N-GAGE 1.01 Build 1281 Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

kadyig

Üye
arkadaşlar ben nokia e65 kullanıyorum. konuda anlattığınız gibi uyguladım oldu. ama oyunu n-gage dosyasının içine atıyorum. yüklemeye girince desteklenmiyor diyo, yüklemiyor. çözümü nedir ?

benyakuza

Üye
teşekkür

must.gsdu

Üye
bütün n-gage modülleri n73 te çalışıyor bizzat denenmiştir

acar0001

acar0001

Üye
oyunlar nerde
kardeş

atakaptan

Üye
saol,bilader

legionnn

Üye
Kendi N73'ümde Denendi.Çalışıyor teşekkürler..

seracetin

Üye
Unable to start game 805306368 hatası veriyor Tel E66 path 1.40 neden acaba yardıncı olabilecek bir arkadaş varmı

seracetin

Üye
E66 N-GAGE YÜKLEME İŞLEM TAMAM.............................
(bende e 66 var nasıl yapacağız söylermisin dosyalarıda attım ngage içine ne kuruldu ne oyun açıldı program çalışıyor ona lafım yokta oyunları nasıl kuracağız arkadaşım yardım edersen sevinirim ?? şimdiden tşkr ederim) diye yazmış bir arkadaş
bende de E66 var hackli burda verilen dosyaları aynen yükledim oyunları n-gage klasörüne attım oyunlar yüklendi ama start game dediğim zaman unable to start game error 805306368 hatası alıyordum daha sonra başka bir yerden N-gage 1.21 unsigned türkçe buldum en başta yaptığım üç işlemi tekrardan denedim ama eski n-gage 1.01 değil yeni 1.21 yükledim sonra diğer iki yüklemeyi yapıp oyunlar içine attım. path yaptım n-gage yi açtığımda oyunlar otomatik kuruldu en güzelide kurulumdan sonra start game dediğimde oyunlar açıldı fifa 2008-2009 blok deluxe vb oyunlar yükledim hepside çalışıyor ve . tşk maxi cep......

f_torres44

f_torres44

Üye
teşekkürler

minti19

minti19

Üye
arkadaşlar peki bu nokia 5230 da çalışırmı?

serecans

serecans

Üye
teşekkürler kardeş

ÖzGe_NuR

ÖzGe_NuR

Üye
tşk

asi430

asi430

Üye
sağol kardeş benim n73'de çalışdı.bunun için seçman'i

gakkom46

Üye
teşekkürler arkadaşım 2-3 gündür denemediğin n-gage kalmadı sonunda n73 te çalıştı

msk1905

Üye
bende nokia E52 war hiç bir oyunu çalıştırmıyo bu yaparsam olacak mı? bi de bunu bilgisyarda mı kuracağız telefonda mı

By Kavak

By Kavak

Üye
Teşekkürler

LimePie

LimePie

Üye
Kardeş çok saol ya işime çok yaradı dedğin gibiymiş

mustix2626

Üye
kardeş oynanmıyo bu oyunlar hep hata veriyo haram edıyosun ama

KESTE