N Gage Oyunları Kurulumu ve Uyumluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

windmobile

Üye
boşuna yardım istemeyin 11 haziran 2007 den sonra cewap atmamışlar...Baya bi kişinin işine yaramamış ama yine de emeğine sağlık..Keşke bir iki mantıklı soruya cewap verseydi bilenler. 5800 da system e attım tel de görülmüyor. çalıştırmak için ayrıca yüklenmesi gereken programlar var sanırım ama sadece sürükle bırak demekle anlaşılmıyor açıkçası...

wolfrak

wolfrak

Üye
saol kardesım

JamesD

JamesD

Üye
hay ben bu böyle işe... usta emeğine sağlık da bi yardım etsen diyoruz hani... N73'e phone browser'dan attım kayboldu dosyalar.

bayram67

Üye
Tomb Raider nasıl yükneniyor.

komando233

komando233

Üye
n73 e olmazmı bu oyunlar_?_?

ince_memed

Üye
moto gp yi 6600 da denidim çalışmıyor anlattıklarını aynen yaptım bildiklerimide yaptım ama yemedi

TBOYH

Üye
bende samsung i8510 var. bu çalışırmı acaba. çalışırsa bu yollamı çalışır başka yolumu var.(i8510 s60 9.3)

gokkoz

Üye
kardeş n82 yok mu?

askımm

Üye
ya arkadasım ben sisitem dosyasını atıorum ama hani oyun nerde sis uzantılı oyunu yukleyemedik den sonra nasıl oynicazzzz analamadımm ben:@:q yardımm edınn

heartlessprens

Üye
üstad gizli dosyaları göster dedim system die bi klasör çıkmadı hafıza kartıda başka türlü yapmamazmıyız bi yardımcı olsan fifaların hiç birini yükleyemedim bide colin macreyni 66,30 var bende lütfen cvp bekliorum...şimdiden teşekkürler

okaybaba

okaybaba

Üye
yada arkadaşlar fileman programını indirin onun içinde sistem klasörü görünüyor oraya kopyalayın biraz bekleyin

omer.akca

Üye
teşekkürler gzl paylaşım.

mtxp

Üye
teşekkürler

habbuj

habbuj

Üye
bunu n serisinde de yapabiliyoruz u örneğin n73

metall123

Üye
kardeşler bi sahmet bakın n72 de the roots fixli halinin linkini verirmisiniz forumda hep linkler ölü

fuat_50

Üye
N82 için N-gage içn de geçerlimi bunlar???

abcdefgh1

Üye
dosyaların icinde libs var ama telefonda system de libs yok nerede yardım ??

TEKNOE

Üye
teşekkür.........

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Allah senden razı olsun kardeşim çok sağol...

kacacaca

Üye
kardeş blz oyun yok mu blz uzantılı ??

Üst Alt