N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

ibomemo

Üye
arkadaslar bende kurdum arkadasımın yardımıyla gayet guzel calısıyor nokia maps e gore biraz karısık ama sesli navigasyon için para ödemiyorsunuz.hiç bilmedigim bir adrese kapının onune kadar göturdu ve şehir dısında otobusle yolculuk ederken baktım nokia maps ten daha detaylı bilgiler var arkadsıma tesekkur ediyorum burdan.ben kaptanım telefonlara deniz haritası yükleniyormu bilginiz varsa paylasırsanız çok memnun olurum.

bluesun

Üye
arkadaşlar programı yükledim ama son işlemi olan (Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz) u yapamamadım sonrada bir daha ayarlara giremedim program uydu bulamayınca tekrar aramaya hayır deyince otomatik kapandı. kaldırdım geri kurdum kestim yapıştırdım falan olmadı hiç hatta artık kursam bile telefon programı görmüyor lütfen yardım edin

arkadaslar bu card id mizi yazacagımız anahtar dosya denilen dosya nerede hangi dosya bu ya?

slm

sayın djkunfi arkadaşım n95 kurduğunuzdan emin misiniz. Anlatmış olduğunuz yöntemleri cardreaderile telefonuma kurdum programı çalıştırmak istedim. Çalışmadı. Bu mesajı veriyor telefonum (Not enough memory to run Garmin Mobille Xt at least 8 MB memory yani 8 MB istiyor ) diyor.O kadarda uğraştım....

--------------- Ekleme ---------------

özür arkadaşım telefonu kapatıp açmam lazımdı.... Kurulum anlattığınız gibi yaptım ve n 95 e programı kurdum teşekkürler.....

programı bende kurdum n95e hatta sondan başa ilk 3 2 ve1 i hata vaerecek diye korkuyodum ama vermedi gpsi de buldu ama yeni harita attım açma kodu istiyor bunu nasıl bulacagız?

efe___

Üye
kardeşim ben yükledim süper ellerinize sağlık

ARDA0579

Üye
Arkadas ındırdım ama problem cıktı yada ben yapamadım yada sadece 8gb ler ıcınmı yoksa anlıyamadım cevap verırsen sevınırım

Dosya turu desteklenmıyor dıyor anlıyamadım yardımcı olabılırsen sevınırım

snsklc

Üye

anahtar dosyası linki
ancak bu linkde problem olması doğal. şöyle ki zannımca "Garmin_" karakterinden sonraki gelen kelime mesajlardaki yasaklı bir kelime ve hiçbir şekilde yazılınca çıkmamakta.ŞifreleyelimŞimdi yazacağım kelimelerin baş harfini /Garmin_ den sonra "-"karakterini silip yazın ve sonuna .rar'ı tekrar ekleyin
Kars
Eskişehir
Yeşil
Genç
Edirne
Nalbur Evet baştan aşağı ilk harfleri okuduğunuzda ne gördünüz) onu /Garmin_[bulunan kelime].rar olarak yazın cidden deneyin bir mesajda o kelimeyi yazmayı kabul etmiyor yerine "-" karakteri çıkıyor. tüm sorunda bundan kaynaklanıyor.

neco_53

Üye
yaw kardeşlşerim N95 te hafıza kartı yok ve indirdiğim dosyalari telefonuma yükleyemiyorum lütfen ayrıntı bilgi

besttoo

Üye
pda lar için igo mükemmeldi kullandım fakat Nokia N82 de Garmin i kurdum ve sadece mükemmel dedim.Sadece gideceğiniz yerin nokta adresini isteyin.Ve garmine adresi girin.Kapısına kadar götürüyor.Garmin bu işte mükemmel.N95 te de çalışıyor

xakbabax

Üye
slm arkadaslar ben anahdar dosyasini acdim diyiyenleri yabdim ama dediginiz gibi olmuyo sifreleri vermiyo yardimci olurmusunuz ltf tskler

sağol arkadaşım bende nasıl olacak diye 2 saattir uğraşıyodum yaw...

eforcu

Üye
Anahtar dosyası nerede bilen varmı ben bulamadım veya yanlış bir şey yapıyorum

Adam gibi LİNK yapın **** hepsi bozukk

dostum ben dediğin 3 dosyayıda indirdim...
pcye winrar olarak iniyor daha sonra klasor halınde 3 ayrı dosya olarak cıktıyor garmin 1,2,3
ama bu dosyaların ıcınde telefona kurabılecegım 1 tane bile .sis uzantılı bir dosya yok soylermısın kuracak oldugum dosyalar hangı klasorun ıcındedir
acil yardım...

kadir_90

Üye
bu programı bilgisayara çektim part 1açtım ama telefonu görmüyor telefon bağlandı diyor ama görmüyor napabilrim yardımcı olursanız sevinirim

acaba bu linkleri verenler deneyiptemi veriyor

bence siz bu işi bırakın

mrb , dedikleriniz gibi aynen uyguladım ancak , programı açıyorum sonra program hemen kapanıyor nedendir?