N.O.V.A 3 ve Asphalt 7, Xperia Pro'da Kasmıyor | İşte Videoları - TV'ye Bağlayıp Çektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye

Hayır, ben bütçemi çok zorladım sonra Xperia Pro almaya karar verdim. Yoksa kesinlikle 603 alacaktım. 603 fiyatına göre hakkını verir sadece biraz uygulama desteği az
Bütçen maximum 603 ise abim ben kesinlikle Android'e yanaşmam 603 iyi

Lenneth

Üye
Sony oyun konusunda cihazlarini cok iyi destekliyor.

Gelisticilerle ozel olarak anlasiyor ve gpu driverlarini oyunlar icin ozel olarak duzenlemis.

600-650'ye kadar bütçem vardı.Hatta işten çıkmasam iphone 4 alacaktım işten çıkınca o iş yattı .sonra galaxy ace almaya karar verdim.görevli kasadan almaya gitti o sırada aklıma 603 geldi.bu arada almak isteyenler olursa modder'dan temiz iki hafta kullanılmış temiz 603 :P

Artık Xperience'ı Bunun Üstüne Yapıcam.

PriZm

Üye
bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.sistem 64 bit

Ne mutlu sana Artık Android deki uygulamaları görünce özenmiyorum bile.Alıştım ben Symbian'ıma.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Şimdiden hayırlı olsun Xperience'n.

bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.

4 GB RAM'den 613 MB boş Ama şimdi 613 MB'dan yüksek RAM gerektiren uygulamalarda sorunsuz çalışıyordur. Vallahi şaşırdım. Biz Microsoft'a alışmışız, boş ram görmesek rahat edemiyoruz

- - - Eklendi - - -

Ne mutlu sana Artık Android deki uygulamaları görünce özenmiyorum bile.Alıştım ben Symbian'ıma.

Teşekkür ederim Ben bile bu cihazın bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum Symbian'da iyi ama desteği çok az

PriZm

Üye

4 GB RAM'den 613 MB boş Ama şimdi 613 MB'dan yüksek RAM gerektiren uygulamalarda sorunsuz çalışıyordur. Vallahi şaşırdım. Biz Microsoft'a alışmışız, boş ram görmesek rahat edemiyoruz

işte aynen dediğin gibi. 613 mb den daha yüksek ram gerektiren program açılırsa son kullanılan listesinden en son kullanılan uygulama kapatılıyor.böylece sistem hep hızlı çalışıyor.
veya swap sistemi kuruluyor yine yüksek ram gerektiği durumlarda uygulama kapatılacağına takas alanına taşınıyor.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İşte verdiğin fotoğrafı açıklayan en iyi cümle oldu Böylece RAM'im az derdi bitiyor. Eğer RAM sorunu olsaydı N.O.V.A 3 gibi sistem manyağı bir oyun böyle oynanabilir miydi?

valla aferin cihaza , cihazda overclock yapılmışmı ve fps iphone kadar olmasada yeteri derecede iyi , asıl merak ettiğim infinty gibi telefonun anasını ağlatan grafikleri olan oyunlarda nasıl performans verecek.

doctorrr

Üye
valla aferin cihaza , cihazda overclock yapılmışmı ve fps iphone kadar olmasada yeteri derecede iyi , asıl merak ettiğim infinty gibi telefonun anasını ağlatan grafikleri olan oyunlarda nasıl performans verecek.
o işte sıkar biraz bu makineyi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zorlamasak iyi olur Bir de overclock sonrası performansını merak ediyorum

Bende 4slemi ceksem

Tepkiler: MasteLaa
Pro böyleyse,bu oyun Arc S'i degil arc s bu oyunu kasar

O-Xan

Üye
Neo V'de de bu durum aynı mı ? Aynı performans mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...