N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
Menu yedegi burda oluyor buldum simdi c/private/101F4CD2/Content/appshelldata.xml yedekle formattan sonra yerine at
sağolasın kayda aldım bunu. Bir konu açmıştım bu sistemdeki uzantilarla ilgili. Sözlük, bluetooth falan da vardı. Istersen bakabilirsin. Menu yoktu iyi oldu bu

• Beğen
Tepkiler: mstf_l

awdil

awdil

Üye
  • Beğen

triad

Üye
ulan telefonun ekranı yatay oldu (6700s) ne yapcam ben. Ana Menüde ekran dikey ama program, hafıza kartını açınca otomatik yatay oluyo. Hepsi o private'a atılan dosyayı attıktan sonra oldu. Yardım edin lütfen!!!

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
ulan telefonun ekranı yatay oldu (6700s) ne yapcam ben. Ana Menüde ekran dikey ama program, hafıza kartını açınca otomatik yatay oluyo. Hepsi o private'a atılan dosyayı attıktan sonra oldu. Yardım edin lütfen!!!

Sadece n gage temi tamamen boyle mi hic boyle bi sorun duymadım

triad

Üye

Sadece n gage temi tamamen boyle mi hic boyle bi sorun duymadım

her uygulamada da neyse hard format attım. Bi eski programları en baştan kurup ve teli hackledikten sonra tekrar deneyeceğim.

• Beğen
Mücahit G

Mücahit G

Üye
Mustafa kardeşim. Çok teşekkürler. Bayağı uğraşıyorsun böyle şeylerde :tşk: :kop:

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
her uygulamada da neyse hard format attım. Bi eski programları en baştan kurup ve teli hackledikten sonra tekrar deneyeceğim.

İstersen private deki klasoru yedekle sorun cikarsa duzeltlrsin bir de orda sonu 79 la biten txt var duzenlemekten anliyorsan onun icinde ekran cozunurlugu ayari var ordan da bakabilirsin

----------Eklendi @ 18:03:20 ---------- Yazıldı @ 16:57:45 ----------

Mustafa kardeşim. Çok teşekkürler. Bayağı uğraşıyorsun böyle şeylerde :tşk: :kop:

Elimizden geldigi kadariyla bildigimiz olcude yapiyoz biseyler iste :utan

triad

Üye

İstersen private deki klasoru yedekle sorun cikarsa duzeltlrsin bir de orda sonu 79 la biten txt var duzenlemekten anliyorsan onun icinde ekran cozunurlugu ayari var ordan da bakabilirsin

denedim gene öyle oldu. Bi bakayım o txt dosyasına.

----------Eklendi @ 20:11:57 ---------- Yazıldı @ 20:05:18 ----------

evet baktım ve hiçbir şey anlamadım :D demek ki bu yöntem benim cihazla uyumlu değilmiş(6700s - v62.001) neyse sağlık olsun. Yinde emeğine sağlık. Ben başka konulara ya da yabancı sitelere bakarım. Bana olan bir tane olursa paylaşırım siteye.

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
denedim gene öyle oldu. Bi bakayım o txt dosyasına.

----------Eklendi @ 20:11:57 ---------- Yazıldı @ 20:05:18 ----------

evet baktım ve hiçbir şey anlamadım :D demek ki bu yöntem benim cihazla uyumlu değilmiş(6700s - v62.001) neyse sağlık olsun. Yinde emeğine sağlık. Ben başka konulara ya da yabancı sitelere bakarım. Bana olan bir tane olursa paylaşırım siteye.

olur ya hepsinde oluyor neyse benim arkadasin 6700 var onda deneyeyim olur ugras biraz yapilir her turlu

triad

Üye

olur ya hepsinde oluyor neyse benim arkadasin 6700 var onda deneyeyim olur ugras biraz yapilir her turlu

ben kurdum da ayrı bir yerden ama kern exec 3 erroru alıyorum. Ne yapacağım?

• Beğen

triad

Üye
telefonun dilini ingilizce yaptim düzeldi :D çalisti oyun. bulana dek office'i böyle idare edecegiz.

----------Eklendi 13.12.2011 @ 00:04:04 ---------- Yazıldı 12.12.2011 @ 23:59:55 ----------

hayır oyun menüsünde bi seceneğe tıkladım gene bir kern exec 3 erroru aldım :( eh s60v3 veya 6700slide için smart office bulana dek bekleyeceğiz.

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
dili degistirince ne oluyor oyun acılyor mu

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
oynayabiliyorsun yani hayırlı olsun

----------Eklendi @ 09:44:49 ---------- Yazıldı @ 09:42:32 ----------

smart offıce in linkini versene konuya ekleyeyim

triad

Üye
oynayabiliyorsun yani hayırlı olsun

----------Eklendi @ 09:44:49 ---------- Yazıldı @ 09:42:32 ----------

smart offıce in linkini versene konuya ekleyeyim

http://rapidshare.com/files/605512936/Smart_office_v1_2_7_s60v3.sis

• Beğen

triad

Üye
program çalışmak zorunda değil, sadece yüklü olması lâzım. Bir de kern exec'e 4. Seçenek olarak dili ingilizce yapmayı ekle.

• Beğen

Üst Alt