MyPhone2.10 - Nokia 5800 XM iPhone Görünümü / Teması / Arabirimi

Latturk

Üye
    Konu Sahibi
MyPhone2.10 - Nokia 5800 XM iPhone Görünümü / Teması / Arabirimi
Iste size harika bi program Nokia niz MYPHONE olsun..

Ekli dosyalar

Tepkiler: fenerli5858, bayram147852, seyduna27 ve 60 diğerleri
teşekkürler

Tepkiler: bulenTRaider
Çok teşekkürler. 2.10 u yükledim sorunsuz çalıştı. Merak ettim tabiki 2.20 yi yükleyince trial yazıyor. ve active olmuyor tabiki. Şimdi tekrar kaldırıp 2.10 yüklesemde trial diyor ve gitmiyor. Başka bir yolu var mı tekrar 2.10 kullanabileceğim. Şimdiden teşekkürler...

rehase

Üye
slm ustam cok tsk ederim yukledim myphone ama rotate to unlock acmiyor basiyorum bir sey olmuyor yardim ederseniz sevinirim tskler

o diyor ki kiliti açmak için çevirin anlamında. Demek ki sende yapmışsın.

Ben dün yeni frimware kurup telefonu formatladım. Ve ilk olarak sertifikalayıp 2.10 kurunca kuruldu. Bunun üzerine gözümü karartıp 2.20 yi kudurm. Şu an bu temadan başkasını kullanmıyorum nerdeyse.

Tavsiye ederim...

Komagane

Üye
arkadaslar merhaba bendede aynı sorun oldu once 2.20 yükledim sonra denedim fakat olmadı lütfen yardımcı olur musunuz?

cezro

Üye
eline saglık arkadasım ama benim bir sorunum oldu!
active edemiyorum nasıl olucak acaba?

sağol arkadaşım.yükledim kurdum ama temalar kısmında seçenek olarak çıkmadı, yanlışım nerde acaba?...

adem2929

Üye
emeğine sağlık çok güzel bir program Nokia 5800 sorunsuz çalışıyor

Latturk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar acmis oldugum konuya cevaben; Bazi arkadaslar yuklemede ve kullanimda sorunlarla karsilasmis,ama bazi arkadaslar sorunsuzca yuklemis,yukleyen arkadaslarinda sizlere yardimci olacagini dusunuyorum.Yukledikten sonra zaten uygulamalarda simgesi cikar.Simgeyi tikladikta sonra gorunum yuzu degisir.Tabi iphone daha onceden kullananlar icin biraz daha kolay olur.Kullanmayan arkadaslar ise bu sayede ogrenmis olcak

feyza_80

Üye
bu siteden nasıl indircem peki

ya bende telefonu şimdi aldım da bu türkçe destekliyor mu acaba ona göre yükleyeyim