Nokia N70'i N70 Music Edititona Çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

sirhot54

Üye
ya yapıyorum ama bişey olmuyor...telefon kapıyorum açıyorum yine aynı telefon :D

memolifurkan

Üye
arkadaşlar lutfen yardım windows xp de kuruyorum proğramı hata veriyo nedir açılmıyo nemesis proğramı bileniniz varsa acil yazsın

memolifurkan

Üye
kardeş slm benim pc nss proğramında hata veriyo neden olabilir bilen yazsın
lutfen

Emre-45

Emre-45

Üye
Yaptım arkadaşlar şu an telefon açılıyor değişiklikleri ben size söyleyeceğim bitazdan.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefonda 2 tema değişmiş yeşil ve kırmızı renkli me temaları gelmiş.Ve müzik çalara yeni modlar eklenmiş başka bir değişiklik yok şu an.

eren0606

Üye
arkadaslar bnde yapıcam bunu ama nemesiste phone infoda scana basıom. altta ne işlem yapıldıını gösteren minik bi yer var. orda error yazıo. imei falan gelmio. herşeyi harfiyen uyguladım ama olmadı iste. bi yardım edin yawh. bi arkadas daa aynı sorunu almış bişi yazmamısınız.

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
saol knky:oke:

70n4Ld0

Üye
dostum bende n73 ve n70 war ikisinede yaptım oldu ellerine sağlık 2 tane tema gelmiş,n73 de sesde bir değişiklik yok şimdilik ama n70 de baya bir değişme war 2,3 kat ses arttı ve netleşti bide hızlandı 6 tane oyun yüklü olmasına rağmen EWET şuan denedim n73 ün ekolayzer ayarı defoult muş onu rock yaptık + ses ayarında stereo ve sesyoğunluğu kapalıymış onları açtık deli ses werdi hele düz bir masaya koyduğunda muhteşem ses çıkıyo....

palulu23

Üye
kardeş olmuyor son sürüm zaten yüklü güncelleştirmeye gerek yok diyor birde dediğin gibi kutucuk felan çıkmıyor eski sürümü yeniden yükleyin diye ne yapmalıyız

o7.king

Üye
merhaba arkadaşlar ben nemesis programını kurdum scan deyince altta scan for product error diyo neden yapar bi yardım ederseniz sevinirim

FERUDUN10

Üye
Arkadaşlar

nokia n70 production data edit kodlarını verebilirseniz sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Product code :
HW Version :

htmy

htmy

Üye
kardeş n70 kodu değiştirmeyi yaptım ama yüklemede zaten son sürüm diyor ve sadece çıkış tuşu var. yine de yükle diye bişey yok ;)

crafty88

crafty88

Üye
herşeyi yapıyorum yalnız nss ile scan yaptımmı hiçbirşey olmuyor. Versiyon değiştirmenin başka yolu var mı?

a.aslan

Üye
İnternet üzerinden nasıl kendi cep telefonumuzun FirmWaresini güncelliyorsak Aynı şekilde versiyon değişikliğinde ufak bir oynama ile telefonumuzu music editiona çevirebiliriz...Aslında çok basit ama benden ufak bir hatırlatma size.;

Bu işi yaparken cep telefonunuzun başına gelecek en ufak bir arızada ne ben nede MAXİCEP Sorumlu değildir.Bu işiyaparken çok dikkatli olmalısınız.Elektirk kesintisi veya uygulama halinde iken cep telefonunuzun usb ara kablosunu veya şarj kablosunu çıkarmamanız gerekir.Aksi taktirde telefonunuz ciddi arızalara maruz kalabilir..

Öncelikle telefonumuz için gerekli olan programları bilgisayarımıza indirip kuruyoruz.Bu programlar aşağıda linktedir (nemesis - nokia software updater)

Her probleme karşı telefonumuzun yedeğini nokia pc suite ile bilgisayarımıza yedekleyelim (rehber-takvim vs)

Bu işlemden sonra telefonumuzun pilinin altında bulunan product code' u bir kenara not alın.Veya nemesis adlı programı çalıştıırıp sol üstteki büyütec işaretini tıklayıp açılan menude phone infoyu tıklayın.Hemen altında imei gibi bilgiler belirecektir scan tuşuna bastıktan sonra.Ardından sağ tarafta product code yazan yere 0539214 kodunu yazın ve yan ındaki üst üste olan kutucukların hepsini işaretleyin.Altta read ve write yazan yerlerden writeyi tıklayın 1 kaç saniye sonra bu code telefonunuza kaydedilmiş olacak.Bu kod nokia n70in musice edition turkçe olan versiyonunun kodudur.Eğer daha farklı bir code ile bu işlemi yapmak isterseniz tüm işlem sonunda telefonunuzun dili değişebilir.

N70 RM-84 Music Edition Euro
=====================

0536418 Euro-1 / Music edition
0539211 France / Music edition
0539212 ALPS / Music edition
0539213 Euro-2 / Music edition
0539214 Turkey / Music edition
0539216 South Africa / Music edition
0539218 Scandinavia / Music edition
0539221 Baltian / Music edition
0539222 Russian / Music edition
0539224 Ukraine / Music edition
0539226 CIS, Bulgaria / Music edition
0539229 Hun, Czech, Slov / Music edition
0539232 Balkans / Music edition
0539233 Greece/Cyprus / Music edition
0539237 Lebanon / Music edition
0539240 GULF / Music edition
0539242 Israel / Music edition
0539243 Romania / Music edition
0539244 Belarus/Moldova / Music edition
0543026 MEA1 / Music edition
0543027 MEA2 / Music edition

Bu işlemin Ardından Telefonumuzu usb kablodan çıkaralım. Telefonumuzu 1 kere kapatıp açalım ve tekrar usb kabloya bağlayalım.Bilgisayardan NokiaSoftWareUpdater programını çalıştırdıktan sonra telefonumuzun firmwaresini update etmemiz istenecek.Eğer yeni versiyon yoksa program size telefonunuz zaten güncel ama tekrardan aynı versiyonu geri yuklemek istermisiniz diye soracak.bizde üstteki ufak kutuyu işaretledikten sonra next veya ok diyerek telefonumuzu update etmeye başlıcaz.BU İŞLEM SIRASINDA KESİNLİKLE USB KABLO VEYA ŞARJ KABLOSUNU TELEFONDAN ÇIKARMAYIN.iŞLem bittiğinde telefonumuzun versiyonu belki aynı kalacak ama menuye girdiğimizde music menusunun ve 1 2 tane temanın geldiğini görücez.

Bu işlem sonrasında pekte göz önünde ciddi olarak yenilik görmesekte, telefondan music dinleyen arkadaşlar seste kalite stereo genişletme gibi özelliklerin farkına varacaktır.Yani Normal kullanıcıların bu işlemi yapmasına pekte gerek yok.

Eeğer bu işlem hoşunuza gitmesse ilk önce kaydettiğiniz telefonunuzun asıl product kodu olan numarayı,yukarda anlattığım şekilde nemesis programı ile geri yukleyerek nokia softwareupdater ile eski haline getirebilirsiniz...Aynı İşlem n73 içinde yapılabilir.Fakat n73ün product kodu ve Music edition kodu 0539256 şeklinde olmalıdır.Her ihtimale karşı kendi asıl product kodunuzu unutmayınız...

(not: alıntıdır)

slm arkadaşım bu versiyon çevirme işini telefoncular da yapabilir mi???
bi de senden bi ricam olacak ben senden tema isteyecektim tema uyguladaığım zaman duvar kağıdı analog saat olsun istiyorum çalışan bir saat inan ne kadar aradım bulamadım...

freekays

freekays

Üye
şimdi software updater güncellenince ovi suite istiyor onu kurunca bi laç sorun düzeliyor pc suite ve ovi suite destek yazılımını N70 e dili english ve tarihi 2006 ya değiştirince yükleniyor

bu N70 ME yapma olayını çözemedim flash programı telefonu görmüyor nedense
hiçbişekilde gösteremedim xp sp3 var pc de modifiyeli tüm programlarımda kurulu neden kaynaklanıyoır acaba bi tahmini olan varmı ?

----------Eklendi @ 18:10:22 ---------- Yazıldı @ 18:06:19 ----------

galiba program usb portlarını görmüyor kurulumda local olarakmı kuracağız bi bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba ?

Üst Alt