben editiyon kullanıyorum çok kullanışlı normal n70 kullandım arkadaşınkini dandik bişi ben pc yazılımcısıyım telefon yazlımları hakkındada bilgiye sahibim onun için sizi şiddetle uyarıyorum normal n70 in yazlım güncellemeleri sırasında entegresini çabuk yandığı söylüyorum

problemin yazılım güncelnirken bir hata oluşmasından kaynaklanıyor olabilir tavsiyem yazlımını yükselt olmazsa bende bir program var onu sana ve istiyen arkadaşlara yollarım şimdiden saygılar

dostuma bana göder veya Foruma eklersen çok sevinirim.

xkadir61

xkadir61

Üye
bence kamera lens kapağında sorun var. telefonda değil.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Geçmiş Olsun :agla

furkan_hnd

Üye
n70 kamera sorunu olan arkadaş onun nedeni kapaktan kaynaklanıyo yeni kapak al benimde oluyodu

hellman

hellman

Üye
bi aralar benimkide öle oluyordu daha sonra anladımki telefonun dış kabında sorun war değiştirdim sorunda giderilmiş oldu

cool_eagle

Üye
yazılımı güncelle

ressam58

ressam58

Üye
Ben arka kapağı servisten orjinal değiştim.ama yinede kamera kendi kendine açılıyo kafasına göre kapanıyo bıktım ya!rehbere bile baktırmıyor.açıp kapıyor devamlı.Ekranın ışığı yanıyo durmadan falan.iyice bunalttı.

İmparatore

İmparatore

Üye
Bendede Kapak sorunu var

bozoemre38

Üye
arkadasım flash atman gerekıyo kesın duzelır saygılar 2 ad n 70 kulanıyorum bende de oldu teknık servıste flash attırr san duzelır 10 ytl fln alıyolar sakın ıçını açtırmayn cıhazın oko saygılar

anilx944

Üye
aynı sorun bendede wardı kapağı değiştirdim düzel di xD xD

xlc

Üye
Sorununuz kamera kapağı ile ilgili servise götürün bence ama bilmeyenler için =Hard Format atmak için aynı anda YILDIZ , 3 , YES(Yeşil düğme) ve açma kapama düğmelerine basılı tutmanız lazım. Basılı tutma işlemini dil seçme ekranı gelinceye kadar yapın ve forumlarda dolaşan o muhabbetlere inanmayın yok formatting yazıyormuşta yok şu oluyormuşta telefon normal açılır gibi açılacak ve dil seçme ekranı gelecek dili seçeceksiniz ve format atılmış olacak. Ama unutmayın tuşlara aynı anda ve dil ekranı gelinceye kadar basılı tutun.

ALINTI DEĞİLDİR (XLC)

Üst Alt