lale63
Üye
Site ismi yasak mi bilmiyorum ama yesilcin.comda buldum benXda da böyle bir rom yok? Acaba nereden indirebilirim? Bende biraz arayüz değişikliği istiyorum![]()
Site ismi yasak mi bilmiyorum ama yesilcin.comda buldum benXda da böyle bir rom yok? Acaba nereden indirebilirim? Bende biraz arayüz değişikliği istiyorum![]()
zaten oradaSite ismi yasak mi bilmiyorum ama yesilcin.comda buldum ben

Oyleymisszaten orada![]()

cumartesi günü kurcam vizeler bitsin eğer önce kurarsan rom hakkındaki yorumlarını alabilirimOyleymiss![]()

Bu aksam kurarim bencumartesi günü kurcam vizeler bitsin eğer önce kurarsan rom hakkındaki yorumlarını alabilirim![]()

yorumunu bekliyorumBu aksam kurarim ben![]()

Tabikiiiyorumunu bekliyorum![]()

N900e oluyo demi buuu ?Bende şimdi indiririyorum @lale63 @cici60
EvetN900e oluyo demi buuu ?

Eve gittigim gibi indiriyorum bide bu uygulamaları sdleriyle birlikte nasil yedekleyecem ? Saglam bi yedekleme lazmEvet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
titaun backup indir kardes o yedekler ama obb klasörünü yedeklemiyorEve gittigim gibi indiriyorum bide bu uygulamaları sdleriyle birlikte nasil yedekleyecem ? Saglam bi yedekleme lazm
Apkler sorun degil sdler sorun oluyotitaun backup indir kardes o yedekler ama obb klasörünü yedeklemiyor
saol hacı yazılımsal olarak pişmanım@cici60 Note 2 den note 3 e geçtiğini bilmiyordumhayırlı olsun
![]()

obb dosyasını komple kopyala benceApkler sorun degil sdler sorun oluyo

Iniyo suanda rom bende hazirlik yapiyorum pcye kopyaliyorum belgelerimi[/QUOTE]obb dosyasını komple kopyala bence![]()
Niye ya? Note 3 ün s pen özellikleri note 2 ile kıyaslanamicak kadar fazlasaol hacı yazılımsal olarak pişmanım
obb dosyasını komple kopyala bence![]()

çünkü note 4 ve s5 romu yok birebir note 2de vardıNiye ya? Note 3 ün s pen özellikleri note 2 ile kıyaslanamicak kadar fazla![]()

Ketan belediyesi note 3 te tembellik yapıyorçünkü note 4 ve s5 romu yok birebir note 2de vardı![]()