Bu Android L ile ile gelecek olanlar, henüz samsung yayınlamadı testlerini bitirmişler, Note 3 için Android L şubat ayında yayınlıayacaklarını açıkladı samsung, ozaman hepbirlikte kullanacağız.Videodaki beyaz klavye orjinalde varmı nasıl yapılıyor bi ayarı falan? Yoksa ayrıca kurmakmı gerekiyor benim arkadaşın s5 te de var benim note 3 te bulamadım![]()
android 4.3 te beyaz klavye vardı samsung sonradan kaldırdı.Videodaki beyaz klavye orjinalde varmı nasıl yapılıyor bi ayarı falan? Yoksa ayrıca kurmakmı gerekiyor benim arkadaşın s5 te de var benim note 3 te bulamadım![]()
Peki L ile tekrar gelir mi ne dersin? Videoda beyaz çünküandroid 4.3 te beyaz klavye vardı samsung sonradan kaldırdı.
Gelecek Genel olarak beyaz temaya dönmüş samsung.Peki L ile tekrar gelir mi ne dersin? Videoda beyaz çünkü
Gelecek.Peki L ile tekrar gelir mi ne dersin? Videoda beyaz çünkü

Beklemek ,stemiyorsan downrage konusunu açmıştımSevindim sağolun![]()
ben arada dönüyorum 4.3 e bayadır 4.4.2 deyim ama 4.3 ün şarj daha iyi sanki 
twrp ile yükleyebilmem için link var mı ???N9000 Note 3 Shadown Kitkat Rom v2.6 en iyisi bu geresi tırt
Hocam G4 temalı rom yapmayı düşünüyor musunuz?hocam dediğin doğru ama işin şu yönleri var zaten sölediğin cihazlar samsung, uylamaların bazıları portlandığı için ve yeni yazılım (update) çıktığında samsung birçok kısımları aynı yapıyor, kimse vaktinin boşa gitmesini istemiyor sanırım. Tahmin edeceğin üzere herşey vakit işi ben biraz aynısını yapmakta takıntılıyım. ve lg nin uygulamalarının portlanması çok zor o yüzden çok üstüne düştüm, birde lg light (beyaz) temaya sahip o temyı yaptığımda samsung hala siyah temaları kullanıyordu değişiklik iyi olur diye düşünmüştüm. uygulama editleme konusunda bilgin var ise tema nasıl düzenleyebileceğini anlatırım o romda kendi temanı yaparsın. Başta dediğim gibi bu biraz vakit işi