N70 + 6670 Türkçe Font Problemi. Çok Acil Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

graphicman

Üye
    Konu Sahibi
N70 + 6670 Türkçe Font Problemi. Çok Acil Yardım.
Arkadaşlar merhaba.
Yeni aldığım Nokia N70 ve Nokia 6670 telefonlara tema yüklemek istedim ve bir çok temada yükledim. ancak en son olarak yükeldiğim bir tema problem yarattı ve şuan her iki telefondada tüm fontlar değişti ve türkçe karakterleri tanımıyor. soft ve hard format atmama rağmen düzelmiyor. kafayı yiyeceğim. ne olur yardım edin. yapabileceğimiz birşey varmıdır. telefonlar normal olarak her türlü işlemlerini yapıyorlar.

kalebakir

Üye
Allah yardım etsin

graphicman

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar yardımsever bir arkadaşsın. bence allah sana yardım etsin arkadaşım.

kalebakir

Üye
Allah yardım edecek olsa benden önce sana yardım eder

graphicman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar problemi hallettim. aslında çok basitmiş. Herkesin başına gelebilir. burada paylaşımcı arkadaşlar olmadığı için nasıl hallettiğimi yeni bir konu açarak sizlerlede paylaşacağım.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Beyler polemiğe girmeye gerek yok.!

Ayrıca telefonlarınız hayırlı olsun.

RockFord Fosgate

Üye
baba format atınca duzelmısı lazım!!!anlamdım walla???

kadabra

kadabra

Üye
Dun bizimde basimiza geldi sorunu cok kolay cozduk gerci bizim indirdigimiz temanin içinde fontremover.sis diye bir program varmıs lazım olursa atabilirim.

erdemakar

Üye
aynısı banada oldu hard formatladım geçti çok uyuza bişey o windows vista temasını yükleyince olmuştu hard formatta kesin geçiyo

mdksamet

Üye
dostum bence hard formattta kesin gecmsı lazımdı ben BLADE fontu yukledım telefon yattı yere kalkmadı...az kalsın gume gıdıyordu(6630) bence hard da gıder.gıtmezse 30 milyon verıp software(SYMBIAN) yuklemen lazım

you-sufe

Üye
Arkadaşlar fontu eğer tele yüklediyseniz bir dosya yöneticisi ( X-plore tavsiyemdir) yardımıyla c>system>fonts'u sil deyin silinmeyecektir>Fonts'un adını değişitirin (örneğin:Fontsa ) yapın ve silin>Sonra kapatıp açın>
Bu kadar:D
hafıza kartına yüklediniz ise aynen bu sefer ' C ' yerine ' E 'ye girin...

Yardımcı olabildiysen ne mutlu :D

just4you

just4you

Üye
fexplorerda güzel bi alternatifi xplorerın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt