N70 kafayı yedi yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
    Konu Sahibi
N70 kafayı yedi yardım edin
N70 Gprs kullanınca veya İnternete Girince Kendi Başına Ekrana Girip 004 Yazıyo Veya Galeri Radio vb... Şeyler Yapıyor - Lütfen Yardım Edin.

• Beğen
Tepkiler: pınar32

americanboy

americanboy

Üye
bi hard format at düzelir ama büyük ihtimal virüs girmiş

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı tavsiyen için teşekkürler

alixkandemir

Üye
Aynı sorun bende de var arkadaşım seninki lere ek olarak birde konuşurken hoparlörü açıp sonra görüşmeyi sonlandırıyor.
Sorun bence donanımsal
kesinlikle hard veya soft formatla uğraşma clup nokia servise götür baksınlar. Kesinlikle Yol üstü telefoncularına götürme paranı çöpe atarsın .
Bende pazartesi günü servise bırakmayı düşünüyorum

Tuba

Tuba

Üye
birde yazılım güncelle olmazsa öyle servise ver bence
hiç değilse yapabileceğin herşeyi yapmış olursun...

whoper

Üye
nevar ne yok sil soft format at bişey kalmaz resimler kala bilir baglantılardaki ayarlarıda yenile

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
    Konu Sahibi
Evet birde arama yapınca hopörü açıyor veya arama kapanıp galeri açılıyor - bu sorun beni asabi biri yaptı - kandemir clup nokia nerede bulabilirim

--------------- Ekleme ---------------

Banada donanımsal geldi ön kameranın metaline kulak veya elim değimce oluyor.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Arkadaşlar duruuun sakın formatla yazılımla falan uğraşmayın !!!

Bu saydığınız sorunların hepsinin tıpatıp aynısı bende de vardı bütün formatları attım düzelmedi. Dosyalarımı kaybettiğimle kaldım sadece.
Sorun tuş filminde. TelefoncuYa gidip 20 liraya tuş filmini değiştirttim düzeldi

kemal21

kemal21

Üye
format falan işe yaramaz gibi vgörünüyor sen servise ver en iyisi

alixkandemir

Üye
Ben servise verdim geri aldım , yine aynı sorunlar olmaya devam ediyor. Sadece yazılım güncellenmiş 15 lira aldılar birde onun için yahu birde tuş ledleri titreşerek yanıyor.
Ne yapmam lazım

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Ben yazılım güncelletmedim sadece tuş filmini değiştirttim. O titreyerek yanma bende de var ama diğer sorunlar gitti artk tlfn kendi kendine bisy yapmıyor

alixkandemir

Üye
Ben yazılım güncelletmedim sadece tuş filmini değiştirttim. O titreyerek yanma bende de var ama diğer sorunlar gitti artk tlfn kendi kendine bisy yapmıyor

club nokia ya tekrar verdim telefonu tuş ışıklarının titreşerek yandığını sağ üstteki ışığın bazen ölü birşekilde yandığını belirttim , telefonun ön kapağını gözlerinin önünde açarak canlı birşekilde gösterdim.teknik servis elemanı alttaki tuş ışığını kontrol için elini bir bastırdı ışık adamın elinde kaldı .

teknik servis bunda çürüme var dedi komple bir elden geçmesi lazım filan dedi, bilgisayara bağlayıp hata kodlarını filan göreceğim ona göre işlem yaparız dedi dün itibarıyle teknik serviste.
bakalım gelişmeleri buraya yazacağım.
bu arada yazılım için benden 15 lira almışlardı ne olacak bakalım

alixkandemir

Üye
Aylardan sonra gelişmeler
clup nokia diye güvenip götürdüğüm yer tam bir sorumsuz ..... (yani içimdeki duyguları buraya dökersem forumdan atılırım)
bir yerdi nasıl clup nokia teknik servis sertifikası almışlar anlamıyorum
telefonu verdim aradan 15 gün geçti gittim ne oldu bizim telefona dedim.
Yok daha olmadı cevabı geldi benim sinirler gerildi. Birde benim telefonu başka biryere göndermişler hey Allahım ya sabır
- En yakın zamanda ister olsun ister olmasın telefonu bana teslim edeceksiniz dedim. Peki tamam dediler.

2gün sonra telefon geldi diye haber geldi gittim aldım telefonu birde 15lira istediler.
- ooo dedim daha önce sözüm ona yazılım yüklediğiniz için 15tl aldınız yine tamir olmamıştı zaten bu hizmet bedeli neyin nesi deyip kabul etmedim extra para vermeyi neyse kabullendiler telefonu aldım.
Bir kontrol ettim birde ne göreyim ! Tuş ışıklarından birisi yerinde yok sözüm ona tamire gönderdik daha fazla sorunla karşılaştım.
Lanet olsun lüleburgaz şubesi probim e
15 gün önce servisin gözümün önünde tuş ışıklarına bakarken elinde kalan tuş ışığı aynı şekilde tamir edilmeksizin duruyordu.
Sinirlenerek telefonun durumunu anlattım tekrar telefonu geri verdim.
2saat sonra 3 tane mavi tuş ledlerinin yanına nal gibi beyaz bir led takip yine bana geri verdiler.
Artık uğraşmaktan yorulmuştum.
Bende aldım telefonu sahibinden.com dan tuş board aldım taktım.

Ama yine yapıyor aynı yukarıda anlattığım arızayı
ne yapayım bu arızayla yaşamaya çalışıyorum.

By Ali

By Ali

Üye
Servise gotur..

recklesstr

Üye
Saç baş yolmamak için Nokia'dan ve özellikle K.V.K. servislerinden uzak duruyorum!
Bu anlattığının benzerini ben de yaşadım.2005'te bir hata yapıp Nokia 7610 aldım ve 7. ay tuş board'unda tutukluk yapmaya başladı. Defalarca software,firmware yüklediler, board'u değiştirdiler, keypad değişti bir türlü olmadı. Tamir ediyorlar 10 gün sonra başka tuşu basmıyordu. Neyse detayla boğmayım sizi, K.V.K. değişim veya para iadesi talebimi reddetti hakkım olduğu halde. Ben de garanti süresi dolana kadar 7610'u kullanmaya çalıştım her nekadar cihazın ömrünün yarısı K.V.K. servisinde beklemekle geçtiyse de... 2007 de Samsung E250 aldım ve 3.5 senedir kullanıyorum. E250'nin 2. defa ekran filmi değişti ama bana toplamda 23 lira tamir ücretine mal oldu. Bu telefonla çok daha mutluyum. Ne eve ne de sevdiklerime Nokia özellikle de K.V.K. garantili Nokia aldırıyorum.

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
Ya 40 yılın başı bir telefon alıvereyim dedim o da aynı bu sorunlardan çıktı. Tıpa tıp aynı sorun bu aldığımız n70'de de çıktı. Yazılımla alakalı bir sorun değil. Arkadaşın dediği gibi tuş takımı filmiyle alakalı olabilir. Yarın götürüp iade edeceğim ya da düzeltip versinler hemen.

Aydoğdu'nun dediği gibi filmini değiştirtip düzellten olursa yazsın lütfen

revmez42

Üye
dediklerinin tıpa tıp aynısı bendede oldu telefon tamircisine götürdüm kaç kere yine aynı bende sağlam diyerek gittim telefoncuya sattım kurtuldum...

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeleriniz için saolun 6630 aldım ve mutluyum :))

alixkandemir

Üye
anakart üzerinden tuş entegresini bir telefoncuya değiştirtmiştim.
1 hafta sonunda yine aynı sorunlarla boğuşmaya devam ettim.
Neyse işten geldiğimin bir akşamı üniformalarımı çamaşır makinasına atarken telefonda beraberinde gitti.
45C suda 80dk yıkanıp 1000 devirde sıkıldan donra
üniformalarım tertemiz oldu ama n70 öldü.
sağolsun iyidi be

speedydancer

speedydancer

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de oldu.. Hiç uğraşmayın tlf un kabını değiştirdim sorun düzeldi.. Garip demeyin valla düzeldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt