MX Video Player v1.7.15a Türkçe Açamadığınız Video Kalmasın (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

sarapciedip

Üye
gercekten harika bir program. cep telefonum LG P350 ve harika çalışıyor. daha önce denediğim program sürekli donuyordu.bu programla bilgisayardan izliyor gibiyim. bayıldımmm :))))

kingofturkey

Üye
sağol

beyazayeb

Üye
Bu program sadece bende işe yaramadı galiba herkez çok memnun..
Ama hakkını vermek lazım diğer media oynatıcalara göre daha iyi ancak ben hala donma sorunu yaşıyorum..
Yada telefonumda sorun var..
Samsung galaxy ace kullanıyorum ve 720p videolarda donuyor..
Bir çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim
iyi forumlar..

gokhan544

Üye
tşk ideos x5 sorunsuz çalıştı süper bir proğram emegine sağlık

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bende Galaxy Pro var (b7510) 800 Mhz işlemci var ama ne tür olduğunu anlayamadım :-)

sahinaltun

Üye
deneyelim

simsekttnet

Üye
saol dostum.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
program çok iyi hiç bi kasma yapmıyo

alu

Üye
güzelmiş gerçekten teşekkürler

berkant12345

Üye
paylasım yapan arkadasa tesekkur ederım yaralı payalsım sayende bende kullanıyorum normalde summer player kullanıyorum sorun yok ama senın codecler daha kapsamlı bu paylasımı çalısıtramayan arkadaslar summer pleyr kurabılırler.... arkadaslar bırı t10 da kasma yapıyor demıs sunu belırtmelıyımkı telefonunuza yukleyecegınız programlar apk uzantılı oldugu ıçın bır sekılde yuklenebılır ancak o programın veya bu oyunda olabılır tam performans kullanılabılmesı ıçın ıslemcı hızı ve ram bellegı yuksek olması gerekır o yuzden androıd 1.6 ıle 2.0 a kadar olan adroıd kullanıcısı arkadaslar artık telefonlarınızı yenı bır andoıdle degıstırmenın vaktı gelmıstır suan en azından 2.1 androıd olması gerekır en azından dıyorum dıkkat normalde 2.3 den asagı olamaması lazım

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Belki inanmazsınız ama gerçek bilgisayarımda açamadığım videoları bu program açıyor hemde hiç sorunsuz bir şekilde bilgisayarımda windows 7 ve codec paketi yüklü ama wmv3 dosyasını pc çalıştırmıyor telefon stabil bir biçimde çalıştırıyor ve daha fazlasıda var.

-efşan

-efşan

Üye
evet bende kullanıyorum bu programı.1.4 sürümünü kullanıyorum ben. çok başarılı bir program.

yildizbey58

Üye
alt yazı desteği var mı acaba

yildizbey58

Üye
alt yazı desteği var mı acaba

Aaa bu kadar özellik olurda alt yazı desteği vermez mi hocam sormanız hata

Alt yazı Desteği var ve gayet rahat okunacak düzeyde

bana cevap gelmedi ama belki bu cevap başkalarının işine yarar

coolhawk

coolhawk

Üye
Programın ayarlarıyla oyna düzelir.. program süper ilkdefa böyle prog.gördümm...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümü eklenmiştir.

hozkan81

Üye
bende t20 var süper verim verdi diğer playerlara 10 basar ses ayarı parlaklık ayarı ileri geri sarma video oynarken kontrol etmeni sağlıyor süper çok beğendim çok teşekkürler

dj-61

dj-61

Üye
Kesinlikle android için yazılmış en kaliteli video oynatıcının yeni sürümü olan MX VideoPlayer ile açamadığınız video kalmasın galaxi ace'de sorunsuz çalışıyor. 167 Dosya türü destekleyen video oynatıcıya ilk defa rastlıyorum 7 aydır denemediğim video kalmadı hepsinide sorunsuz çalıştırdı 5 yıldızı hakediyor bence.

DESTEKLEDİĞİ DOSYA UZANTILARI:

264,3G2,3GP,3GP2,3GPP,3GPP2,3P2,60D,787,AJP,AMV,ARF,ASF,AVI,BIK,BIX,BNP,BOX,BS4,BSF,BYU,CAMREC,CMREC,D3V,DAV,DCE,DDAT,
DIR,
DIVX,DLX,DMB,DPG,DSY,DV,DV4,DVR,DVX,DXR,EVO,EYE,F4P,FBR,FBZ,FLV,GFP,GTS,GVI,HDMOV,HKM,IVA,IVF,IVR,IVS,JTS,K3G,LREC,
LSF,M15,
M1PG,M1V,M21,M2T,M2TS,M2V,M4E,M4V,M75,MGV,MJ2,MJP,MJPG,MKV,MMV,MNV,MOD,MOI,MOOV,MOV,MOVIE,MP21,MP2V,MP4,
MP4V,MPC,MPE,MPEG,
MPEG4,MPG,MPG2,MQV,MTS,MTV,MDV,MVE,MXF,MYS,NSV,NUV,OGG,OGM,OGV,OGX,PGI,PMF,PNS,PVA,PVR,PXV,
QT,QTM,R3D,RDB,REC,RM,RMD,RMS,
RMVB,ROQ,RP,RTS,RV,SCC,SCM,SCN,SEC,SFD,SFVIDCAP,SKM,SMV,STR,SVI,TIVO,TOD,TP,TP0,TPD,
TRP,TS,VC1,VCR,VCV,VDO,VFW,VGZ,VIDVIV,
VIVO,VOB,VP3,VP6,VP7,VRO,VS4,VSE,WEBM,WM,WMV,WTV,XVİD,YUV,ZMV

[video=youtube;r60WrkH4Wdc]http://www.youtube.com/watch?v=r60WrkH4Wdc&feature=player_embedded[/video]

Altta verilen 4 programıda yükleyin biri ana programdır diğerleride codec paketleridir.‎

arkadaşalr ben bunu daha önce denedim ve bir cok video programı denedim , içlerinde böyle codec leri olanlar vardı olmadan tek ana program olanlar vardı her önüme geleni deniyorum ama bir türlü şu sorunu aşamadım en son tüm programları kaldırdım kendi playerini mp4 olarak pc de cevirerek kullanıyorum,, aslında ceviri yapamkda sorun yok ama sizde bilirsiniz video dosyaları işlendikce kayıpları oluyor ve biyerde bazen uğraşmak istemiyorum hemen atıp telefonda izlemek istiyorum,, ama şu varki en basitinden avi dosyasında sorun yaşıyorum , en cok denediğim bu cünkü, avi ve mkv dosyalarını sorunsuzca acsam gerisi umurumda değil.. yanlız bazı avilerde sorun cıkmıyor cok nadirde olsa bunu farkettim.. yaşadığım sorunda şu, video ile ses uyuşmuyor o yüzden sorunumun kaynağını cözebilen varmı,, sony ericsson x10 mini android 2.1 kullanıyorum, henüz güncelleme gelmedi sanırımda gelmicek. karantisi bitsin ben yapacağımı biliyorumda şimdilik böyle uğraşıyorum,, sistemi root yaptım bilginize sistem ile yapılması gereken bir değişiklik varsa yapabilirim.. lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

----------Eklendi @ 00:34:22 ---------- Yazıldı @ 00:27:00 ----------

evet bende bütün video oynatıcılarda bu sorunu yaşıyorum bu nedenle cok oynatıcı denedim buradaki dahil sonuc hep hüsran..,, konuya sorunumu acıklayıcı mesaj yazdım umarım bir cözüm bulabilen cıkar. cok uğraştım her fırsatda bişeyler nediyorum,, x10 mini 2.1

Thsx

Thsx

Üye
Çok güzel bir program hazırlayan ve sunan arkadaşa teşekkürler. HTC Desire Z de kullanıyorum. Altyazı ses görüntü çok iyi.

oooski

Üye
Nokia 6233 :( telefonum var dosya biçimini desteklemiyor :(

Üst Alt