cici60
Üye
Ketan belediyesi note 3 te tembellik yapıyor![]()
hiç cihaz desteği hiç yok gibi romlarda n9005 modelinde full destek var
Ketan belediyesi note 3 te tembellik yapıyor![]()
hiç cihaz desteği hiç yok gibi romlarda n9005 modelinde full destek var
Zaten developerların %90 ı Amerikalıhiç cihaz desteği hiç yok gibi romlarda n9005 modelinde fu ll destek var
![]()

Hangisini kurdun tema olarak hosuna gitmeyen neoldu?Yok romda halen eksikler var o yuzden kaldirdim suan icin benim acimdan kullanissiz
Ismini unuttum mavili biseydi.tam turkce degil ara ara kasmalar var anlasilan cmyi bekleyecez oda cikarirsa bende rus romu atip stocka döndüm bir suru guncelleme geldiHangisini kurdun tema olarak hosuna gitmeyen neoldu?
ocak olmadan gelir inşallah kesin bi tarih söylenmemkteAndroid L n900q ya ne zaman gelecek haberiniz var mi
Ismini unuttum mavili biseydi.tam turkce degil ara ara kasmalar var anlasilan cmyi bekleyecez oda cikarirsa bende rus romu atip stocka döndüm bir suru guncelleme geldi
Islemciler ayni zatenocak olmadan gelir inşallah kesin bi tarih söylenmemkte
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL][/URL][/URL][/URL]
bak buda güzel n900/n9000q uyumlu
aynen 2 romuda kuracam benIslemciler ayni zaten
5 çıksın bi insallah bunlara ihtiyac duymayizaynen 2 romuda kuracam ben
aynen öyle valla onada 1 1.5 ay var L çıksın bide üstüne bu widgetle süper olur5 çıksın bi insallah bunlara ihtiyac duymayiz
Supermisaynen öyle valla onada 1 1.5 ay var L çıksın bide üstüne bu widgetle süper olur
Note 4 Weather Widget (Rootsuz) tüm telefonlar uyumlu - MaxiCep
valla ilk kime gelir bilmiyorum ama efs yedekleyip hangisi çıkarsa ilk onu kurcam türkiyeye sonra geliyo hepSupermis
Belki rusyaya erken cikar varmi oyle bi ihtimal
Ben rus romundaym rahatm 4.4.2de ilk rusa geldivalla ilk kime gelir bilmiyorum ama efs yedekleyip hangisi çıkarsa ilk onu kurcam türkiyeye sonra geliyo hep
şarj ekran süresi nekadar gidiyo 1 gündeBen rus romundaym rahatm 4.4.2de ilk rusa geldi
Yani benim kullanimim farkli mesela gün boyu internet aciktir evde wifi full ders aralarinda full oyun oynayip nete takilirim derstede telefon elimdedir 13 15 saat sarj 5 6 saat ekran goruyorumşarj ekran süresi nekadar gidiyo 1 günde
benim 4 - 4.30 saat oluyo ful veri acık olduğunda kapadığımda film izlersem fln tam 5 saati görüyorYani benim kullanimim farkli mesela gün boyu internet aciktir evde wifi fu ll ders aralarinda fu ll oyun oynayip nete takilirim derstede telefon elimdedir 13 15 saat sarj 5 6 saat ekran goruyorum
Rus romuyla turkiye romu arasnda ekranda 2 saate yakin oynama oluyo ki bu buyuk bi farkbenim 4 - 4.30 saat oluyo ful veri acık olduğunda kapadığımda film izlersem fln tam 5 saati görüyor