N Gage Oyunları Kurulumu ve Uyumluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

nurulemin

Üye
benim n73 telefonumvar oyunu rardan çıkartıyorum sistem kılasörüne atıyorum telefonu açınca uygulamalarda hiçbirşey görünmüyor nasıl yüklenecek bu oyun larya lütfen yardımcı olurmusunuz

marvelboy

marvelboy

Üye
çok teşekkrler çok güzl anlatmışsn

--------------- Ekleme ---------------

abi ilk önce teşşekkür ederim.6600 var.ama ben spidermanı indirdim.system dosyası yoktu.sağ tıklayıp araçlara girdim klasörler fln yoktu o yüzden gizli dosyaları göster diyemedim.system dosyası açmaya çalıştım böle bir dosya var dedi.sonra kopyala yapıştır yaptım.telefondan araçlar, dosya yönetten sonra hazfıza kartının bölümüne girdim ama açamadım.bir resim ve bayada bilinmeyen dosya vardı ve yapamadım.bide prince of persiayının böle oldu.aynen böle dosyalar var.ne yapmam gerek:(

denetim masasından klasör seçeneklerini aç orda gizli klasörleri göstere bas.

oneblood

Üye
Merhaba arkadaşım bende E65 var.E65 için uygun oyunları yazabilirmisin.Bide bu oyunları BLZ installer ile yükleyebilirmiyiz eğer yükleyebilirsek BLZ installer ı bulabileceğim bi adres biliomusun ben sitede baktım bulamadım. Şimdiden tessekkürler...

bashran

Üye
kardeş 3650 ye olurmu bu oyunlar

uMuT_35_90

uMuT_35_90

Üye
dostum emeğine sağlık çoook güzel ama ben yüklemeyi tam olarak anlamadım yaa biraz daha açık olma imkanın varmı :(

ali092

Üye
kardes sadece bisey sorcam bu oyunlar nokia n95 e olurmu? cevap lutfen

patraklos

Üye
Dediğin Gibi Kopyala Yapıştır Yaptım Ama Oyunu Nasıl Yükleyeceğimi Bulamadım Yardımcı Olursan Sevinirim

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
çok geçerli paylaşım kardeşim emegine saglık

waspor

Üye
N73 de hangileri çalışır ?? N95dekiler mi ??

^^trampet^^

Üye
yaw beyler bende klasörleri açıp system e kopyalıyorum ama telefona taktığımda hiçbişey görünmüyor..klasötleri tek tek açıp kopyaladım yinede olmadı..nasıl yapıcaz bu arada telefonum n70

birkanb

Üye
kardeşim bu kart okuyucuya virüsü sokma yöntemidir...n-gage tabanlı hiçbir oyun çalıştırılamaz...n-gage sertifika çıkartırsa ancak o şekilde çıkartılabilir..lakin nokia veya başka bir şirketin telefonlarının sistemleri bu oyunları kaldırabilecek güçte ve yapıda değildir...bu olayı yaptıktan en fazla 1-2 ay sonra kart iptal olur...yada işkence çektirir size....
artı bu olayı yapmadan önce kartınızdaki bilgileri bir yere kaydedin...eğer sorun olursa hepsini silip baştan geri koyun...telefonda oyun oynamayın...alın bir n-gage...

wergenc

Üye
arkadaşım bir sorum olucak ben n-gage sitesinden aha yeni çıkarttığı n95 için 20.0.0.5 için desteklenmiş modelini indirdim 9mb gibi bir şey bunu telefonumda kurdum herşey normal fakat oyun yükleyemiyorum dosyaları attığım halde n-gage içinde bu oyunları kurmak için göremiyorum acaba ne yapabilirim..!

cevap vermiyicekmisiniz ?

kozluca21

kozluca21

Üye
emeğine sağlık

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
emeğine sağlıx !!!

mrt_mrt_mrt

mrt_mrt_mrt

Üye
arkadaşlar b i srum olcak, n70 kullanıyorum ve xmen legends 2 oyununu yükledim. oyunun simgesi klasörüme geldi ama açınca " binda presents " gibi yazılar çıkıyo ekranın altında ve oyun kapanıyo acaba oyunun fix i filan mı var bi yardımcı olursanız sevinirim.
paylaşım için de tşkrler...

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
Teşekkürler Arkadaşı Ellerine Sağlık
Arkadaşın Da Dediği Gibi Benim Tel N73 Orada Yazmıyo Uyum Lumu Aceba N73 E?

maliss

maliss

Üye
Nokia phone browsverden yapmak isteyenlere yöntem buldum,oyun icindeki system klasörünü hafıza kartına atin yeni klasör oluşmadan system içine atıyor,silme işini de fexplorer vb. programlar ile yapabilirsiniz..

qarte

Üye
teşekkürler...

hasanhasan123

Üye
emege saygı arkadaslar harika bi paylasım

bu arada arkadasım n95 i bulamadım ??

fenerli4242

Üye
kardeş n73 te çalışırmı lütfen acil cevap

Üst Alt