N100

Sponsorlu Bağlantılar

_vezir_

Üye
    Konu Sahibi
N100
50 gb lik bellek falan varmış

__Midas__

__Midas__

Üye

burda biraz daha resim var ,uyduruk bişe gibi duruyo:coold:

mservank

mservank

Üye
iğrenç bi şey bu tipi kaymış

Ozan

Ozan

Admin
Tasarım diyecektim ebay linkini görünce gerçek bir model oldugu ortaya çıktı ancak belli ülkeler için üretilmiş, verilen ilan ispanya da satıldıgını gösteriyor. Optik zoom var anladıgım kadarıyla ve hoparlör yapısı L-R seklinde sağ sol 2 ayrı hoparlör, güzel gibi ancak avrupada çok daha gelismis model sunacaklardır.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çinde yapılan çakma nokialardan. :oke:

Kadıköyde adres verebilirim üzerinde nokia yazar ürünlerin ama optik zoom 7-8 mp kamera olan cihazlar görürsünüz. Ama hepsi çinde üretilen nokia kopyalarıdır. :)

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Dokunmatik ekran falan enteresan bişi. Fason model de olsa güzel model yapmış çinliler.

ozasi

Üye
cinliler yapmış baksana 2 mp kamera var n95 de 5 var ne iş ;) helal olsun nokia örnek alsın :D:D

mevlut

Üye
suyunu çıkardılar bi işin iyice yav..

worldcild

Üye
ipod gibim olmus ya ..bn pek begenmedım falla ne yalan söleyim...çin malı nede olsa:D

sfskurt

Üye
Arkadaslar çinliler bos durmuyor onceki yıllarda cok kotu kopyalar yapıyrlrdı ama adamlar bu ısı abarttılar artık bencede nokıa sony erıc. ve dıger buyuk uretıcılere uyarı olsun urettıklerı modellerı ılk cıktıgında ortalama 1000ytl ye satıyrlr ve sonra aynı model 299ytl ye kadar dusuyor Arkadaslar telefon gıbı cihazları ılk cıktıklarnda hemen saldırıp almaylm kı onlarda bazı seylerın farkına varsın. Verdıgım adreste baska kopyalanmıs urunlri ıncelybılrsnız
paralarımz çine amerıkaya yada fınlandıyaya akıp gıdıyor verdıgımız paraların tam karsılıgını almaya calısalım. bu sene 600 - 700 ytl verip aldıgımz telefon sadece 1-2 yıl sonra daha yenısını almak ıcın satmaya kalktıgımızda 100ytl bıle etmıyor. bu kısır donguyu kırdıgımız gun herseyın daha farklı olacagına ınanıyorum.
hepinıze ıyı calısmalar basarılar dılıyorum SFS KURT ...

ömerrr

Üye
fake!

targa911

Üye
20 bin ytl ye 6.30 çakma bmw yapıo adamlar bunu yapmışlar çok mu?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
50 Gb'lık harddisk'in boyu bundan daha büyük, kaldı ki bu telefonda 50 Gb + Ekran + Kamera özellikleri olsa bunun yanında bir de sırt çantası vermeleri gerekir.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
2 MP Kamerası olması Çok Kötü Hemde 610 Euro Fiyatıda Çok Yüksek bence Tutulmaz Bu telefon...Sadece Görüntü Var...SAYGILAR

deli_yek

deli_yek

Üye
bu nokia ise ben bişi demiyorum...:kop:

ALican35

ALican35

Üye
$ekli ve kamera özelliği kötü bence...

abdullahbaba

Üye
1- bunun tipi kaymış
2- agalar bu sonuçta telefon o kadar önem vermeyin
2mp lik güzel bi telefon işinizi görür

otoata

otoata

Üye
bence bu nokia değil ya adamlar müthiş bir N95 den sonra salanbir N100 yapmazlardı yani ben böyle sa***ca bişi hayatta almam adamlar negüzel N70 N80 N95 N73 gibi müthiş şeyler yapıyorlar sonrada bu sa***şeyi bence abartmısar görürsünüz 1 ayakalmaz anlarlar fiyarı düşürürler hemde araştırdım hiçte 50 GB bir hafıza yok 5GB var ama 5GB de iiii yani ben beğenmedim hattta buna telefonmu denir kmrya bak 2mp ya N95 ki gibi doru düzgün bir kmr ypsalarya N70 in 2mp zaten yuh yanii:(:(:(:(

youngprogrammer

Üye
iğrenç bi şekil

penekli_25

Üye
DENİZ EATSAN BATMAZ ÇÜNKÜ TİPİ KAYIK OĞUZ TC

--------------- Ekleme ---------------

wwww.kanaloguz tv .tr.gg
internetin kanalıymış bigirip bakalım beyler merak ettimlşimdi

--------------- Ekleme ---------------