N Gage Oyunları Kurulumu ve Uyumluluğu

Sponsorlu Bağlantılar

lyrex

lyrex

Üye
exelans albayim, exelans olmus;) ellerine saglik
exelans bir bilgilendirme;)

emressing

Üye
nası yuklucem n70 kullanıom ama yukle dıe bı dosya yazmıo kı kart okuyucumda war

tektabancam

Üye
Slm, öncelikle emegine sağlık süper bişey olmuş ben aktarımı yatım ikon menüde fakat oyun açılmıyor nerde yanlış var çözemedim tel 6681 v 6.09.00 güncel dir. yarcımcı olabileceginiz bişey varmı(format atıp da denedim)

DeathBringer

DeathBringer

Üye
ya arkadaşlar bu blz dosyasını hangi program yardımıyla açıyoruz bilginiz varmı?

malesef

Üye
ya bi sorum olacak siz bu oyunun kurulumunu hep kart reader kullanıcılarına göre açıklamıssınız ben pc suite kullanıyorum ve programda gizli dosyaları göster desemde sistem dosyasını göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim

bogachanuygu

Üye
ya kanka ben oyu yükledim telde aacıldı ama 6R55 hatası dedi yardım pls

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
elinesaglık usta......

hasisa

hasisa

Üye
oyun klasöründen çıkanları kart okuyucu ile şekildeki gibi kopyala yapıştır yapın sorunuz olursa yine bu konuya yazabilirsiniz

dediğiin gibi yaptım ama olmadı menüde hiç bir şey çıkmadı

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bu blz dosyasını hangi program yardımıyla açıyoruz bilginiz varmı?

buyur

destructive

Üye
ya abi şu sonic oyunu indirdim rardan çıkardım usb kablosuyla bilgisayarım dan phone browser oradan tel hafızası installs menüsüne attım telden yüklemeye çalıştım hata veriyo

bu kart okuyucuyu nasıl yapabilirim

hasisa

hasisa

Üye
ya abi şu sonic oyunu indirdim rardan çıkardım usb kablosuyla bilgisayarım dan phone browser oradan tel hafızası installs menüsüne attım telden yüklemeye çalıştım hata veriyo

bu kart okuyucuyu nasıl yapabilirim

cardreader'a kartı tak ve aç system image vs.vs dosyaları gördün blz dosyasını oraya bırak çık

blz prosu telinde yüklü olmalı yoksa üstte var onu kur içine gir oyun orada tıkla yükle güle güle oyna

Elka

Elka

Üye
abi bu fix ve diğerlerine anlamadım please help ! ! !

ferdici

Üye
kardeşim peki 6600 a bluotooth yoluyla nasıl yükleyebiliriz bu oyunları...
emeğine sağlık...

FerreT

FerreT

Üye
tek bi istediğim var worms word party n80 de çalışırmı bende eskiden n-gage vardı ordan oyun atmasını vs.. biliyorum fakat n80 ne aynı şekilde atınca bırakın çalışmayı oyunu bile görmüyor :S

ertech

ertech

Üye
yeni nesi N-Gage oyunları ne zaman çıkacak ve nasıl yükleyeceğiz ?

bilginiz var mı ?

bende N95 8GB var.

tsk.

FerreT

FerreT

Üye
kimseden ses seda yok Bu kışta tatilemi gittiler :@

Aysemm

Üye
fifa 2005 7610 çalısrımı

bookcase

Üye
abi ilk önce teşşekkür ederim.6600 var.ama ben spidermanı indirdim.system dosyası yoktu.sağ tıklayıp araçlara girdim klasörler fln yoktu o yüzden gizli dosyaları göster diyemedim.system dosyası açmaya çalıştım böle bir dosya var dedi.sonra kopyala yapıştır yaptım.telefondan araçlar, dosya yönetten sonra hazfıza kartının bölümüne girdim ama açamadım.bir resim ve bayada bilinmeyen dosya vardı ve yapamadım.bide prince of persiayının böle oldu.aynen böle dosyalar var.ne yapmam gerek:(

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Teşekkürler Paylaşım İçin İhtiyacımı Gördü Saol

knight_yvk

Üye
Kardeş bende N-Gage var FExplorer programıından yapmaya çalışıyoz ama hata veriyo hafıza yok diye :(

yeni nesi N-Gage oyunları ne zaman çıkacak ve nasıl yükleyeceğiz ?

bilginiz var mı ?

bende N95 8GB var.

tsk.
Fcked :D eski nesili hallettik te yeni nesil kaldı :)

Üst Alt