N.O.V.A 3 ve Asphalt 7, Xperia Pro'da Kasmıyor | İşte Videoları - TV'ye Bağlayıp Çektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

5800 ile oynarken çek

Ne oynarken adam gibi oyun yok Bir dk. aklıma birşey geldi T.C.K v2 Belle CFW'sinden çekilmiş Asphalt 4 videosunu koyabilirim.

- - - Eklendi - - -

Neo V'de de bu durum aynı mı ? Aynı performans mı ?

Evet

- - - Eklendi - - -

Bir de iPhone 4S'in videousunu çekip Xperia Pro ile kıyasmalayın. Aradaki fiyat farkına 2 adet Xperia Pro alınır

5800 da global racing ceker atarim gayet stabil

valla aferin cihaza , cihazda overclock yapılmışmı ve fps iphone kadar olmasada yeteri derecede iyi , asıl merak ettiğim infinty gibi telefonun anasını ağlatan grafikleri olan oyunlarda nasıl performans verecek.
vallaha hakan kardeşim bu yorumun ile gözlerimi yaşarttın ağlayacağım şimdi..

- - - Eklendi - - -

İşte verdiğin fotoğrafı açıklayan en iyi cümle oldu Böylece RAM'im az derdi bitiyor. Eğer RAM sorunu olsaydı N.O.V.A 3 gibi sistem manyağı bir oyun böyle oynanabilir miydi?
furkancım hiç demiyorsun ha enes arkadaşımın fikriydi die yani üzdün beni ağlaya ağlaya bi hal oldum..

yupppiii şaka şaka ağlamıyorum ...

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Haklısın, NOVA 3'ün videosunu sen çekmemi söyledin. Unutmadan konuya ekleyeyim

PriZm

Üye
bendende video gelecek

ama önce bir kamera bulmam gerek

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
devamı gelecek değilmi furkan...biz en iyiisini çekene kadar en iyi video bu

Yok devamı gelmeyecek, bunlarla yetinelim biz Bir de Asphalt 4'ün videosunu çekecem İnternet bulamıyorum, TV'de evde boş oldu mu video çekebiliyorum. Zor şartlar altında yani

PriZm

Üye
Rambo özel mesaj kutunu kontrol et mesaj attım

Linux'un özelliği bu.kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor linux.size kendi bilgisayarımdaki ubuntu ram durumunu göstereyimde gözünüz korksun
sen bide bnim kini gor dudaqında uçuk bile çıkartır

bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.sistem 64 bit

Gel de nefret etme Linux'tan.
En iyisi Microsoft ürünleri.
Çok yaşa Microsoft Windows!

Tepkiler: Superfan

Superfan

Üye

Yok devamı gelmeyecek, bunlarla yetinelim biz Bir de Asphalt 4'ün videosunu çekecem İnternet bulamıyorum, TV'de evde boş oldu mu video çekebiliyorum. Zor şartlar altında yani

Evet ya.Hep zor şartlar .. Bende senin çektiğin gibi bir video çekecem.HDMI kablosu yanımda da ...Girişi bulamadım.

Sen anlarsın.Yukarıdaki bizim televizyon.Arçelik 3370 S Biliyon mu girişin yerini?

NOT : Gerçekten yukaridaki televizyon.

Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve Cihanî Sultan

Hex4d0r

Üye

Bir yanlışlık olacak Bu ss ya Ubuntu'da kullanılan Unity Masaüstünün berbatlığını yansıtıyor ya da bu arkadaş sırf Androidi savunmak için böyle bir oyun yapmış gibi duruyor. İsteyene fotoğraf makinası ile de çekip koyabilirim. Buyrun bende ss vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...