N70 arka kayan kapakla ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
N70 arka kayan kapakla ilgili
arkadaşlar bişey sormak istiyorum N70 kullanıcısıyım. N70 için arkada kayan kapağın kaymadan direk açık olanları varmıdır acaba. kayan kısmın çıktıını düşünün telefon çok inceliyo ve arada cebimden çıkarırken kayan kapak açılıyo doğal olarak kamera açılıyo bundan kurtulmak için. internette kiristal kasa gördüm düşmeye karşı korumak için falan bu da işe yarar ama dediğim gibi kayan kısmı olomayan kapak varmıdır. teşekkür ederim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bantla yapıştırırsan açılmaz...:oke:

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kimsede N70 mi yok kimsenin bi fikrimi yok.daha kötüsü kimse yardımcı olmak istemiyormu

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
kardeş ben zannetmiorum,telefonun dizaynı o yani,he ama uydumakıllının biri çıkar,bi ara 3310 kapaklari wardi 5510'a benzerdi :D yapmişsa öle bişi ancak öle wardir,onu da istanbuldaysan bi tahtakale'de ara derim ;) cunku ben ne eskisehir'de ne aydin'da görmedim bu tur bişey..

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben zannetmiorum,telefonun dizaynı o yani,he ama uydumakıllının biri çıkar,bi ara 3310 kapaklari wardi 5510'a benzerdi :D yapmişsa öle bişi ancak öle wardir,onu da istanbuldaysan bi tahtakale'de ara derim ;) cunku ben ne eskisehir'de ne aydin'da görmedim bu tur bişey..

sağol arkdaşım yardımcı olduğum için izmirdenim ben vaktim olmadı çıkmaya buügnlerde çıkcam bi gezmeye

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşım, zaten bende N70i beğeniyorum fakat bu özelliği gerçekten biraz kötü doğrusu...:lol (bant olayı biryana tabii...:ehe)

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım, zaten bende N70i beğeniyorum fakat bu özelliği gerçekten biraz kötü doğrusu...:lol (bant olayı biryana tabii...:ehe)

arkadaşım benimde muvcut kapağım çizldi arka kapağı ( kayan kısmı ) kaldırdım biraz yaylı bi sistem var onun olmadığını düşündüm gayet güzel olabilir.ondan böyle bişey sordum yeni kapak alınca eski kapağımın bu kısmını sökcem nokia yapmıyorsa kendi düşüncemle bişeyler yapcam artık;)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşım telefonun içinden fazlalık olan parçaları sokup hafıflete bılırsın kapak hakkındada bantlarsın

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefonun içinden fazlalık olan parçaları sokup hafıflete bılırsın kapak hakkındada bantlarsın

fazla olan parçamı ?? nasıl anlayamadım gerçekten.tel.in içini açıp parçamı sökcem.daha açık anlatabilrimisin???

prince of hell

prince of hell

Üye
ya aç kapağı ya ekrana ne gerek var at gitsin hatta hopörlör neymiş ki onuda sök mikrofonda bi işine yaramaz onuda at pil de boş boş duruyo sök gitsin kamerada bak kapakdan şikayetcisin onuda sök tuş takımı kalsın bi sıkıldıkça oynarsın :ehe

erkin2503

Üye
    Konu Sahibi
ya aç kapağı ya ekrana ne gerek var at gitsin hatta hopörlör neymiş ki onuda sök mikrofonda bi işine yaramaz onuda at pil de boş boş duruyo sök gitsin kamerada bak kapakdan şikayetcisin onuda sök tuş takımı kalsın bi sıkıldıkça oynarsın :ehe

bende öle düşünüyodum zaten

--------------- Ekleme ---------------

:kop::kop::kop::kop:

Kayan Kısmını Söke Bilirsin Biraz İncele Ama Dikkatli Ol Kırma Kapağı
Ben N72 ninkini Söktüm:ehe

görünümü hoş oldumu yaylı sistem var arkada o sökülüyodur herhalde

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
hoş olur ya da olmaz en mantıklısı kapağı sökmen

kozluca21

kozluca21

Üye
arkadaşlar herkes kendi kafasına göre cevap yazmasın insanları yanıltmayalım . Şimdi arkadaki kayan kısmı sökmesine sökersiniz anca bu sefer hem görüntü daha kötü olacak he4mde en önemlisi kamerayı kullanamayacaksınız çünkü kayan kapağın altındaki çıkıntı içindeki düğmeciğe değmezse kamera 13,5 sn sonra kapanıyo ama bant olayı mantıklı geldi görünümü bozma koli bandı kullan:):oke:

lazyboy

lazyboy

Üye
yaw benim anlamadıım bura 2.el bolumu nie burda tartışıyosunuz:nono:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşım benimde muvcut kapağım çizldi arka kapağı ( kayan kısmı ) kaldırdım biraz yaylı bi sistem var onun olmadığını düşündüm gayet güzel olabilir.ondan böyle bişey sordum yeni kapak alınca eski kapağımın bu kısmını sökcem nokia yapmıyorsa kendi düşüncemle bişeyler yapcam artık;)
eğer denediğinde güsel olursa haber verde bende yapayım yaa, bende rahatsız oluyorum bazen...:lol

sin@n

Üye
arkadaşlar ben o kapağı kaldırdım.. telefon cok ınceldı ve guzel oldu. o kayan kısım kameranın acmasını sağlıyor ya. oraya bır parca sıkıştırdım. kısayol tusunada kamerayı ekledım. artık oradan acıp kapatıyorum. kapağı cıkarınca orada bır bosluk oluyor. oraya bır bayrak yapıştırıcısı aldım ve oraya yapıştırdım. artık o boşlukta belli olmuyor. yanı sonucta guzel oldu. herkese tavsıye ederim..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Guvenmez

barikat9107

Üye
arkadaşlar bişey sormak istiyorum N70 kullanıcısıyım. N70 için arkada kayan kapağın kaymadan direk açık olanları varmıdır acaba. kayan kısmın çıktıını düşünün telefon çok inceliyo ve arada cebimden çıkarırken kayan kapak açılıyo doğal olarak kamera açılıyo bundan kurtulmak için. internette kiristal kasa gördüm düşmeye karşı korumak için falan bu da işe yarar ama dediğim gibi kayan kısmı olomayan kapak varmıdır. teşekkür ederim

benimde o sorunu wardı koruma kabı almıştım böle daha ii
cepten çıkınca kamera açılıyodu sefaf koruma kaplarında albence çook rahalıcaksın:oke:
bide ekranda ki naylonun warsa çıkar ekran a eriyor
bide en büyük EsEs

ortega_003

ortega_003

Üye
o zmn sende at o telefonu al bi 3310 sana yeterde artar bile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt