N 73 Problemin Var Ne Olur Yardım Bilmiyorum!!! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kardeş bunu cözmek cok basim teli usb kablosuyla bilgisayara bagla hafıza kartına gir private diye bi dosya var onun icindeki dosyaların icindedır muhakkak dosya bozuk yuklenemiyor diyen programın adını bul telefondan uygulama yöneticisinden ismi muhakkak(2006ea9.sis)buna benzer biseydir private dosyasının icinden bul yuklenmeyen dosyayı sil artık problem olmaz

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
uyglamayı kurduktan sonra .kurulmamış halini silmem yeterli.

kaan0

kaan0

Üye
çözüm:
n73 ününün hafıza kartını kart okuyucuyla bilgisayara tak gizli klasörleri göster de daha sonra private ardından 10202dce klasörüne gir orayı boşalt bende de olur formattan sonra... Telefona hiçbir zararı yoktur..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
kardeş sen boşver butun bu insanların dediklerini aynı sorun benim n73 um de de meydana geldi hiçbir çare bulamadım sana tek çaresini söylüyorum hafıza kartındaki butun herşeyi bilgisayarına at işine yarayan müzik resim onemli şeyleri yani sonra telefonunda araçlar hafıza kartının üstüne gel seçenekler hafıza kartını biçimlendir hafıza kartın ilk aldıgın gibi bom boş olacak tabi uygulama yoneticiside boylece sorunun çözülmüştür hadi kendine iyi bak
Sen bakma bunca insana hea kardesım bızde n73 kullanıoruz ve nedense aynı benım sozlerım soyledıklerın hayret profosorumuz varmıs burada yhaaaa ama biraz taklitçi

fuat2828

Üye
bendede n73 var aynı şekilde arıza verdi hatta kendi kendine kapanıyordu. Nokia sitesinde yazılım güncelemede yeni güncelleme yaptım şimdi düzeldi tavsiye sende uygula hatta benim telefonum hafıza kartına attığım resim olsun ,müzik ,oyun 2gün acıp sonrada akumuyordu İnsallah düzelir

baspinar

baspinar

Üye
yaw heçbirsey bilmiyorsan fabrika ayarlarına donder ne yukluyorsan yeniden yukle:ehe:ehe:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hart format at olmassa servise gönder

fuat2828

Üye
malesef telefona ve hafıza kartına format atacaksın yalnız verileri önce bilgisayara kaydetmeni tavsiye ederim buluttunu daima kapalı tut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt