MX Video Player v1.7.15a Türkçe Açamadığınız Video Kalmasın (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

lionn38

lionn38

Üye
Arkadaşlar i9100 var proyu yükledim, kesinlikle sorunsuz çalışıyor, arkadaşında başlıkta bahsettiği gibi açamadığı video veya ses kodeki yok, mutlaka yüklenmesi gereken bir pro, i9100 ün kendi video oynatıcısından kat ve kat daha başarılı bir yapım. Yükleyen arkadaşa teşekürler. Ellerine sağlık. 10/10

ghostkin

ghostkin

Üye
Ben yükledim bunu sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Ancak tuş kilidini kapatınca seçenek ve geri tuşunun ışığı sonmuyor..sorun ne olabilir?

02rft

Üye
Paylaşım için gerçekten teşekkürler :good:

gurkan018

Üye
bunu nasıl yüklücez icinde meta felan yazıyo bi yardımcı olsanız huaweı x5 kullanıyorum:S

najanaja

najanaja

Üye
:tşk: fakat ses ve görüntü senkronu iyi deil bende neden olabilir bi kaç tane daha player denedim hepsi aynı videolarım avi uzantılı hepsinde ses önden görüntü arkadan geliyor düzgün çalışan bi oynatıcı yokmu bilgi werseniz.

tahirsinann

Üye
n97 de aradım bu çıktı arkadaş azcık yardımcı olun :@

mayk73

mayk73

Üye
1 dakika kadar güzel çalıyor daha sonra ses gidiyor bense vodafon 858 v.2.2.2 var çalışması güzel açmadığı video yok ama bide ses gitmese? bu yüzden tam kullanamıyorum yinede eline ssağlık

by_oguz

by_oguz

Üye
teşekkürler

imeem

Üye
evet programda kasma yok gibi ama programda kasma ya benim tlf yazılımında yada android versionundanmıdır nedir mkv 720p ve 1080p mkv lerde donma ve ses de gerileme var belki filmden diyeceğim ama ben pc denedim sıkıntı yok normal açıyor sanki telfonda da olma ihtimali olabilir yada 1ghm işlemci yeterli olmayabilir artık bende çözemedim sorunun ne olduğunu arkadaşlar kurduysanız benim gibi 720p ve 1080p mkv lerde deneyim o sıkıntılar sizdede varmı paylaşım iççşn teşekkür ederim

RS-2144

RS-2144

Üye
belli bir zamandan sonra senkron tutmuyor ama paylasım için tesekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Eyv

ibrother

ibrother

Üye
codec veren ilk kişisin. teşekkür.

milestone

milestone

Üye
Ibretlik paylaşım, htc sensationda sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

ibrother

ibrother

Üye
ciddi bi codec desteği var ama HD konusunda sınıfta kaldı . kascend kullanıyorum o daha iyi HD sorunsuz ama codec kısıtlı.

kemalbs

Üye
tskler

toro445

Üye
saol akdkağksds

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

----------Eklendi @ 22:02:17 ---------- Yazıldı @ 21:14:03 ----------

teşekkürler

uluenis3

uluenis3

Üye
Ellerine parmaklarina saglik. muthis paylasim

kaan çelik

Üye
Emegine saglik

RS-2144

RS-2144

Üye
paylasım için tesekkürler ve cogu arkadasımız biliyodur ama yine de hatırlatayım mesela bazı cihazların orjinal playeri mynet video gibi internet sitelerinde ki videoları oynatmıyor MX VİDEO PLAYER le izlenebiliyor,, denenmiştir.

Üst Alt