Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
5800 ile oynarken çek
Neo V'de de bu durum aynı mı ? Aynı performans mı ?
pehh5800 da global racing ceker atarim gayet stabil
pehhbirde oyunun sesini kapatırsın iyice hızlı çalışır yok öyle yağma asphalt 4 yada assasins creed bekliyorum
Merak etme Furkan abim kıyaslamayacağızBir de iPhone 4S'in videousunu çekip Xperia Pro ile kıyasmalayın. Aradaki fiyat farkına 2 adet Xperia Pro alınır
Asfalt 4 çok yakında
Merak etme Furkan abim kıyaslamayacağız
- - - Eklendi - - -
bende video çekecem lanama telefonun ekranından
vallaha hakan kardeşim bu yorumun ile gözlerimi yaşarttın ağlayacağım şimdi..valla aferin cihaza , cihazda overclock yapılmışmı ve fps iphone kadar olmasada yeteri derecede iyi , asıl merak ettiğim infinty gibi telefonun anasını ağlatan grafikleri olan oyunlarda nasıl performans verecek.
furkancım hiç demiyorsun ha enes arkadaşımın fikriydi die yani üzdün beni ağlaya ağlaya bi hal oldum..
İşte verdiğin fotoğrafı açıklayan en iyi cümle olduBöylece RAM'im az derdi bitiyor. Eğer RAM sorunu olsaydı N.O.V.A 3 gibi sistem manyağı bir oyun böyle oynanabilir miydi?
vallaha hakan kardeşim bu yorumun ile gözlerimi yaşarttın ağlayacağım şimdi..
- - - Eklendi - - -
furkancım hiç demiyorsun ha enes arkadaşımın fikriydi die yani üzdün beni ağlaya ağlaya bi hal oldum..
yupppiiişaka şaka ağlamıyorum ...
devamı gelecek değilmi furkan...biz en iyiisini çekene kadar en iyi video bu
Haklısın, NOVA 3'ün videosunu sen çekmemi söyledin. Unutmadan konuya ekleyeyim
devamı gelecek değilmi furkan...biz en iyiisini çekene kadar en iyi video bu
sen bide bnim kini gor dudaqında uçuk bile çıkartırLinux'un özelliği bu.kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor linux.size kendi bilgisayarımdaki ubuntu ram durumunu göstereyimde gözünüz korksun
bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.sistem 64 bit
Çok yaşa IosGel de nefret etme Linux'tan.
En iyisi Microsoft ürünleri.
Çok yaşa Microsoft Windows!
Yok devamı gelmeyecek, bunlarla yetinelim bizBir de Asphalt 4'ün videosunu çekecem İnternet bulamıyorum, TV'de evde boş oldu mu video çekebiliyorum. Zor şartlar altında yani
Gel de nefret etme Linux'tan.bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.sistem 64 bit
En iyisi Microsoft ürünleri.
Çok yaşa Microsoft Windows!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?