Tavsiye N-9000Q İçin Rom Önerebilir Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Shadown08

Shadown08

Üye
Note 3 android L ilgili samsung açılamasını bu videodan izeleyebilirsiniz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Videodaki beyaz klavye orjinalde varmı nasıl yapılıyor bi ayarı falan? Yoksa ayrıca kurmakmı gerekiyor benim arkadaşın s5 te de var benim note 3 te bulamadım :D

Shadown08

Shadown08

Üye
Videodaki beyaz klavye orjinalde varmı nasıl yapılıyor bi ayarı falan? Yoksa ayrıca kurmakmı gerekiyor benim arkadaşın s5 te de var benim note 3 te bulamadım :D
Bu Android L ile ile gelecek olanlar, henüz samsung yayınlamadı testlerini bitirmişler, Note 3 için Android L şubat ayında yayınlıayacaklarını açıkladı samsung, ozaman hepbirlikte kullanacağız.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
android 4.3 te beyaz klavye vardı samsung sonradan kaldırdı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sevindim sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yok sağol 5 gelsin bakarız artık :D

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
ben herturlu kurucam test cihazı bende var n905

Shadown08

Shadown08

Üye
Biraz geciktim galiba cevap vermekte

Aşağıdaki linkten idirebilirsin

Temalara ve rom ilgili detaylı açıklamara aşağıdaki konudan ulaşabilir ve indirebilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam gosellerden anlaşılan romu baya bir G3'e benzetmişsiniz ayarlar uygulaması bile tipatip aynısı. Yalnız anlamadığım birşey var. Bu kadar güzel arayüzleri değiştirebiliyorken neden kimse S5'in veya Note 4'ün bildirim panelini kitkattq doğru düzgün aynısını yapamıyor halen daha anlamış değilim. Telefonu aldığımdan beri üst modelin custom romunu bekliyorum fakat mucahidkosenin portundan başka yapan olmadı. O portta doğru düzgün değil. Kilit ekranı efektleri bozuk zil sesi değişmiyor, wifi geç açılıyor ve her seferinde şifreyi tekrar girmek gerekiyor. Acaba siz KIKATTA tamamen Note 4 benzeri bir rom yapabilirmisiniz? Bildirim paneli ayarlar uyg vs?

Teşekkür ederim.

Shadown08

Shadown08

Üye
hocam dediğin doğru ama işin şu yönleri var zaten sölediğin cihazlar samsung, uylamaların bazıları portlandığı için ve yeni yazılım (update) çıktığında samsung birçok kısımları aynı yapıyor, kimse vaktinin boşa gitmesini istemiyor sanırım. Tahmin edeceğin üzere herşey vakit işi ben biraz aynısını yapmakta takıntılıyım. ve lg nin uygulamalarının portlanması çok zor o yüzden çok üstüne düştüm, birde lg light (beyaz) temaya sahip o temyı yaptığımda samsung hala siyah temaları kullanıyordu değişiklik iyi olur diye düşünmüştüm. uygulama editleme konusunda bilgin var ise tema nasıl düzenleyebileceğini anlatırım o romda kendi temanı yaparsın. Başta dediğim gibi bu biraz vakit işi

Son düzenleme:
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlısı olsun hocam Lolipop iyi şimdilik zaten değişim vakti geldi 2 yılı doldurmasina az kaldı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hocam dediğin doğru ama işin şu yönleri var zaten sölediğin cihazlar samsung, uylamaların bazıları portlandığı için ve yeni yazılım (update) çıktığında samsung birçok kısımları aynı yapıyor, kimse vaktinin boşa gitmesini istemiyor sanırım. Tahmin edeceğin üzere herşey vakit işi ben biraz aynısını yapmakta takıntılıyım. ve lg nin uygulamalarının portlanması çok zor o yüzden çok üstüne düştüm, birde lg light (beyaz) temaya sahip o temyı yaptığımda samsung hala siyah temaları kullanıyordu değişiklik iyi olur diye düşünmüştüm. uygulama editleme konusunda bilgin var ise tema nasıl düzenleyebileceğini anlatırım o romda kendi temanı yaparsın. Başta dediğim gibi bu biraz vakit işi
Hocam G4 temalı rom yapmayı düşünüyor musunuz?

Shadown08

Shadown08

Üye
şuan note 4 kullanıyorum. rom olarak değil ama belki sadece tema olarak yapabilirim. note 4 dışındaki cihazlarda da kullanılır olabilir.

Üst Alt