N70 i N70 ME ye çevirme biraz farklı bi durum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
    Konu Sahibi
N70 i N70 ME ye çevirme biraz farklı bi durum yardım
Arkadaşlar ben N70 kullanıcısıyim ve music editiona çevirmek istiyorum,memesis programından music edition şifresini girdim ve şifreyi 0539214 aynen bu sekilde telefona kaydettim.Sıra geldi versiyon güncellemeye asıl sorun bu benim sürümüm zaten en yüksek sürüm software updater programını kullanıyorum en yüksek sürüm diyor ve cikiyor nasıl yapıcam aynı sürümü bidaha yükleyim diyorum o nasıl olucak software updater programında öyle bi sey yazmıyor son sürüm ama yinede yüklemek istermisiniz die bi şey falan yazmıyor lütfen yardim edermisiniz

bilal44

bilal44

Üye
aynen bendede var aynı sorum bizimki yüksek diye ME yapamayacakmıyız yada bunun programı varmı bi yardım PLEASE

GrabellA

GrabellA

Üye
me olcakda ne olcak kullanın adam gibi

cross44

Üye
hiç bi yok bu sitede busiteyi yapanın.........

CasuS_87

CasuS_87

Üye
n70 ile n70 me arasında fazla bi fark yoq :)

razr3xx

razr3xx

Üye
nasıl yok kardeşim çok fazla var bence. Müzik versiyonu daha kaliteli ses veriyor bikere daha oturaklı oluyor CİHAZ DAHA STABİL çalışıyor nede olsa N70den sonra çıkan GÜNCEL VERSİYON telefon. ;) Bence bu yanlışım varsa düzeltin.

saithocca63

Üye
n70 var bende.n70me olup olmadığını nerden anlıycam?

khytr89

khytr89

Üye
nasıl yok kardeşim çok fazla var bence. Müzik versiyonu daha kaliteli ses veriyor bikere daha oturaklı oluyor CİHAZ DAHA STABİL çalışıyor nede olsa N70den sonra çıkan GÜNCEL VERSİYON telefon. ;) Bence bu yanlışım varsa düzeltin.

yanlış tabiki.bir kaç tema ve kısayol tuşu müziğe göre ayarlanıyor o kadar. temaları bu siteden indirebilirsiniz. o tuşuda ayralarından müzik player olarak seçin. Bi de siyah kapak taktırın tamam işte

sedat_17

sedat_17

Üye
Gerek yok bence

razr3xx

razr3xx

Üye
kasa farketmez diye düşünüyorum amaan telefon telefondur :) :ehe

sefa_61_41

Üye

önce bunu indir bilgisayara kur .

sora phoenix programını bilgisyarına kurup telefonu bilgisayara bağla ,güncelle .Tel son sürüm n70 me oluyor .

phoenix :

--------------- Ekleme ---------------

Nası fark yok yaa .Stereo güçlendirici var bence .Orjinal ad 41,hs28 kulaklık aldım .Şu an son ses müzik dinleyemiyorum her zaman 2 diş aşağıda orjinal yazılımda .Kalitesi harika .3g deki problem ortadan kalkıyor bi de .Siz şu an 3g kullanamazsınız .Biri aradığı zamn zil sesi cızırdamaya başlıyo .Bende yok işte .Bide telefonda gözle görülebilir performans artışı var .Galeri özellikle .

yanardag87

yanardag87

Üye
nemesis ile n70 i n70 me kodu yükledim sonra tekrar güncelleme yaptım telefon değişti n70 me oldu herhangi bir sorunda yok düzgün çalışıyor normalden daha hızlı oldu güncelleme yapıp tekrar üstüne gülcelleme yapabiliyosun çünkü ben yaptım .... n70 kullananlara tavsiye ederim n70 me yapın yazılımla... daha hoş görünüyor benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt