N Serisi Telefonlarımızda Playstation oyun oynuyalım :):):) "DETAYLI ANLATIM"

arkadaslar ps oyunlarin ripli olanlari var yani kücültülmüs olanlari onlari deneyin.yaklasik 1 sene önce ben denemistim n96 da driver, mortal combat, tekken kasiyordu ama hic zevkli olmuyor denemeye deymez.N95 ve N82 de belki hizli olabilir 3D grafik çipi oldugundan diğerlerinde denemeye deymez kolay gelsin.

zipleyip atsak açar mı?

--------------- Ekleme ---------------

yalnız hocam iyi güzelde burada twisted metal 20 mb dio

dostum şuraya 2 tane oyun koyabilirmisin? deminki sitede konu kapatılımış...

djefsane

Üye
    Konu Sahibi
Tekken kasar. 30 mb twisted az da olsa kasar ama oynanır. telefon n95 8gb ise kasmadan oynatır

sen hangi tekken 3 oynadın kardeşim.bu sitede part halinde var ve tekini indirdim tek dosya açılmadı

programı illede telefon hafızasınamı kurmalıyız
hafıza kartında olsa olmazmı

kardeş benim telefon e serisi nokia e51 bunda deneyen varmı

arkadaşlar .... ben e ye kurdum programı... others a kendim E:\Others \ StyleTap \ db dosyalarını ekledim rar dosyasının icindekileri de direk buraya db içine attım.. zaten rar dosyasında "ppsx.prc" ve "palm" oldugu icin ugrasmaya hic gerek kalmadı. programı actim sonra ve launcher da ppsx dosyası gorunuyor tıkladığımda__PPSX şs requires expansion media for ts data files;put media in first slot___ diyor. Sonic the Hedgehog.bin diye bir oyun bulmustum onu game dosyasının icine attım ama bole bir hata verdi.. oyun u nerden indirebilecegimiz hakkında bir fikri olan va rmi DopeROMS 'tan inmiyor çünkü...

Bende de aynı hatayı verdi

bager-13

Üye
rapidshare den dosya kaldırılmıs

buna gerek yokki.eqpsx diye aratın soneday kardeş koymuş.ondan oynayın.

palmpmx in linki kırık hocam

Maxis_

Üye
misler gibi dupduru su gibi de rapid yaptı yapacağını yine

Haydar

Emekli Yönetici
paylaşım için teşekkür