N-GAGE 1.01 Build 1281 Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

aykutergul88

Üye
Nokia_N-Gage_Patch.sis dosyasını kuramıyorum güvenilmeyen bir saglayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenmez hatası veriyo kardeş açıklarmısın:ah

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler dostum .

oKaN185

Üye
teşekkürler

messiyeni

Üye
tebrik koydum sana

alperunal83

alperunal83

Üye
tşkk

--------------- Ekleme ---------------

out of memory diyor ne yapayım

tel n95 hackli n gage i kurdum çalıştırım ama oyunlar açılmıyor resident evil de başlarken out of memory diyor..asphalt da hiç başlayamadı...yardımcı olursanız sevinirim...

a_subasi

Üye
tşkk

out of memory diyor ne yapayım

tel n95 hackli n gage i kurdum çalıştırım ama oyunlar açılmıyor resident evil de başlarken out of memory diyor..asphalt da hiç başlayamadı...yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşım böyle sürekli uraşmaya degmez kendi sitesinden indir yükle en sağlıklısı bunu tıkla n-gage kendi alanından yükle en altta yazıo onu indir teline kur işlem tamamdır :D daha sağlam ve daha sağlıklı bakma öle hack miş şuymuş buymuş salla yaa

batuhantopal

Üye
Nokıa e-71 de Donuyor Hacılar :S

kralmali

kralmali

Üye
dostumm bu nasıl bir üsluptur yaa.. "TEŞŞEKKÜR ETMEYENE HARAM OLSUN" teşekkür etmek kullanıcının isiyatifindedir... eğer uygun görürsen teşşekkür eder....

alperunal83

alperunal83

Üye
Tamam dostlar bu çalışıyormuş. Biraz sabretmek lazım, ısrar ettim.. Denedim ve çalıştı.. N95.. Selamlar..

kayamuhammed

Üye
Saol badi e saglk umarm işe yarar

sedef melih

Üye
eline saglık

ORHAN cyprus

Üye
ya nasıl hacklayacam nokıa 6220 bna anlatın lutfen.n gage ındırdım sertıfıka hatası dyor lutfen yardm!!!

alston

Üye
teşekkürler

ali.44

ali.44

Üye
Teşekkür

sadikdalma

Üye
N-Gage_1.01_Build_1281_(2007).sisx dosyasını kurarken n96 cihazda sertifika hatası veriyor kuramıyorum cihazım garantili kvk'lı kaçak değil bu işlemi yaparken *#7370# yaptım tüm eski bilgileri sildim ama olmuyor n-gage kendi sitesinden n-gageyi indirip oyunları indirdigim zaman trial olarak çalışıyor sorun nerede yardımcı olurmusunuz [email protected]

sadikdalma

Üye
arkadaşlar kimse yardımcı olmuyor ama araştıra araştıra buldum telefon kvk lı olsada bu hack olayı mutlaka yapılacak birşeymiş ilk önce sertifika veren sitelerden sertifika alınıyor alınan sertifika ile bilgisayarda n-gage ***** dosyası sertifikalandırılıyor sonra telefona n-gage kuruluyor sonra sertifikalandırdığımız n-gage ***** dosyasını kuruyoruz ve internetten buldugumuz crackli n-gage oyunlarını indirip kuruyoruz hepsi bu kadar ben şimdi oynuyorum.

tlp_53

tlp_53

Üye
teşekkürler

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
arkadaşlar 6220c var bende telefon hackli ama bir türlü yükleyemedim dosya bozuk diyor yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

sezmehe

Üye
teşekkür kardeşim

eddyredline

eddyredline

Üye
aklıma gelmişken "teşekkür etmeyene haram olsun" demişsiniz. isteyen eder isteyen etmez kimse vebalde kalmasın hacklı bir programı yuklerken zaten haram oluyor bir artı bir eksi farketmez. (tartışmaya girilmemesi için yazıyorum cevap veilmiyecek butur şeyleri takmam uğraşmamda)

• Beğen
Tepkiler: by_samci

Üst Alt