N70.6630.w800i.k750.acil Yardım Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan4852

Üye
    Konu Sahibi
N70.6630.w800i.k750.acil Yardım Arkadaşlar
arkadaşlar tlf alacağım ama n70.6630.w800i.k750 arasında kaldım lütfen yardımcı olurmusunuz simdiden teşekkürler..?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Video benim için önemli değil dersen W800'ü öneririm. Bunun da rengi sorun yaratıyrsa K750..

BOSCH

BOSCH

Üye
Şunları düşünmelisin ?
1-Fotoğraf ve video kalitesi mükemmel arıyorsan Nokia N70
a)Fotoda Gündüz çekimleri mükemmel
b)FotodaGece çekimlerinde zifiri karanlıkta bile flaşla yapılan çekimler mükemmel
Not: Gece foto çekimlerini N70 incelenmesi bölümünde bugün yayınlamayı düşünüyorum yada olmadı yarın mutlaka yayınlayacağım. Gece video çekiminide yayınlayacağım. (yoğun olduğum için yayınlayamıyorum şuan)
2-Müzik kalitesi önemliyse w800 almalısın
3-6630 u paran yetmiyorsa düşün ama paran yetiyorsa N70 varken 6630 alınmaz
4-K750i ninde foto kalitesi oldukça başarılı. Zaten w800 ile K750 aynı kameraya sahip. Tipleri bile aynıya çook yakın
5-N70 incelenmesi bölümünde de çelişkide olduğunu yazmışsın. Belirtirsen çelişkileri yardımcı olurum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şu kadarını söyleyim:

Fotoğraf, Flaşhlı çekim, ses kalitesi, şarz süresi ve telefonun hızı açısından N70 W800'ü ve K750'yi geçemez. N70'in çektiği fotoğraflara bakın netlik sorunu göreceksiniz. Ama video derseniz W800 ve K750 bu telefonun yanına yaklaşamaz.

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 14 2006, 09&#58;42 PM) [post=334400]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
&#350;u kadar&#305;n&#305; söyleyim:

Foto&#287;raf, Fla&#351;hl&#305; çekim, ses kalitesi, &#351;arz süresi ve telefonun h&#305;z&#305; aç&#305;s&#305;ndan N70 W800&#39;ü ve K750&#39;yi geçemez. N70&#39;in çekti&#287;i foto&#287;raflara bak&#305;n netlik sorunu göreceksiniz. Ama video derseniz W800 ve K750 bu telefonun yan&#305;na yakla&#351;amaz.
[/b][/quote]
W800 a&#351;k&#305;
Telefon modelinde de bi&#351;ey yazm&#305;yor
&#304;n&#351;allah W800 üne kavu&#351;ursun.
Burada da bir incelemesini yapars&#305;n
Ne zaman alacaks&#305;n W800

Arkada&#351;&#305;mda da W800 var
ayn&#305; yeri gece ve gündüz çektik
W800 gündüz çekimde N70 e yeti&#351;iyor gibi
dedi&#287;in gibi N70 de netlik sorunu var
zaten otofocus N70 de yok
olsa zaten N70 le k&#305;yaslamaya bile giremezdi W800
Gece çekiminde W800 yaya kald&#305;
N70 çok net ve kar&#305;ncalanma az
w800 de kar&#305;ncalanmadan &#351;ah&#305;s gözükmüyordu
Bunlarda w800 ile N70 testi
(Bu testi arkada&#351;&#305;n kendisi istemi&#351;ti, ayn&#305; senin gibi diyordu yapt&#305;k fikri de&#287;i&#351;ti)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Doğru, gece çekimi fazla başarılı değil ama tatminkar. Bir düzeltme yapmak isterim: Gündüz çekiminde W800 N70&#39;e yaklaşmıyor; tam tersi N70 W800&#39;e yaklaşıyor ama bir türlü yaklaşamıyor Nokia. N70&#39;te de görüldüğü üzre netlik sorunu var. Bir de W800&#39;e bakın, ama fanatik gözüyle değil.

Ayrıca, ben, W800&#39;e aşık değilim. W800 almayı şu an için düşünmüyorum da. Sen bunu daha önceden de yapmıştın; 6280&#39;in kamerası W800&#39;den kaliteli diye. Karşılaştırmalar yapıldı; herkes gördü hangi telefonun kamerasının başarılı olduğu. Gerçi sen karşılaştırmaya Gerçek bir fotoğraf makinesi ile çekilmiş fotolarla yaptın. Asıl 6280 ile çekilen fotolar görükünce Nokia&#39;nın yine W800&#39;ü geçemediği anlaşıldı. Ve sen yine sahibi olduğun telefonun kamerasının W800&#39;den daha başarılı olduğunu iddia ediyorsun. Yine yanılıyorsun.

Nokia bu saate kadar W800 ve K750&#39;nin kamera kalitesinin tahtını alabilecek bir telefon yapamadı. Bunu en açık şekilde 3 Mp. kameraya sahip N80&#39;in, 2 Mp. kameraya sahip K750i ile karşılaştırılması. Bu nedir? Başarısızlıktır..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
w800 derim başkada yorum yapmam

denizyalcin

denizyalcin

Üye
symbiana önem verirsen n70,
ses istersen w800 (ki bu tele gıcığım)
diğerlerini boşwer.
bence n70.

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 14 2006, 11&#58;54 PM) [post=334535]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Doğru, gece çekimi fazla başarılı değil ama tatminkar. Bir düzeltme yapmak isterim: Gündüz çekiminde W800 N70&#39;e yaklaşmıyor; tam tersi N70 W800&#39;e yaklaşıyor ama bir türlü yaklaşamıyor Nokia. N70&#39;te de görüldüğü üzre netlik sorunu var. Bir de W800&#39;e bakın, ama fanatik gözüyle değil.

Ayrıca, ben, W800&#39;e aşık değilim. W800 almayı şu an için düşünmüyorum da. Sen bunu daha önceden de yapmıştın; 6280&#39;in kamerası W800&#39;den kaliteli diye. Karşılaştırmalar yapıldı; herkes gördü hangi telefonun kamerasının başarılı olduğu. Gerçi sen karşılaştırmaya Gerçek bir fotoğraf makinesi ile çekilmiş fotolarla yaptın. Asıl 6280 ile çekilen fotolar görükünce Nokia&#39;nın yine W800&#39;ü geçemediği anlaşıldı. Ve sen yine sahibi olduğun telefonun kamerasının W800&#39;den daha başarılı olduğunu iddia ediyorsun. Yine yanılıyorsun.

Nokia bu saate kadar W800 ve K750&#39;nin kamera kalitesinin tahtını alabilecek bir telefon yapamadı. Bunu en açık şekilde 3 Mp. kameraya sahip N80&#39;in, 2 Mp. kameraya sahip K750i ile karşılaştırılması. Bu nedir? Başarısızlıktır..
[/b][/quote]
Fanatiklik yapmadan diyorsun ama hep fanatiklik yapıyorsun
w800 den mükemmel foto çeken dijital foto makinası bile yok sana göre
desem ki var onada yok dersin çünkü
çünkü w800 e ayrı bir tutkun var
w800 ile N70 i karşılaştırdım
N70 netlik bakımından geride ama yinede N70 daha başarılı
göz var nizam var
ama sana bunu anlatamayız
çünkü w800 senin için mükemmel ötesi
saygıda duyuyorum zevkler tartışılmaz
al bence w800 ki sonu öyle gözüküyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben fanatiklik yapmadığımı vutguluyorum, ama sen fanatiklik yapıyorsun diyorsun. Dijital Fotoğraf makinasının konuyla alakası nedir ben anlamadım?

Telefon kamerasının başarılı olması için renk ve netlik sorunu olmaması gerekiyor. N70&#39;te renk sorunu yok ama, bariz görüldüğü gibi netlik sorunu var. N70 buradan kaybediyor. Gece çekimi de o kadar ahım şahım değil; W800 ile depişebilecek bir kalitede. Aşağıdaki linkte N70 ve K750&#39;nin gece çekimleri verilmişti. O resimlere bak ondan sonra yine N70 daha başarılı diyebilecek misin görelim. Fanatiklik yapmayacaksın ama.

Forumda daha önceden de karşılaştırılmıştı bu iki telefon. Aşağıdaki linkte olan konuyu baştan sona kadar oku. Ama fanatik olarak değil.

http://www.maxicep.com/forums/index.php?sh...l=sava%FE&st=15

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 15 2006, 12&#58;57 PM) [post=334835]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben fanatiklik yapmadığımı vutguluyorum, ama sen fanatiklik yapıyorsun diyorsun. Dijital Fotoğraf makinasının konuyla alakası nedir ben anlamadım?

Telefon kamerasının başarılı olması için renk ve netlik sorunu olmaması gerekiyor. N70&#39;te renk sorunu yok ama, bariz görüldüğü gibi netlik sorunu var. N70 buradan kaybediyor. Gece çekimi de o kadar ahım şahım değil; W800 ile depişebilecek bir kalitede. Aşağıdaki linkte N70 ve K750&#39;nin gece çekimleri verilmişti. O resimlere bak ondan sonra yine N70 daha başarılı diyebilecek misin görelim. Fanatiklik yapmayacaksın ama.

Forumda daha önceden de karşılaştırılmıştı bu iki telefon. Aşağıdaki linkte olan konuyu baştan sona kadar oku. Ama fanatik olarak değil.

http://www.maxicep.com/forums/index.php?sh...l=sava%FE&st=15
[/b][/quote]
N70 i kullanmayı bilmek lazım
fotoğraf çekerken her türlü özel ayarını usanmadan bıkmadan yapmak gerekiyor
dün akşam imzamda linkini verdiğim adreste N70 in zifiri karanlıkta özel olarak yapılan ayarı ile
resim çektim
amaç çiçeği çekmekti
gündüzmüş gibi çekti
aynı yeri ayarsız çektim ilk başta
berbattı, şaşırdım sonra aklıma geldi ayar yapmak
ayarı yapınca sanki macro özelliği varmış gibi çiçeği mükemmel ve belirgin netlikte çekti.
o yüzden başkalarının yaptığı karşılaştırmalarda
K750 veya N70 de gerekli ayarı yapmadan çeken çok
ya bilerek yapıyorlar yada foto çekmesini bilmiyorlar
ha deyince bir düğmeye basınca foto çekilmez,
bu işi bilmek lazım
N70 ve w800 ile eşit koşul ve şartlarda her iki telefonda da aynı titizliği kullanarak yapılan bir incelemede
gece çekiminde N70 önde gündüz çekiminde ise w800 sadece netlik bakımından üstün
o kadar da olsun otofocus u var çünkü
sanırım anlatabildim

gknky

gknky

Üye
n70 al ben çok memnunum
4-4 lük bi alet

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 15 2006, 01&#58;09 PM) [post=334844]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dün akşam imzamda linkini verdiğim adreste N70 in zifiri karanlıkta özel olarak yapılan ayarı ile
resim çektim
amaç çiçeği çekmekti
gündüzmüş gibi çekti
ayarı yapınca sanki macro özelliği varmış gibi çiçeği mükemmel ve belirgin netlikte çekti.
bu işi bilmek lazım
N70 ve w800 ile eşit koşul ve şartlarda her iki telefonda da aynı titizliği kullanarak yapılan bir incelemede
gece çekiminde N70 önde gündüz çekiminde ise w800 sadece netlik bakımından üstün
sanırım anlatabildim
[/b][/quote]

Üstteki mesajlarında "N70 netlik bakımından geride ama yinede N70 daha başarılı" diyordun, şimdi de W800 başarılı diyorsun. Bir karar vermelisin bence. Kameranın iyi olduğunu anlayabilmek için renk ve netlik en önemli unsurlardır. Ve bu ikisi W800&#39;de olduğuna göre W800 başarılı oluyor.

N70&#39;te ayar yapınca fotoğraf çekimi standart çekimden daha başarılı oluyor. Ama W800&#39;ün standart çekimleri N70&#39;in ayarlı çekimleri gibi ( gündüz vakti için söylüyorum )..

Arkadaşının W800 ile gece çektiği fotoğrafı buraya ekleyebilir misin? W800&#39;ün çektiği resim ama...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Abi şimdi kamera olayında w800i 1.numara sestede aynen,

Ama n70&#39;de kötü değil,w800i&#39;nin bir adım gerisinde BENCE

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sanki boşuna yazıyoruşuz gibi beliyor bana

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telefon önerisi isteyen arkadaş konuyu açtığından beri siteye girmiyor, o yüzden yazmıştır Gökhan.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
ChavRash

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 15 2006, 06&#58;43 PM) [post=335030]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 15 2006, 01&#58;09 PM) [post=334844]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
resim çektim
amaç çiçeği çekmekti
gündüzmüş gibi çekti
bu işi bilmek lazım
sanırım anlatabildim
[/b][/quote]

Üstteki mesajlarında "N70 netlik bakımından geride ama yinede N70 daha başarılı" diyordun, şimdi de W800 başarılı diyorsun. Bir karar vermelisin bence. Kameranın iyi olduğunu anlayabilmek için renk ve netlik en önemli unsurlardır. Ve bu ikisi W800&#39;de olduğuna göre W800 başarılı oluyor.

N70&#39;te ayar yapınca fotoğraf çekimi standart çekimden daha başarılı oluyor. Ama W800&#39;ün standart çekimleri N70&#39;in ayarlı çekimleri gibi ( gündüz vakti için söylüyorum )..

Arkadaşının W800 ile gece çektiği fotoğrafı buraya ekleyebilir misin? W800&#39;ün çektiği resim ama...
[/b][/quote]
Arkadaşım laflarımı her zaman saptırıyorsun
Düşüncelerimi açıkca ve net belirtiyorum
ama çelişkili konuşup durduğumu idda edip kendi düşünceni üstün yapman bence çok yanlış
bunu ikinci kez yapışınız
size yakışmıyor
w800 netlik bakımından her zaman üztün dedim başka bir şey demedim hatta otofocus var olsun o kadar dedim
netlik dışında w800 N70 in yanına yaklaşamaz dedim
ben burada çelişki görmüyorum
Lütfen bu tür tavır ve davranışta bulunmayınız çoook ayıp
ve çoook yanlış
Daha doğru bir şekilde laflar çarptırılmadan sizinle güzel sohbetler diliyorum
(forumda görüyorum yardım sever ve katkınız yüksek o yüzden saygı duyuyorum ama sizdende aynı saygıyı beklemekteyim laflarımı bir böyle bir şöyle diye belirtmenize kızdım yapmayın kırıcı oluyor)

<span style="color:#FF6666">Bak yukarda yazdıklarımı aynen kopyalıyıp buraya koyuyorum</span>

Şunları düşünmelisin ?
1-Fotoğraf ve video kalitesi mükemmel arıyorsan Nokia N70
a)Fotoda Gündüz çekimleri mükemmel
b)FotodaGece çekimlerinde zifiri karanlıkta bile flaşla yapılan çekimler mükemmel
Not: Gece foto çekimlerini N70 incelenmesi bölümünde bugün yayınlamayı düşünüyorum yada olmadı yarın mutlaka yayınlayacağım. Gece video çekiminide yayınlayacağım. (yoğun olduğum için yayınlayamıyorum şuan)
2-Müzik kalitesi önemliyse w800 almalısın
3-6630 u paran yetmiyorsa düşün ama paran yetiyorsa N70 varken 6630 alınmaz
4-K750i ninde foto kalitesi oldukça başarılı. Zaten w800 ile K750 aynı kameraya sahip. Tipleri bile aynıya çook yakın
5-N70 incelenmesi bölümünde de çelişkide olduğunu yazmışsın. Belirtirsen çelişkileri yardımcı olurum.

<span style="color:#6633FF">(Burada da belirttim çok berbat foto çekimi yok oldukça başarılı dedim ama N70 ile kıyaslamadım kıyaslamayı sen başlattın bende ondan sonra N70 ile kıyaslayarak yorumumu yaptım bu cümlemle çelişki var diyemezsin çünkü kıyaslama yok)</span>

Arkadaşımda da W800 var
aynı yeri gece ve gündüz çektik
W800 gündüz çekimde N70 e yetişiyor gibi
dediğin gibi N70 de netlik sorunu var
olsa zaten N70 le kıyaslamaya bile giremezdi W800

Gece çekiminde W800 yaya kaldı
N70 çok net ve karıncalanma az
w800 de karıncalanmadan şahıs gözükmüyordu
(Bu testi arkadaşın kendisi istemişti, aynı senin gibi diyordu yaptık fikri değişti)

resim çektim
amaç çiçeği çekmekti
gündüzmüş gibi çekti
bu işi bilmek lazım

sanırım anlatabildim

görüldüğü üzere hep netlik bakımından üstünklüğü var demişim senin dediğin gibi ben önce böyle şonra şöyle yazmamışım.

ayrıca ;
http://www.maxicep.com/forums/index.php?sh...533;entry374084
topicinde w810 resimleri adı altında verdiğin resimler K750i ye ait
asıl burada bir yaman çelişki var
bi bak istersen topice

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kırmızıyla işaretli olan yerleri ben yazmadım.

<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 14 2006, 09&#58;49 PM) [post=334409]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
W800 aşkı
Telefon modelinde de bişey yazmıyor
İnşallah W800 üne kavuşursun.
Burada da bir incelemesini yaparsın
Ne zaman alacaksın W800

Arkadaşımda da W800 var
aynı yeri gece ve gündüz çektik
<span style="color:#FF0000">W800 gündüz çekimde N70 e yetişiyor gibi</span>
dediğin gibi N70 de netlik sorunu var
olsa zaten N70 le kıyaslamaya bile giremezdi W800
Gece çekiminde W800 yaya kaldı
N70 çok net ve karıncalanma az
w800 de karıncalanmadan şahıs gözükmüyordu
(Bu testi arkadaşın kendisi istemişti, aynı senin gibi diyordu yaptık fikri değişti)
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(V.I.P &#064; May 15 2006, 12&#58;33 PM) [post=334820]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Fanatiklik yapmadan diyorsun ama hep fanatiklik yapıyorsun
w800 den mükemmel foto çeken dijital foto makinası bile yok sana göre
desem ki var onada yok dersin çünkü
çünkü w800 e ayrı bir tutkun var
w800 ile N70 i karşılaştırdım
<span style="color:#FF0000">N70 netlik bakımından geride ama yinede N70 daha başarılı</span>
göz var nizam var
ama sana bunu anlatamayız
çünkü w800 senin için mükemmel ötesi
saygıda duyuyorum zevkler tartışılmaz
al bence w800 ki sonu öyle gözüküyor
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt