N-GAGE 1.01 Build 1281 Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

esrefoglu42

Üye
E66 N-GAGE YÜKLEME İŞLEM TAMAM.............................
(bende e 66 var nasıl yapacağız söylermisin dosyalarıda attım ngage içine ne kuruldu ne oyun açıldı program çalışıyor ona lafım yokta oyunları nasıl kuracağız arkadaşım yardım edersen sevinirim ?? şimdiden tşkr ederim) diye yazmış bir arkadaş
bende de E66 var hackli burda verilen dosyaları aynen yükledim oyunları n-gage klasörüne attım oyunlar yüklendi ama start game dediğim zaman unable to start game error 805306368 hatası alıyordum daha sonra başka bir yerden N-gage 1.21 unsigned türkçe buldum en başta yaptığım üç işlemi tekrardan denedim ama eski n-gage 1.01 değil yeni 1.21 yükledim sonra diğer iki yüklemeyi yapıp oyunlar içine attım. path yaptım n-gage yi açtığımda oyunlar otomatik kuruldu en güzelide kurulumdan sonra start game dediğimde oyunlar açıldı fifa 2008-2009 blok deluxe vb oyunlar yükledim hepside çalışıyor ve . tşk maxi cep......

merhaba. öncelikle konuyu açan arkadaşa tşkrler. SERACETTİN açıklamalar için çok sağol benimde telefonum E66 dediğin gibi bende 1.01 denedim olmadı hatta oyun kurulumuna dahi geçmiyor dolayısıyla start game deme noktasına dahi ulaşamadım. bende 1.21 yükliyim dedim bi yerden buldum 1.21 fakat olmadı. aynı işlemleri yaptım 1.21 i kullanarak fakat olmadı. sen bu bulmuş olduğun 1.21 unsigned türkçe dediğin dosyanın olduğu linki verebilirmisin? eğer yardımcı olursan çok sevinirim. tşkkrler...

muratsim67

Üye
kurdum ama oyunları görmüyor.acaba sistem dosyalarına erişimimi kapatmak gerekiyor

esrefoglu42

Üye
bende anlamadım gitti 3 gündür uğraşıyorum şu n-gage oyunlarını açabiliyeim diye ama hala elde var sıfır.
telefon modelim E66 ve en son HelloOX2 ile hack yaptım telime. sistem dosyalarına erişimi nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum. secman daki gibi Turn plat. OFF şeklinde bir seçenekde yok bu HelloOX2 de. mecburen HelloOX2 ile hackledim telimi çünkü secman ile hack yapamadım. şimdi n-gage için verilen build 1.01 ve build 1.21 denedim denedim olmadı. sebep nedir onuda anlamış değilim tam olarak. iyice bunaldım. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı aceba bu konuda bilgisi olan. şimdiden çok teşşekkür ederim ilgilenecek arkadaşlar olursa. artık pes ettim çünkü hiçbir şekilde açamadım n-gage oyunlarını :(

--------------- Ekleme ---------------

sonunda oldu :) :) :)

artık n-gage oyunlarını bende E66 telimde açabiliyorum. maxi cep ve paylaşım yapan tüm arkadaşlar sayesinde. herkese çok teşekkürler..

şimdi kısa bir açıklama yapma gereği duydum. eğer benim gibi E66 model tel kullanan varsa ve n-gage oyunları kurmakta sıkıntı çekiyorsanız size birkaç tavsiyem olacak arkadaşlar. ben uğraştım siz uğraşmayın istiyorum.

öncelikle x-plore dosya yönetici program telinizde mevcut olsun. telinizi helloOX2 ile hackleyin. hack işlemini yaparken helloOX2 yi telinize kurunca hack my phone deyin. işlemi kendisi yapacak. ve ardından tekrar hack my phone again deyin. işlemleri bitirsin. (not: eğer hackleme işlemi sırasında bi yerde takılıp aynı işleme 1-2 dk devam ediyorsa iptal deyip yeniden hack my phone deyin bazen takılabiliyor) işlem sonlarında ''hacked'' mesajı görünecek ekranda. şimdi helloOX2 simgesinin hemen yanındaki ROMPatcher+ yazan yere girin ve navi tuşunuzla ( jostick ile) basarak oradaki mavi ok işaretini yeşile çeviren. şimdi telinizin sistem dosyalarına erişimi açık. ( bu kısmı anlamak için günlerim gitti sizinde gitmesin ;) ) şimdi sıra n-gage_v1.21.1536All dosyasını telinizi kurmaya geldi bunu kurun ve ardından N-gageLangpack dosyasını kurun telinize. ve akabinde PIPS_v1.4 dosyasını telinize kurun. bu işlemler bitesiye kadar sakın n-gage uygulamasını açmayın. şimdi sıra yukarda bahsettiğim ROMPatcher+ daki yeşil simgeyi navi tuşu ile tekrar eski haline yani maviye değiştirmeye geldi. bunuda yapınca telinizi kapatıp biraz bekleyip (5-10 sn.ye kafidir) tekrar açın. şimdi hafıza kartınızda oluşmuş olan n-gage klasörüne ***** yapılmış n-gage oyunlarının sis dosyalarını atmaya geldi. oyunları buraya atın ve telinizdeki n-gage uygulamasını açın. oyunlar kendiliğinden yüklenecek ve start game dediğinizde n-gage dünyasına adımını atmış olacaksınız. hepinize iyi eğlenceler :oke: ve teşekkürler maxicep :aha:

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkurler

tefecı

Üye
sagol n 79 da denıcem

exerion34

Üye
n79 da sertifika hatası alan varmı benim gibi

bende anlamadım gitti 3 gündür uğraşıyorum şu n-gage oyunlarını açabiliyeim diye ama hala elde var sıfır.
telefon modelim E66 ve en son HelloOX2 ile hack yaptım telime. sistem dosyalarına erişimi nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum. secman daki gibi Turn plat. OFF şeklinde bir seçenekde yok bu HelloOX2 de. mecburen HelloOX2 ile hackledim telimi çünkü secman ile hack yapamadım. şimdi n-gage için verilen build 1.01 ve build 1.21 denedim denedim olmadı. sebep nedir onuda anlamış değilim tam olarak. iyice bunaldım. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı aceba bu konuda bilgisi olan. şimdiden çok teşşekkür ederim ilgilenecek arkadaşlar olursa. artık pes ettim çünkü hiçbir şekilde açamadım n-gage oyunlarını :(

sonunda oldu :) :) :)

artık n-gage oyunlarını bende E66 telimde açabiliyorum. maxi cep ve paylaşım yapan tüm arkadaşlar sayesinde. herkese çok teşekkürler..

şimdi kısa bir açıklama yapma gereği duydum. eğer benim gibi E66 model tel kullanan varsa ve n-gage oyunları kurmakta sıkıntı çekiyorsanız size birkaç tavsiyem olacak arkadaşlar. ben uğraştım siz uğraşmayın istiyorum.

öncelikle x-plore dosya yönetici program telinizde mevcut olsun. telinizi helloOX2 ile hackleyin. hack işlemini yaparken helloOX2 yi telinize kurunca hack my phone deyin. işlemi kendisi yapacak. ve ardından tekrar hack my phone again deyin. işlemleri bitirsin. (not: eğer hackleme işlemi sırasında bi yerde takılıp aynı işleme 1-2 dk devam ediyorsa iptal deyip yeniden hack my phone deyin bazen takılabiliyor) işlem sonlarında ''hacked'' mesajı görünecek ekranda. şimdi helloOX2 simgesinin hemen yanındaki ROMPatcher+ yazan yere girin ve navi tuşunuzla ( jostick ile) basarak oradaki mavi ok işaretini yeşile çeviren. şimdi telinizin sistem dosyalarına erişimi açık. ( bu kısmı anlamak için günlerim gitti sizinde gitmesin ;) ) şimdi sıra n-gage_v1.21.1536All dosyasını telinizi kurmaya geldi bunu kurun ve ardından N-gageLangpack dosyasını kurun telinize. ve akabinde PIPS_v1.4 dosyasını telinize kurun. bu işlemler bitesiye kadar sakın n-gage uygulamasını açmayın. şimdi sıra yukarda bahsettiğim ROMPatcher+ daki yeşil simgeyi navi tuşu ile tekrar eski haline yani maviye değiştirmeye geldi. bunuda yapınca telinizi kapatıp biraz bekleyip (5-10 sn.ye kafidir) tekrar açın. şimdi hafıza kartınızda oluşmuş olan n-gage klasörüne yapılmış n-gage oyunlarının sis dosyalarını atmaya geldi. oyunları buraya atın ve telinizdeki n-gage uygulamasını açın. oyunlar kendiliğinden yüklenecek ve start game dediğinizde n-gage dünyasına adımını atmış olacaksınız. hepinize iyi eğlenceler :oke: ve teşekkürler maxicep :aha:

n79 da da aynısını deniyeyim dedim ama rompatcher+ ı bir turlu yukleyemedim tel hackli oldugu halde,hatta rompatcheri imzaladım program ile yinede sertifika hatası verdi

exelance65

exelance65

Üye
kardeşim ellerine sağlık e 65 kullanıyorum hatasız kuruldu ve oyunlar oynanıyor.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
tesekkurler

birol52

Üye
saol

change_exe

Üye
teşekkürler

microcan1

Üye
bende yükledim oyunlarıda yükledim ancak oynanmıyor telefonum i450 os9.2 s60v3.1 versiyon

kaan7878

kaan7878

Üye
benim tel c5 n-gage uyumlu değil ama bunları yaparsam olur mu

benjiank

Üye
teşekkürler

hikmet_623

Üye
Nokia_N-Gage_Patch.sis dosyasını kuramıyorum güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenmez hatası veriyo kardeş açıklarmısın

furky

Üye
tskkurlr

esrefoglu42

Üye
n79 da sertifika hatası alan varmı benim gibi

n79 da da aynısını deniyeyim dedim ama rompatcher+ ı bir turlu yukleyemedim tel hackli oldugu halde,hatta rompatcheri imzaladım program ile yinede sertifika hatası verdi

kardeş telin HelloOX2 ile hackli mi? HellOX2 yi tele kurduğunda zaten rompatcher+ hemen yanında belirecektir. Ayrıca rompatcher+ ı kurmana gerek yok. Telin hackli olduğu zaman zaten herhangi bir uygulamayı imzalatıp yüklemenede gerek kalmayacak :oke:

----------Eklendi @ 21:49:43 ---------- Yazıldı @ 21:45:18 ----------

Nokia_N-Gage_Patch.sis dosyasını kuramıyorum güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenmez hatası veriyo kardeş açıklarmısın

kardeş benim yazımdaki dosyaları aynı isimlerle ve aynı sırada yaparsan çalışacağını düşünüyorum. Zaten telin hackli olsa yükleme hatası almazsın. Önce teli hacklemelisin.

----------Eklendi @ 21:51:11 ---------- Yazıldı @ 21:49:43 ----------

Teşekkür eden tüm arkadaşlara teşekkürü ben borç bilirim :bigstar:

arfi1989

Üye
tsk

danger_94

Üye
teşekkürler :naughty:

EssX2__489

EssX2__489

Üye
mobil de teşekkür butonu yok, teşekkür ederim :)

mahir mahir

Üye
inşallah c5 de çalışır yalnız cihaz nasıl hacklanır onu bilmiyorm bi açıklarsanız çok memnun olurum :sos

Üst Alt