Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey
Sponsorlu Bağlantılar
80hidayet80
Üye
Yapmadığım kalmadı. Patch dosyasini kurmayınca trial diyor ayni zamanda oyuna başlayamıyorum
patch dosyasını kurunca dosya bozuk veya unable to install game hatası veriyor
mstf_l
Üye
Konu Sahibi
elimde bu telefonlardan olmadıgı icin bilmiyorum eger patch ten yapıyorsa demekki patch oyunun kurulumunu bozuyor o zaman kurdugun patch te bir sorun vardır kurdugun patch dosyasını 1.40 n gage icin olduguna emin misin
elimde bu telefonlardan olmadıgı icin bilmiyorum eger patch ten yapıyorsa demekki patch oyunun kurulumunu bozuyor o zaman kurdugun patch te bir sorun vardır kurdugun patch dosyasını 1.40 n gage icin olduguna emin misin
Hocam senin 5800 için verdiğin installeri kurdum. oda 1.40 değil 1.30 yüklediğim patch ta 1.30 uyumlu olması gerek
1.40 patch dosyasını zaten hiç yükleyemedim güncelleştirme hatası diyor
zaten yüklediğim installer 1.30
Neyse önemli değil ben vazgeçtim zaten
mstf_l
Üye
Konu Sahibi
neyse o zaman ben bi 5800 bulursam denerim bi nasıl yapılıyor
cimbom04
Üye
kardeş n gage bende kurulu çalışıyor da bu n.gage fixes te ne oluyor dahamı farklı
mstf_l
Üye
Konu Sahibi
n gage fixes oyunlarım tam olmasını saglıyor yani trial olmuyor
Remember Me
Üye
hocam bende nokia n95 (hackli değil) telefonuma resident evil oyunu yükleyecektim ama nedense oyun yüklenmiyor? neyden olabilir ?