Tavsiye N-9000Q İçin Rom Önerebilir Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
ilerde alacağım note 4 snopdragon alcam :D

lale63

lale63

Üye
Yok romda halen eksikler var o yuzden kaldirdim suan icin benim acimdan kullanissiz

lale63

lale63

Üye
Hangisini kurdun tema olarak hosuna gitmeyen neoldu?
Ismini unuttum mavili biseydi.tam turkce degil ara ara kasmalar var anlasilan cmyi bekleyecez oda cikarirsa bende rus romu atip stocka döndüm bir suru guncelleme geldi

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Android L n900q ya ne zaman gelecek haberiniz var mi

xmustx

xmustx

Üye
Gerçekten güzelmiş

cici60

cici60

Üye
Android L n900q ya ne zaman gelecek haberiniz var mi
ocak olmadan gelir inşallah kesin bi tarih söylenmemkte
Ismini unuttum mavili biseydi.tam turkce degil ara ara kasmalar var anlasilan cmyi bekleyecez oda cikarirsa bende rus romu atip stocka döndüm bir suru guncelleme geldi
[/URL][/URL][/URL][/URL]
bak buda güzel n900/n9000q uyumlu

lale63

lale63

Üye
ocak olmadan gelir inşallah kesin bi tarih söylenmemkte

[/URL][/URL][/URL][/URL]
bak buda güzel n900/n9000q uyumlu
Islemciler ayni zaten

lale63

lale63

Üye
şarj ekran süresi nekadar gidiyo 1 günde
Yani benim kullanimim farkli mesela gün boyu internet aciktir evde wifi full ders aralarinda full oyun oynayip nete takilirim derstede telefon elimdedir 13 15 saat sarj 5 6 saat ekran goruyorum

cici60

cici60

Üye
Yani benim kullanimim farkli mesela gün boyu internet aciktir evde wifi fu ll ders aralarinda fu ll oyun oynayip nete takilirim derstede telefon elimdedir 13 15 saat sarj 5 6 saat ekran goruyorum
benim 4 - 4.30 saat oluyo ful veri acık olduğunda kapadığımda film izlersem fln tam 5 saati görüyor

lale63

lale63

Üye
benim 4 - 4.30 saat oluyo ful veri acık olduğunda kapadığımda film izlersem fln tam 5 saati görüyor
Rus romuyla turkiye romu arasnda ekranda 2 saate yakin oynama oluyo ki bu buyuk bi fark

Üst Alt